Miksi Hulu ei ole saatavana Kanadassa ja miten Hulu perustetaan Kanadaan vuonna 2019

Miksi Hulu ei ole saatavana Kanadassa ja miten Hulu perustetaan Kanadaan vuonna 2019

Kirjoittanut PrivateVPN, 2019-01-02 20:21:01 in Entertainment


Haluatko perustaa Hulun Kanadaan vuonna 2019?? Haluatko tietää, miksi Hulu ei ole ensisijaisesti saatavana Kanadassa? Yksinkertaisesti sanottuna, se tarkoittaa oikeuksia sisältöön. Joillakin muiden maiden yrityksillä on yksinoikeudet osaan Hulun ja Hulun sisältöä, toisin kuin Netflix näyttää sisältöä seuraavana päivänä. On paljon vaikeampaa saada oikeuksia näyttää jotain päivä sen jälkeen kuin vuosi sitten. Siksi Hulu ei ole saatavana Kanadassa tai muualla Yhdysvaltojen ulkopuolella, selitetään yksinkertaisimmassa muodossa.

 • Äskettäin lähetetyn sisällön osalta on vaikea saada yksinoikeuksia (tai jopa ei-yksinoikeuksia) TV-ohjelmiin useissa eri maissa.
 • Se on myös erittäin kallista, koska kaikki jo olemassa oleva sisältö, Hulun olisi jälleen kerran saatava siihen lisenssi muille maille, joilla ei missään muussa maassa ole yhtä paljon potentiaalia käyttäjän kasvun suhteen kuin Yhdysvalloissa.

Tämä ei tarkoita, että et voi katsella Hulua Kanadassa. Asutpa sitten 100 km tai 1 km päässä Yhdysvalloista, voit katsella Hulu Kanadassa tämän oppaan avulla.

Joten kuinka voit perustaa Hulun Kanadaan vuonna 2019?

Hulun perustamiseen Kanadaan vuonna 2019 on kolme vaihetta.

 1. Sinun täytyy sinulla on kelvollinen amerikkalainen maksutapa rekisteröintiin.
 2. Sinun täytyy huijaa Hulu ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa.
 3. Voi, ja sinun täytyy lataa Hulu-sovellus, joka ei ole niin helppoa kuin miltä näyttää.

Käymme läpi kaikki nämä yksi kerrallaan.

Vaikein vaihe, jos haluat perustaa Hulun Kanadaan vuonna 2019

Ensimmäinen askel ei ole tärkein Hulun saapumisesta Kanadaan, mutta kaikki nämä on suoritettava loppuun, koska muuten Hulu ei toimi.

Rekisteröitymistä varten sinun on annettava voimassa oleva amerikkalainen kortti.

Se on vaikein vaihe, koska amerikkalaisen kortin saaminen, joka tarkoittaa, että kortti myönnetään Yhdysvalloissa, ei ole helppoa.

Jos et ole Kanadan asukas ja yrität koskaan mennä Yhdysvaltoihin, tiedät kuinka paljon taistelua se voi olla ajoittain. Kaikki amerikkalainen on taistelu useimmille ihmisille Yhdysvaltojen ulkopuolella. Ironista kyllä, Hulu on loistava esimerkki siitä. Piti etsiä miksi Hulu ei ole saatavana Kanadassa ja kuinka perustaa Hulu Kanadaan vuonna 2019...

Meillä on muutama idea, kuinka voit hankkia amerikkalaisen kortin Hulun perustamiseen Kanadaan vuonna 2019:

 1. Pyydä amerikkalaista ystävääsi auttamaan sinua ja maksamaan sinulle. Maksa heille tarvittaessa ylimääräistä tai tarjoa jakaa tili. Tai jos he ovat hyviä ystäviä, he saattavat vain tehdä sen, koska he välittävät viihdestäsi!
 2. Jos sinulla ei ole ketään, joka tarjoaisi sinulle heidän korttinsa, ehkä jollakin tuntemallasi henkilöllä on jo Hulu-tili. Kysy heiltä, ​​voivatko he jakaa vai muuten tarjota maksaa heille puolet tilauksesta vai edes koko sen, jos olet halutessaan perustaa Hulun Kanadaan vuonna 2019.
 3. Osta ennakkomaksu. Kaikki ennakkomaksukortit eivät toimi Hulun kanssa, mutta jos teet tutkimusta ja löydät kortin, joka toimii Hulun kanssa etsimäsi ajankohtana, hanki se. Tilaamalla online tai menemällä Yhdysvaltoihin saadaksesi sen suoraan.
 4. Osta virtuaalinen kortti. Tämä on todennäköisimmin toimiva menetelmä, mutta se voi olla tehokkain tapa, jos kiire perustaa Hulu Kanadaan.

