Netflixin paras VPN vuonna 2018 (Katso koko Netflixin sisältö)

Netflixin paras VPN vuonna 2018 (Katso koko Netflixin sisältö)

Kirjoittanut PrivateVPN, 2018-09-16 10:44:26, viihteessä


Netflix ei ole vain kotipaikka Yhdysvalloissa. Se ei myöskään sijaitse vain Isossa-Britanniassa. Paras VPN Netflixille vuonna 2018 ei ole VPN, jolla on monia palvelimia Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa ja joka tukee Netflixiä. Se on VPN, joka tukee monia maita niin kauan kuin Netflix menee. Toki, Yhdysvalloissa on varmasti eniten sisältöä, mutta siinä ei ole kaikkea sisältöä. Tietyt ohjelmat ja elokuvat eivät ole Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa, mutta ovat muissa maissa. Vuoden 2018 parhaan Netflix-VPN: n on oltava yhteistyössä Netflixin kanssa vuonna 2018, mutta sen on myös tarjottava kaikki sisältö, jota saatat katsella.

Mitä tarkalleen on paras VPN Netflixille?

Palvelimia. Toimivat palvelimet.

Ja se on iso ongelma VPN-palveluissa.

Palvelulla voi olla 100 palvelinta paikoissa, joissa Netflixillä on jonkin verran eksklusiivista sisältöä, mutta se ei tarkoita mitään, jos kyseiset palvelimet eivät toimi Netflixin kanssa.

Useimmat palvelut eivät tarkista tätä päivittäin.

Tämä on tärkeää, koska Netflix pyrkii jatkuvasti estämään VPN-palvelimia toimimasta Netflixin kanssa, koska monet yritykset painostavat sitä tekemään niin. Miksi jonkun pitäisi maksaa tv-tilauksesta x-maassa, jos hän voi muodostaa yhteyden Netflixiin ollessaan yhteydessä tiettyyn VPN-palvelimeen ja käyttää kyseistä sisältöä Netflix-tilillä?


Tietyn sisällön lisensointi muihin maihin on taloudellisempaa. Mutta jos ihmiset voivat vain käyttää jotain Netflixissä, silloin yritys, joka ostaa lisenssin osoittaakseen, että sisältö tietyssä maassa menettää rahaa. Siksi tämä paine.

PrivateVPN varmistaa, että palvelimet toimivat, ja jos yksi lakkaa toimimasta, uusi on paikallaan.

Paikat, joilla on merkitystä Netflixin parhaan VPN: n suhteen

PrivateVPN mukana tulee palvelimia, jotka toimivat Netflixin kanssa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Ranskassa, Japanissa, Tanskassa, Suomessa, Saksassa, Norjassa, Ruotsissa, Sveitsissä, Alankomaissa, Italiassa, Espanjassa, Australiassa, Brasiliassa, Kolumbiassa, Argentiinassa ja Etelä-Koreassa.

Se ei ole palvelin jokaisessa maassa, mutta kun kyse on parhaasta Netflix-VPN: stä vuonna 2018, sinun on käytettävä vain palvelimia, joilla on yksinoikeudellinen sisältö. Jos sinulla on pääsy kaikkiin näihin Netflixin kanssa toimiviin palvelimiin, se on kaikki mitä tarvitset saada kaiken mahdollisen pois Netflixistä!

Emme tarjoa palvelimia kaikissa maapallon maissa, mutta tarjoamamme palvelimet tarjoavat kaikille pääsyn joihinkin yksinoikeuksiin. Ja "yksinomainen" on se, mitä sinun pitäisi etsiä, kun kyse on parhaasta Netflix-VPN: stä vuonna 2018.

Voi, ja muista tutustua täydelliseen oppaaseemme Netflixin poistamiseen, jos sinulla on ongelmia!

Netflixin paras VPN ei myöskään saa hidastaa Netflixiäsi

Voimme sanoa, että VPN tekee Internetistä nopeamman, mutta rehellisesti sanottuna useimmissa tapauksissa se ei ole ainoa kerta, kun se tapahtuu, jos Internet-palveluntarjoajasi hidastaa tietoisesti Netflix-verkkoasi, joka on laiton useimmissa maissa. Se, mikä on Netflixin parhaan VPN: n vuonna 2018, ei hidastaa Internetiäsi.

Miten? Sijoittamalla korkealaatuiseen Internet-kapasiteettiin. PrivateVPN: llä ostamme suurimman osan Internet-kapasiteetistamme suoraan IP-kauttakuljetusyrityksiltä. Et todennäköisesti tiedä mitä tämä tarkoittaa, mutta vertailun vuoksi voit ostaa Internet-kapasiteetin myös isäntäsivustoilta, ja ne ovat paljon hitaampia. Yleinen valinta, koska tietysti ne ovat paljon halvempia.

Yritämme sanoa, että jos Internet-yhteytesi imee, olemme pahoillamme. Sinusta ei ole apua. Netflix on edelleen hidas. Mutta emme hidasta sitä palvelumme avulla.

Netflix toimii monilla alustoilla. Joten pitäisi olla Netflixin paras VPN vuonna 2018.

Vuoden 2018 parhaan Netflix-VPN: n ei pitäisi tarjota vain paljon toimivia palvelimia, vaan sen pitäisi toimia myös useilla alustoilla. Aivan kuten Netflix tekee. Windows-laitteiden, Apple-laitteiden ja Android-laitteiden vakiotuki on tietysti siellä, myös Fire TV Stick -tukea tuetaan, samoin kuin Linux-laitteita!

Se on melkein kaikki siellä olevat laitteet miinus Chromecast, jota mikään VPN-palvelu ei tue. Ja jos olet edistyneempi käyttäjä, OpenVPN ja reitittimet ovat myös tuettuja.

Vuoden 2018 paras VPN Netflixille ei saisi maksaa enemmän kuin Netflix-tilauksesi

Kuvittele, että maksat VPN-palvelusta enemmän kuin Netflixistä. BestVPN on valinnut parhaan vastineeksi palvelun PrivateVPN. Kaikki mitä tarvitset Netflixille edullisesti. Ei ihme, miksi BestVPN valitsi meidät!

Voi, ja jos olet pettynyt, sinulla on 30 päivää aikaa pyytää täydellistä hyvitystä. Miksi luulet antavasi tämän vaihtoehdon? Koska olemme luottavaisia ​​palveluumme! Etsitkö parasta VPN Netflixille? Liity meihin.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me