Miksi DAZN ei ole saatavana Isossa-Britanniassa vuonna 2019 ja kuinka saada se toimimaan

Miksi DAZN ei ole saatavana Isossa-Britanniassa vuonna 2019 ja kuinka saada se toimimaan

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-01-09 15:13:52 viihteessä


Jos ihmettelet, toimiiko DAZN Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuonna 2019, niin se ei ole, mutta se herättää kysymyksen, miksi DAZN ei ole saatavana Isossa-Britanniassa vuonna 2019, ja kuinka saada se toimimaan. Erityisesti kun otetaan huomioon se, että DAZN on yritys, joka sijaitsee Isossa-Britanniassa, ironista kyllä, missä se ei toimi. Yhdistyneen kuningaskunnan ollessa valtava urheilun asiakas.

Joten miten voit saada sen toimimaan ja miksi joudut edes Googleen tätä varten? Ja luota meihin, Kun olet lukenut kuinka paljon rahaa voit säästää käyttämällä DAZN: ää ja peruuttamalla TV-tilauksesi Iso-Britanniassa, kiität meitä. Rahaa voidaan käyttää muihin asioihin, kun sinä tai kumppanisi voi silti nauttia heidän suosikkijoukkueensa tai pelaajansa katsomisesta.

DAZN ei ole saatavana Isossa-Britanniassa vuonna 2019, koska sillä ei ole Ison-Britannian sisältöoikeuksia

Jos kysyt, miksi DAZN ei ole saatavana Isossa-Britanniassa vuonna 2019, se johtuu siitä, että sinulla on oltava oikeudet sisällön näyttämiseen tietyssä maassa, ja hyvin, DAZN: llä ei ole niitä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, vaikka se on brittiläinen yritys.

Ja se johtuu todennäköisesti siitä, että se maksaa paljon rahaa saada oikeuksia näyttää jotain Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Pfft, BT maksoi 1,2 miljardia puntaa oikeuksistaan ​​näyttää se vuoteen 2021 saakka. Se on paljon rahaa. Jopa yrityksille, joilla on paljon rahaa. Ja nämä oikeudet tarkoittavat yksinoikeudella BT on maan ainoa, joka voi näyttää Mestarien liigan.

Sinun kaltaiset ihmiset todennäköisesti haluavat ilmoittautua DAZN: iin, koska haluat katsella parhaita Euroopan liigaita, mukaan lukien Mestarien liigan. Mikäli sitä ei sisälly toimitukseen, mitä hyötyä on kirjautua DAZN-palveluun?

Mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa on tapa säästää rahaa ja saada se toimimaan kaiken kanssa.

DAZN on paljon halvempi kuin televisiotilaus

BT Sportsin lisääminen Sky-tilaukseen maksaa 27,99 puntaa kuukaudessa. Jos saat BT-paketin, se on 67,49 puntaa kuukaudessa. Voit saada DAZN: n vain alle 12 puntaa kuukaudessa. Ja kun kirjaudut kokonaan vuodeksi aluksi, voit saada koko vuoden alle 88 puntaa. Ja tämä koskee jalkapalloa esimerkiksi Saksassa, Italiassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Japanissa ja monissa muissa. Koko vuoden maksat 10 puntaa vähemmän kuin BT-urheilun kanssa kuukaudessa. Anna sen uppoaa sisään.

Jos mietit, miksi DAZN: ää ei ole saatavana Isossa-Britanniassa vuonna 2019, on melko selvää, että sisältöoikeudet maksavat Yhdistyneessä kuningaskunnassa paljon ja että nämä oikeudet heijastavat hintoja. Autamme sinua saamaan sen toimimaan.

Kuinka saada DAZN toimimaan Isossa-Britanniassa

Sanoa, että DAZN ei ole käytettävissä, ja sinun on etsittävä tätä, mikä tietysti osoittaa, että DAZN on ottanut käyttöön joitain toimenpiteitä pitääkseen oikeuden haltijat sisältöön, jolla DAZN: llä on oikeuksia muihin maihin, onnellinen.

Jotta DAZN toimisi Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuonna 2019, sinun on ensin tehtävä tili, ennen kuin sinun on saatava DAZN täysin ajattelemaan, että olet Kanadassa, ja viimeiseksi joudut ehkä ladata sovelluksen..

