Miksi Disney + ei ole saatavana Isossa-Britanniassa ja kuinka asentaa Disney + Isossa-Britanniassa

Miksi Disney + ei ole saatavana Isossa-Britanniassa ja kuinka asentaa Disney + Isossa-Britanniassa

Kirjoittaja: Michael Smolski, 2019-11-18 08:10:43, Entertainment


Haluatko perustaa Disney +: n Isossa-Britanniassa? Haluatko ihmetellä, miksi Disney + ei ole ensi sijassa saatavana Isossa-Britanniassa? Vastaus tähän on melko yksinkertainen. Viihdepalvelujen osalta viime kädessä lasketaan oikeudet sisältöön.

Paitsi, että Disney +: llä on jo oikeudet kaikkeen sen sisältöön, koska se omistaa Discovery Channel, FOX ja Marvel. Toisin kuin Netflix, Disneyn ei tarvitse maksaa oikeuksistaan ​​sen sisältöön.

Tässä artikkelissa aiomme käydä läpi miksi Disney + ei ole saatavana Isossa-Britanniassa. Seuraavaksi kerrotaan kuinka Disney + asetetaan Isossa-Britanniassa 2 helppoa vaihetta..

Valmis?

Miksi Disney + ei ole saatavana Isossa-Britanniassa

Mainitsimme jo, että Disney omistaa kaiken sen sisällön.

Tämä tarkoittaa teoriassa sitä, että se voi antaa ihmisille kaikkialla maailmassa käyttää Disney +: tä, ja todennäköisesti tulevaisuudessa, mutta tässä on syitä, miksi Disney +: ta ei ole saatavana Yhdistyneessä kuningaskunnassa tällä hetkellä:

  1. Disney on allekirjoittanut sopimukset sisällön suoratoisto-oikeuksista ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että se ei voi näyttää sisältöä kaikkialla, ennen kuin kaikki nämä sopimukset päättyvät. Esimerkiksi Netflixillä oli oikeus höyryttää suurin osa Disneystä & Ihaile sisältöä erittäin kauan, minkä vuoksi Disney + ei käynnistynyt aikaisemmin.
  2. Disney keskittyy alussa pieniin markkinoihin, koska se on fiksu tapa tehdä. Äskettäin romahtaneet lentoyhtiöt ovat loistava esimerkki siitä, mitä tapahtuu, kun keskityt liian moniin asioihin kerralla.

Mitä tuo tarkoittaa?

Että Disney + on jo valmis olemaan saatavana Isossa-Britanniassa tai pian.

Siihen asti, kunnes se tapahtuu, tässä on miten Disney + perustetaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa!

2 vaihetta Disney +: n asentamiseen Isossa-Britanniassa

1. Fool Disney + ajattelee, että olet Yhdysvalloissa.

2. Luo Disney + -tili. (Ei niin helppoa kuin miltä se näyttää.)

Teemme siitä mahdollisimman yksinkertaisen, mutta voit aina tavoittaa palkittuun asiakastukeen tai muulla tavoin käyttää Instagramia osoitteessa @privatevpn_, jos sinulla on kysymyksiä tai kysymyksiä.

Kuinka perustaa Disney + Yhdistyneessä kuningaskunnassa sekoittamalla Disney ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa

Ennen kuin voit käyttää Disney +: ta Iso-Britanniassa, tarvitset tilin, mutta ennen kuin saat sellaisen, sinun täytyy huijata Disney + ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa.

Kuinka teet tuon?

Panemalla Disney + ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa.

Miksi? Koska Disney + on asettanut palvelunsa maantieteellisen esteen Yhdysvaltojen ulkopuolella oleville ihmisille.

Jos haluat asettaa Disney + -sovelluksen Isossa-Britanniassa, sinun on käytettävä VPN: ää huijataksesi Disneyn ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa.

VPN-palveluiden avulla voit pysyä Internetissä turvallisempana salaamalla ja muuttamalla IP: tä (PrivateVPN käyttää 2048-bittistä salausta AES-256: lla, joka on markkinoiden korkeimman tason sotilaallinen salaus). Samalla samalla voit myös muuttaa sijaintiasi. Internetissä, jotta voit esimerkiksi asettaa Disney +: n Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Saatat tietenkin miettiä, ovatko VPN-palvelut ilmaisia, ja jotkut niistä ovat, mutta jos yrität poistaa viihteen estämistä, et aio päästä pois ilmaisesta VPN: stä, koska esimerkiksi Disney + -palvelun kaltaisissa palveluissa on erityisiä suojaustoimenpiteitä VPN-palvelujen estämiseksi. työstä. PrivateVPN? Se ei ole ilmainen, mutta mukana tulee 7 päivän kokeiluversio, ja voit saada sen vain 3,82 dollarilla kuukaudessa myöhemmin, mikä on vähemmän kuin kahvin hinta ja vajaat 13 senttiä päivässä.

PrivateVPN ei vain anna sinun perustaa Disney +: ta Iso-Britanniassa, vaan myös Hulu, DAZN, HBO tai jotain niin yksinkertaista kuin amerikkalainen Netflix. Ja jos et pidä siitä, kyseinen 7 päivän ilmainen kokeiluversio ei edes tarvitse korttia, joten jos päätät, että se ei ole sinun aikaa arvoista turvallisuuden vuoksi tai sisällön lukituksen poistamiseksi, voit jatkaa elämä kuin mitään ei tapahtunut.

Lataa vain sovellus, luo tili ja muodosta yhteys Disney + -tukiin.

Jos käytät puhelinta, tablettia tai Amazon Fire TV: tä, etsi vain PrivateVPN sovelluskaupasta. Vaihtoehtoisesti, jos olet tietokoneessa, siirry PrivateVPN-sivun alaosassa olevaan Lataa-osioon.

Miksi Disney + ei ole saatavana Isossa-Britanniassa ja kuinka asentaa Disney + Isossa-Britanniassa

Disney + -tapahtumien, kuten myös ESPN +: n, DAZN: n ja Hulun kaltainen ongelma on, että ne kaikki vaativat amerikkalaisen kortin perustamiseen.

Ja se on tämän oppaan vaikein osa.

Luonnollisesti amerikkalaisen kortin hankkiminen ei ole yksinkertaisesti helppoa, jos et ole Yhdysvalloissa.

Kuitenkin on olemassa tapoja kiertää tämä asia.

Helpoin tapa? Pyydä vain ystävää, jolla on amerikkalainen kortti, auttamaan sinua.

Eikö sinulla ole ystävää jolla on amerikkalainen kortti? Kokeile korttejasi ennen viimeisen vaihtoehdon käyttämistä. Ehkä yksi heistä toimii.

Vaihtoehto? Voit etsiä Internetistä Yhdysvalloissa myönnettyä prepaid-virtuaalista / prepaid-korttia.

Siksi Disney + ei ole saatavana Isossa-Britanniassa ja kuinka Disney + asennetaan Isossa-Britanniassa

Disney + on todennäköisesti saatavana Isossa-Britanniassa tulevaisuudessa, mutta toistaiseksi PrivateVPN antaa sinun avata sekä ESPN + että Hulu -sovelluksen, jos haluat tehdä Disneyn pakettisopimuksen, ja voit kokeilla sitä riskittömästi 7-päiväisellä päivällä ilmainen kokeilu. Emme edes pyydä korttia. Napsauta vain, anna sähköpostiosoite ja salasana, niin sinulla on hyvä mennä.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me