Yksi näistä neljästä menetelmästä antaa sinulle pääsyn Huluun, mutta viime kädessä tarvitset vain kortin rekisteröitymiseen. Sen jälkeen voit ostaa sen sijaan Hulu-lahjakortin.

Emme aio perehtyä tilisi rekisteröintiin. Se on melko yksinkertaista. Se on aivan kuten rekisteröityminen millä tahansa muulla verkkosivustolla. Varmista vain tietysti amerikkalainen osoite.

Voit käyttää siihen osoitegeneraattoria.

Tärkein vaihe, jos haluat perustaa Hulun Kanadaan vuonna 2019

Mietit, miksi Hulu ei ole saatavana Kanadassa. Oikeus näyttelyihin on syy. Hulu tietää, että Huluun olisi helppo päästä Kanadassa tai muulla alueella, jos vain estetty Hulu.

Siksi Huluun pääsyyn tarvitaan useita vaiheita. Ensimmäinen oli rekisteröinti. Nyt se saa Hulun ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa Kanadan sijasta.

Hulu tietää, että et ole Yhdysvalloissa. Kuinka huijaat sen? Olemalla käytännössä Yhdysvalloissa.


VPN on miten teet sen.

Ei tarvitse päästä sen yksityiskohtiin, vaan yksinkertaisesti sanottuna, VPN antaa sinun muuttaa sijaintisi kaikkialle maailmaan riippuen käyttämäsi palvelun palvelimista.

Tässä vaiheessa ei kuitenkaan riitä, että sinulla on vain VPN. Tarvitset VPN: n, joka toimii Hulun kanssa. Palvelut, kuten Netflix, Hulu, BBC, Amazon Prime ja niin edelleen, tietävät, että ihmiset voivat käyttää VPN-palveluita ohittaakseen maantieteelliset lohkot.

Saatat olla jo tietoinen VPN-palveluista aiemmin ja ladannut ne Huluun, mutta päädyimme silti etsimään miksi Hulu ei ole saatavana Kanadassa ja kuinka määritä se. Se johtuu siitä, että VPN-palvelulla oli palvelimia Yhdysvalloissa, mutta ne eivät olleet Hulussa.

PrivateVPN: ssä meillä on toimivia Hulu-palvelimia. Tarkoittaako tämä, että sinun täytyy kirjautua sisään kanssamme? Ei, ei ole.

Mutta olette jo täällä tarkoittamassa, että välität todennäköisesti pääsystä American Netflixin tai Amazon Primen kaltaisiin tuotteisiin, ja olemme paras VPN-palvelu, joka käyttää paitsi amerikkalaista Netflixiä, myös suurimpaa osaa Netflix-palveluista tarjoamalla laajinta tukea Netflixille.. Amerikkalaisella Netflixillä voi olla eniten sisältöä, mutta siinä ei ole kaikkea, koska jollain muulla saattaa olla jo oikeudet tiettyyn Yhdysvalloissa saatavissa olevaan sisältöön..

Tee tili kanssamme. Lataa asiakasmme joko vierittämällä sivumme alaosaan tai etsimällä meitä sovelluskaupastasi ja muodostamalla yhteys johonkin Hulu-tuettuihin palvelimiin, olipa kyseessä sitten iPhone, iPad, Android, Amazon Fire TV Stick tai tietokoneesi..

Ja näin voit perustaa Hulun Kanadaan vuonna 2019 paitsi, että useimmissa laitteissa se ei oikeastaan ​​ole, koska joitain ylimääräisiä toimia, jotka sinun on suoritettava sovelluksen lataamiseksi, ei ole niin helppoa.

