Milloin Disney Plus tulee Kanadaan

Milloin Disney Plus tulee Kanadaan

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-06-01 17:16:18 in Entertainment


Olet ehkä etsinyt, milloin Disney Plus tulee Kanadaan, ja todennäköisemmin sekoitit, koska annetut vastaukset menevät usein toisiaan vastaan. Jotkut sivustot mainitsivat, että ”se on turvallinen veto, kun otetaan huomioon” Pohjois-Amerikan ”alueellinen käyttöönotto.” Kuitenkin kuka tahansa, joka on koskaan etsinyt miten perustaa Hulu Kanadaan, tietää, että Pohjois-Amerikassa on taipumus soveltaa vain Yhdysvaltoja. Disney Plus on kuitenkin varmasti tulossa Kanadaan, ja selitämme miksi ja milloin alla.

Miksi ja milloin Disney Plus tulee Kanadaan?

Ympäristössä on runsaasti palveluita, joiden oletetaan olevan Kanadassa, mutta joita ei koskaan ole tehty. Hulu on suurin esimerkki siitä. Huolimatta lukemattomasta määrästä napsauttamalla syöttiä olevia artikkeleita, jotka väittävät olevansa, se ei koskaan.

Mutta jos vertailisit Disney Plus -tuotetta kaikkiin muihin siellä oleviin suoratoistopalveluihin, voisit helposti kertoa eron. Disney, toisin kuin muut alustat, ei maksa maksaa oikeuksiensa saamista suoratoisto-ohjelmiin. Se ostaa oikeuksia omistavia yrityksiä. Onko se Marvel, National Geographic, 20th Century Fox vai Lucasfilm.

Ja se tarkoittaa, että kun jotkut sopimuksista, jotka Disney antaa yrityksille sisällön suoratoistosta, päättyvät, se voi näyttää minkä tahansa heidän omistamansa elokuvan tai osoituksen laajassa kirjastossaan missä tahansa maassa.

Jos ihmettelet, milloin Disney Plus tulee Kanadaan, emme voi tällä hetkellä kertoa milloin. mutta mitä voimme kertoa teille, että toisin kuin Hulu, Disney Plus vie varmasti Kanadaan, ja se johtuu siitä, mitä me mainitsimme siitä, että heillä on oikeuksia sisältöön maailmanlaajuisesti johtuen sisällön omistamisesta eikä oikeuksien maksamisesta.

Disney Plus todennäköisimmin ei tule olemaan ennen...

Varhaisin vuonna 2020, mutta todennäköisimmin vuoteen 2021 saakka.

Se on tulossa, mikä on hienoa, mutta ottaen huomioon mukana tulevan sisällön moninaisuus, ei ole ihanteellista odottaa vuoden tai kahden kuluttua katsella suosikk Marvel-elokuvasi elokuvateatterin ulkopuolella.

Mitä voit tehdä ennen kuin Disney Plus tulee Kanadaan, jotta voit käyttää sitä kuitenkin?

Voit saada Disney Plus -yrityksen ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa. Aivan kuten Hulun kanssa, jota kerroimme monta kertaa tässä blogissa.

Ja teet sen käyttämällä VPN: tä.

VPN-palveluiden avulla voit muuttaa sijaintiasi Internetissä, mikä tarkoittaa, että voit olla Kanadassa katsomassa American Netflixiä, Hulua ja nyt Disney Plusia.

Jos olet tietoinen VPN-palveluista, niin tiedät, että vaikka siellä on paljon ihmisiä, ja jotkut tulevat tuhansien palvelimien kanssa, kaikki eivät ole yhtä hienoja, jos etsit viihdettä. Siksi PrivateVPN tukee kaikkein Netflix-palvelimia, vaikka sillä on useita tuhansia palvelimia vähemmän kuin joitain tunnetuimpia tuotemerkkejä.

Kaikki VPN eivät toimi Disney Plus -sovelluksen kanssa, ja jos rekisteröintiprosessi on monimutkainen, se kerrotaan blogissa julkaisuajankohtana, mutta jos tiedämme yhden asia, on se, että PrivateVPN toimii Disney Plus -sivun kanssa aivan kuten se toimii. kaikkien muiden ihmisten välittämien palveluiden, kuten DAZN ja Hulu, kanssa.

Ja siihen asti, ehkä liittyä Huluun lukemalla oppaamme siitä.

Voiko Disney Plus sen arvoista, kun se tulee Kanadaan?

Hienoa, että Disney omistaa kaiken streaming-sisällön, on se, että se voi näyttää sen melko kaikkialla, mikä heti vie sen eteenpäin Netflixin tykkäämistä, mikä on hienoa, kunnes lähdet Yhdysvalloista (tai jos et käytä PrivateVPN: ää ), mutta onko sisältö sen arvoista ottaen huomioon, että se on Disneyltä?

Ehdottomasti. Disney Plus ei ole tarkoitus koostua pelkästään Disney-työstä. Kaikki Lucasfilm- ja Marvel-elokuvat tulevat sinne, koska Disney omistaa nämä yhtiöt. Sama Foxin koko sisällön kanssa, kun Fox loi Family Guyn ja The Simpsonsin kaltaisia. Kaikki tulevat Avatar-elokuvat ovat myös siellä, ja se on vain Jäävuoren huippu eikä edes koko tuo kärki.

Ja parasta? Disney Plus tulee olemaan halvempi kuin Netflix.

Loppusanat Hulu on nyt Disneyn omistama. Mitä se tarkoittaa nyt? Emme ole varmoja, mutta Disney on varmasti tekemässä suuria muutoksia, mikä on jännittävää, koska se pakottaa Netflixin olemaan luova, etenkin kun otetaan huomioon Disney Plus -hinnan hinta. Se tarkoittaa myös, että voit todennäköisesti odottaa jonkinlaista sopimusta kahdesta palvelusta.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me