Ja se näyttää yksinkertaiselta, mutta todellisuudessa kaikki nämä vaiheet ovat monimutkaisempia kuin Netflixin tapaan.

1. DAZN-tilin luominen DAZN: n toimimiseksi Britanniassa

Jos lomakkeen täyttäminen oli yhtä helppoa kuin valehteleminen sijainnistasi, et kysyisi miksi DAZN ei ole saatavana Isossa-Britanniassa vuonna 2019 ja miten saada se toimimaan.

On olemassa kaksi ongelmaa: 1. Tarvitset kanadalaisen kortin DAZN-tilin luomiseen.
 2. DAZN näkee, kun et ole Kanadassa.

Kanadan kortti on annettava Kanadassa. Onneksi tähän ongelmaan on muutamia ratkaisuja.

 1. Pyydä kanadalaiselta ystävältä kortti tai jos he voivat auttaa sinua. Ehkä heillä on jopa tili jo.
 2. Lentää Kanadaan hanki prepaid-kortti.
 3. Tilaa prepaid-kortti Internetistä.
 4. Hanki virtuaalinen kortti joka saattaa olla paljon nopeampi.

Mikä toimii ja ei toimi, muuttuu jatkuvasti, joten tee sitä Google-haku.

Sikäli kuin DAZN saa huomaamaan, että et ole Kanadassa, sinun on siirryttävä vaiheeseen 2, koska se on tärkeä osa yleistä.

Kun olet selvittänyt nämä kaksi, tiedät kuinka rekisteröidyä. Varmista vain, että käytät Kanadan tietoja. Osoitegeneraattorin etsiminen auttaa sinua tässä.

2. DAZN: n tyhjennys, jotta DAZN toimisi Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Jos kysymys "miksi DAZN ei ole saatavana Isossa-Britanniassa vuonna 2019" voitaisiin ratkaista vain hankkimalla Kanadan kortti, paljon enemmän ihmisiä käyttäisi sitä.

Lukuun ottamatta, useimmat ihmiset eivät voi edes päästä rekisteröintiosaan, älä koskaan tunnu katseluosasta, koska DAZN: llä on käytössä järjestelmät estääkseen sellaisten paikkojen ihmisten katsomista, joita ei tueta..

Näet vain viestin siitä, että DAZN ei ole käytettävissä maassasi, kun menet heidän sivustoon.

Huijataksesi sinun on käytettävä VPN-verkkoa, joka on virtuaalinen yksityinen verkko. VPN: ien tiedetään antavan ihmisille pääsyn palveluihin eri maista. Ongelmana on, että DAZN tekee paljon paremman työn kuin useimmat palvelut estääkseen ihmisiä katsomasta.

PrivateVPN on yksi harvoista VPN-palveluista, jotka tukevat DAZN: ää. Se ei ole ainoa, mutta se on yksi harvoista, koska se ei ole jotain laajasti tuettua. Jos sinulla on jokin muu palvelu, jota jo käytät, kysy ehkä, tukeeko hän sitä.

Sanomme sinulle, että VPN-sijoitussivusto valitsi meidät parhaaksi parhaaksi VPN-palveluksi ja että olemme myös paras VPN seuraamaan Netflixiä tukemalla markkinoiden kaikkein Netflix-sijainteja 59 VPN: n tutkimuksen perusteella. Palvelut, joita suorittaa arvostettu Comparietech-sivusto.

Luo PrivateVPN-tili. Lataa asiakas missä tahansa ympäristössä olet. Ja muodosta yhteys Kanadan palvelimeen.

Huomaa, että VPN-palveluita ei tueta Apple TV: n eikä Chromecastin kaltaisissa tapauksissa. Jos haluat katsella televisiossasi, mutta sinulla ei ole Android TV: tä, hanki siitä Amazon Fire TV Stick.

DAZN-palvelimen suhteen emme voi kertoa, mikä se on täällä turvallisuussyistä, mutta se on yksi kanadalaisista palvelimistamme, ja huomaat sen melko nopeasti.

Kun olet muodostanut yhteyden, voit rekisteröidä ja käyttää DAZN: ää.

