Onko Amazon Prime sen arvoinen vuonna 2019 vai pitäisikö sinun hankkia Netflix

Onko Amazon Prime sen arvoinen vuonna 2019 vai pitäisikö sinun hankkia Netflix

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-01-15 18:28:09, viihteessä


Onko Amazon Prime sen arvoinen vuonna 2019 vai pitäisikö sinun hankkia Netflix? Sitä saatat kysyä vuonna 2019. Nopea vastaus on saada molemmat, entä jos sinulla on rahaa vain yhdelle, tai mitä jos asut maassa, jossa on rajoituksia ja haluat vain selvittää, mikä niistä on vähiten rajoitettu maassasi? Amazon Prime tai Netflix? Puhumme kaikesta mitä sinun tarvitsee tietää!

Haluatko vain katsella televisio-ohjelmia ja elokuvia?

Tämä on ainoa kysymys, jota useimmat ihmiset tarvitsevat.

Netflix on monin tavoin elokuvien ja TV-ohjelmien edessä, mutta Amazon on paljon muutakin kuin vain televisio-ohjelmia ja elokuvia. Amazon Prime pyrkii parantamaan elämääsi.

Jos ostat Amazonin kanssa...

Oletko ostamassa koskaan Amazon Primessa? Ostin äskettäin kannettavan tietokoneen Yhdysvalloissa. Se oli noin 40 dollaria, jotta se saapui sisään niin nopeasti kuin tarvitsin. Amazon Prime? 12,99 dollaria 2 päivän toimituspäivästä, ei toimituksesta, vaan Amazon Prime -kuukausitilauksesta. 38 dollaria tallennetaan automaattisesti. Jos ostat koskaan Amazonissa, mitä todennäköisimmin teet, jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Saksassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Ranskassa ja monissa muissa, Amazon Prime on sen arvoinen vuonna 2019. Netflix ei tarjoa sinulle esityksiä ja elokuvia, kun säästät samalla valtavasti rahaa tuotteiden lähettämisessä.

Voi, ja Amazon Prime antaa sinulle myös alennuksia tuotteista.

Käytätkö jo musiikkitilauspalvelua?

Kysymys on, onko Amazon ensisijainen sen arvoinen vuonna 2019, tai jos sinun pitäisi saada Netflix-taipumus, riippuu suuresti elämäntyyliisi. Jos teet ostoksia Amazonin kanssa, Amazon Prime on paljon järkeä, koska se säästää sinua, jos et, niin se ei säästä sinua. Sama on musiikin kanssa.

Amazon Prime tarjoaa myös musiikkipalvelun. Se on kuin Spotify, mutta huonommalla kappalevalinnalla. Jos kuuntelet joitain hyvin ainutlaatuisia kappaleita, niitä ei ehkä ole siellä. Jos sinulla ei ole musiikkitilausta ja harkitsit tilausta, mutta tarvitset myös palvelun, jonka avulla voit katsella elokuvia ja ohjelmia, Amazon Prime on sen arvoinen vuonna 2019. Musiikkikirjasto vain kasvaa, ja Amazon on yritys, jolla on enemmän rahaa kuin mistä tahansa.

Jos budjettisi on budjetissa ja peruutat äskettäin musiikkitilauksesi tai et halua maksaa siitä, Amazon Prime saattaa olla sinulle hyvä valinta, koska se antaa sinulle musiikkia Amazon Prime -sovelluksen avulla. Palvelu on kuitenkin rajoitettu 2 miljoonaan kappaleeseen, kuten nyt.

Luetko myös?

Onko Amazon Prime sen arvoinen vuonna 2019 vai pitäisikö sinun hankkia Netflix? Sinun täytyy nähdä kuvio nyt. Amazon Prime tarjoaa monia tapoja kuluttaa. Olipa kyse musiikista, kirjoista tai TV-ohjelmista ja elokuvista.

Vaikka Amazon Prime ei anna sinulle pääsyä koko kirjakirjastoon, se antaa sinulle pääsyn 2 miljoonaan kirjaan, ja osa niistä on todella lukemisen arvoinen.

Jotkut saatavilla olevista kirjoista tunnetaan todella ympäri maailmaa, kuten esimerkiksi YKSI asia: Yllättävän yksinkertainen totuus poikkeuksellisten tulosten takana. Se on ollut ensimmäinen numero Wall Street Journalissa, NewYork Timesissa ja USA Today yhdessä monien muiden kanssa..

Teetkö kuvia?

Jälleen kerran Amazon on peittänyt sinut. Se tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan pilvillesi pilville ja 5 Gt tallennustilaa videoillesi.

Onko Amazon Prime sen arvoinen vuonna 2019 vai pitäisikö sinun hankkia Netflix niin pitkälle kuin sisältö menee?