Kuinka perustaa Hulu Kanadassa vuonna 2019 Apple-laitteilla

Apple-laitteiden Hulu-sovelluksen asettamiseen Kanadassa tarvitaan Hulu-sovellus, koska et voi katsella selaimesta, paitsi jos tietysti katsot Macista.

Tätä varten on noudatettava seuraavia vaiheita:

 1. Kirjaudu ulos iCloudista.
 2. Luo uusi iCloud-tili sijaintisi Yhdysvalloissa.
 3. Lataa Hulu.
 4. Kirjaudu takaisin vanhaan tiliisi, jos haluat.

Miksi sinun täytyy tehdä tämä?

Kuten vaikka teoriassa voisitkin muuttaa vain sijaintisi nykyisellä tililläsi, mutta menetät kaikki tietosi. Ja et halua sitä oikein?

Kuinka perustaa Hulu Kanadassa vuonna 2019 Android-laitteilla

Android-laitteissa tämä toimii hiukan eri tavalla kuin Apple-laitteet. Täällä sinun on itse asiassa vaihdettava sijaintisi nykyisellä tililläsi.

 • Mene payments.google.com ja napsauta asetukset jonka jälkeen paina -näppäintä Maa kieleke.
 • Valitse maaksi Kanada ja kirjoita kanadalainen osoite.
 • Kun olet lopettanut sen, mene asetukset, Klikkaa pps, ja valitse Google Play Kauppa. Lehdistö Pakkopysähdys. Viimeiseksi mennä sisään varastointi, Etsi Google Play Kauppa uudelleen, ja selkeät tiedot.
 • Tämän pitäisi nähdä sinun Hulu Play Kaupassa. Ja jos se ei toimi, toista tietojen pysäyttäminen ja tyhjentäminen.

Kuinka perustaa Hulu Kanadassa vuonna 2019 Amazon Fire TV Stick -sovelluksella

Toisin kuin Chromecast, Amazon Fire TV Stick -sovellus mahdollistaa sovellusten lataamisen, mikä tarkoittaa, että voit saada siitä VPN: n, mikä antaa sille suuren edun..

Mutta Hulun asettaminen Kanadaan Amazon Fire TV Stick -muistikortilla on itse asiassa tämän oppaan toinen vaikein asia.

 • Siirry sivulle amazon.ca kirjaudu sisään tiliisi. Lehdistö Tilisi ja edelleen Sisältö ja laitteet.
 • Siellä voit muuttaa alueesi. Sinun on muutettava se tietysti Yhdysvalloissa.

Tässä voi olla ongelma, että vaikka voisit muuttaa alueesi, on se, että jos yrität ladata Hulua, sinulla voi olla ongelma, koska saatat saada virheen. Tämä johtuu siitä, että Hulu ei ole saatavana Kanadassa, ja siihen, että olet lisännyt kanadalaisen kortin.

Tämä ei ehkä ole ongelma joillekin, vaikkakin pankistaan ​​/ kortistaan ​​riippuen, mutta jotain, joka saattaa olla ongelma. Koska tarvitset amerikkalaisen kortin Hulun perustamiseen Kanadaan vuonna 2019, tämän ei pitäisi kuitenkaan olla sinulle niin suuri ongelma.

Sinun on kirjauduttava ulos Amazon-tilistäsi Fire TV Stick- tai Cube -sovelluksella sijaintisi päivittämiseksi. Voit tehdä sen laitteellasi siirtymällä kohtaan asetukset jonka jälkeen Tilini, ja Amazon-tili. Ja viimeiseksi, paina Rekisteröi. Sinun on kirjauduttava sisään uudelleen.

Sen jälkeen sinun pitäisi voida ladata ja käyttää Hulua Kanadassa vuonna 2019 tai muuna vuonna.

Siksi Hulu ei ole saatavana Kanadassa ja kuinka Hulu perustetaan Kanadaan vuonna 2019

Selitimme miksi ja selitimme myös sen perustamista. Toivottavasti ratkaisimme kysymyksesi, ja jos ei, ota yhteyttä palkittuun asiakaspalveluumme. Autamme sinua!

Ja tällä välin tutustu muihin oppaisiin blogissamme. Minkä tahansa viihdealustan lisäksi tarvitsetkin, kirjoitimme siitä melko paljon, ja jos emme ole, ilmoita siitä meille!

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me