3. DAZN: n lataaminen laitteillesi, jotta DAZN toimisi Isossa-Britanniassa vuonna 2019

Jos mietit, miksi DAZN: ää ei ole saatavana Isossa-Britanniassa vuonna 2019 ja miten saada se toimimaan, näin. Mutta sinun on ladattava DAZN-sovellus, jotta voit katsella niitä Android-, Apple-laitteilla ja Amazon Fire TV Stick / Cube -sovelluksella..

Ja se vaatii myös työtä.

Lataa DAZN Isossa-Britanniassa vuonna 2019 Amazon Fire TV Stick -sovelluksella

Jos aiot katsella televisiota, Amazon Fire TV -keppi / -kuutio on todennäköisesti paras vaihtoehto DAZN: lle..

Hienoa on, että DAZN toimii nyt osittain Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa, että sinulla on sovellus Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa, että sinulla on sovellus myös Kanadan myymälässä. Sinun on kuitenkin vaihdettava sijaintiasi.

Sitä varten tarvitset todennäköisesti joko ennakkomaksukortin, ystäväkortin tai ystävän virtuaalisen kortin Yhdysvalloissa tai Kanadassa. Sinulla saattaa olla jo Kanadalainen, koska teit nämä vaiheet. Kokeile sitä. Amerikkalainen voi olla paljon helpompi saada käytännössä, vaikkakin muutamassa sekunnissa.

Joko niin, sinun on siirryttävä Amazon-verkkosivustoon. paina Tilisi ja mene Hallitse sisältöäsi ja laitteitasi osiossa. Siellä näet nykyisen alueesi ja muutat sen joko Yhdysvaltoihin tai Kanadaan käyttäessäsi osoitetta jostakin näistä syistä.

Tämän jälkeen sinun on poistettava tilisi rekisteröinti todellisella laitteellasi menemällä sisään asetukset jonka jälkeen Tilini, ja Amazon-tili.

Korttien suhteen sinun on ehkä käytettävä sitä tai ei tarvitse käyttää sitä riippuen siitä, lataako DAZN vai ei. Joskus saatat saada virheen jo käytetyn kortin takia. Siksi saatat tarvita amerikkalaisen tai kanadalaisen kortin.

Lataa DAZN Isossa-Britanniassa vuonna 2019 Apple Devices -sovelluksella

Apple-laitteissa sinun tarvitsee vain luoda uusi iCloud-tili.

 • Kirjaudu ulos nykyisestä.
 • Tee uusi sijainti joko Saksan, Amerikan tai Kanadan sijaintiin.
 • Lataa DAZN.
 • Kirjaudu takaisin vanhaan.

Voit teoriassa muuttaa sijaintisi nykyisellä tililläsi, mutta jos teet niin, menetät ehdottomasti kaiken.

Lataa DAZN Isossa-Britanniassa vuonna 2019 Android-laitteilla

Android-laitteessa sinun on tehtävä päinvastoin kuin mitä teet Apple-laitteita.

 • Mene payments.google.com ja napsauta asetukset jonka jälkeen paina -näppäintä Maa kieleke.
 • Siellä voit muuttaa sijaintisi joko Saksaan, Yhdysvaltoihin tai Kanadaan.
 • Mene asetukset ja napsauta sovellukset josta löydät Google Play -kaupan. Varmista, että napsautat Pakkopysähdys.
 • Viimeiseksi mennä sisään varastointi, etsi Play Kauppa ja paina PUHDAS DATA.

Toista voiman pysäytys- ja tyhjennystiedot, jos DAZN ei näy kaupassa.

Siksi DAZN ei ole saatavana Isossa-Britanniassa vuonna 2019 ja kuinka saada se toimimaan

DAZN on brittiläinen yritys. Se ei toimi Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Se tosiasia, että jouduit etsimään, miksi DAZN ei ole saatavana Isossa-Britanniassa vuonna 2019, imee, mutta jos olet valmis käyttämään jonkin aikaa saadaksesi sen toimimaan, voit säästää jopa 800 puntaa vuodessa. Ja se voi mennä lomallesi, uuteen televisioon tai lahjoihin perheellesi.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me