Ainoa syy saada Netflix kuin Amazon Prime olisi Netflix-kirjasto.

Molemmat tarjoavat erinomaisia ​​kirjastoja. Kumpi on parempi? On rehellisesti vaikea sanoa, koska jos meidän olisi valittava yhden tai toisen välillä, emme pystyisi. Amazon Prime näyttää kuitenkin sisältävän parempia ja uudempia elokuvia kuin Netflix. Toisaalta Netflix tekee uskomattoman työn TV-ohjelmien kanssa.

Jos mietit, onko Amazon Prime sen arvoinen vuonna 2019, vai pitäisikö sinun hankkia Netflix, niin pitkälle kuin televisio-ohjelmia, siirrymme Netflixin kanssa alkuperäisten sarjojen takia, jotka ovat juuri niin korkealla tuotantotasolla. Netflix tekee todella uskomattoman työn siitä riippumatta, ovatko he kumppaneita jonkun kanssa vai tekevätkö ne itse.

Ja he ostivat äskettäin oikeudet joihinkin näyttelyihin, joita ihmiset rakastavat, mutta pudottivat esimerkiksi Luciferin, joka oli aiemmin Foxilla. Oikeudet Narnian maailmankaikkeuteen on myös saatu, joten voit odottaa varmasti joitain siihen liittyviä TV-ohjelmia lähitulevaisuudessa. Riverdale, 13 syytä miksi, Strangest Things yhdessä nyt peruutetun Sense8: n kanssa & House of Cards olivat faneiden suosikki-ohjelmia Netflixissä. Ja älä unohda Marvel-esityksiä, joita on ollut paljon.

Toisaalta, Netflixillä ja Marvelilla on kuitenkin ollut joitain ongelmia työskennellessään yhdessä johtaen joidenkin näyttelyiden peruuttamiseen. Disney ja Netflix myös erottavat toisistaan ​​kesällä 2019, koska Disney käynnistää oman suoratoistoalustan. Se on jotain, joka on tietoinen!

Elokuvissa Amazon Prime on todennäköisesti parempi valinta, TV-ohjelmissa, Netflixissä, vaikka kaiken kaikkiaan Hulu saattaa olla paras pelaaja TV-osastolla.

Onko Amazon Prime sen arvoinen vuonna 2019 vai pitäisikö sinun hankkia Netflix?

Jos et tarvitse mitään, mitä Amazon Prime tarjoaa, ja etsit vain ohjelmia ja elokuvia, Netflix on loistava valinta. Viime kädessä se, onko Amazon Prime vai Netflix sen arvoinen, riippuu myös siitä, missä olet.

Yhdysvalloissa molemmat alustat ovat hienoja, mutta niitä on rajoitetusti suurimmassa osassa maailmaa. Siksi VPN on hankkimisen arvoinen, jotta voit käyttää sitä, mistä maksat.

VPN: n avulla voit muuttaa sijaintisi menemättä minnekään. Tämä tarkoittaa, että jos olet Isossa-Britanniassa ja haluat käyttää Yhdysvaltojen palvelimia katsellaksesi amerikkalaista sisältöä, voit. No, VPN: stä riippuen.

Vain siksi, että palvelussa on sata palvelinta, ei tarkoita mitään. Hyödyttömien palvelimien lisääminen on suhteellisen helppoa vain tehdäksesi itsestäsi paremman verrattuna muihin yrityksiin, mutta kuinka moni näistä palvelimista tosiasiallisesti käyttää ihmisiä. Normaali VPN-palvelin ei toimi Amazon Primen tai Netflixin kanssa, mikä tarkoittaa, että sinulla voi olla pääsy 1000 palvelimeen, mutta niistä ei ole mitään hyötyä sinulle.


Syyt, että normaalit palvelimet eivät toimi Netflixin ja Amazon Primen kanssa, on se, että näillä alustoilla on paikallaan olevat lohkot, koska tietyn sisällön on tarkoitus olla saatavana vain tietyissä paikoissa. Siksi tarvitset omistettuja Netflix- ja Amazon Prime -palvelimia.

PrivateVPN, siinä ei ole satoja palvelimia, mutta siinä on eniten VPN-palvelimia kaikista muista yrityksistä, jotka Comparitech on testannut 5000 manuaalisella VPN-palvelun testillä. Ei joukosta, PrivateVPN toimii eniten sijainteja! Ja se tietysti toimii myös Amazon Prime -sovelluksen kanssa, kaikilla alustoilla. Jos haluat käyttää Netflixiä tai Amazon Primea kokonaan, tarvitaan VPN. Muuten kaipaat sisältöä, vaikka olet Yhdysvalloissa, jolla on eniten sisältöä, mutta jolla ei ole kaikkea sitä.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me