Kuinka seurata valtaistuimien kausia 8 Kanadassa

Kuinka seurata valtaistuimien kausia 8 Kanadassa

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-03-04 11:39:20, viihteessä


Tämän täytyy olla sinulle vaikeaa. Toisaalta se, että etsit miten katsella Game of Thronesin kautta 8 Kanadassa, tarkoittaa, että olet joko lähellä kauden 8 alkua tai että se on jo alkanut. Mutta toiselta puolelta, se tarkoittaa, että tämä on viimeinen kerta, kun koskaan etsit kuinka seurata Game of Thronesia, koska tämä on viimeinen kausi ja se on se sen jälkeen. 8 vuotta katsellen tulevan 6 viimeiseen jaksoon, ja sen jälkeen se on siinä. Ei enempää.

Älkäämme kuitenkaan nyt surullista, auttakaamme katsomaan Game of Thrones Season 8 -kautta Kanadassa ja sen jälkeen, ehkä joidenkin muiden ohjelmien tai palveluiden kanssa, jotta sinulla olisi jotain täyttääksesi tämä TV-aika.

Mitkä ovat vaihtoehtosi, jos haluat katsella Thrones Game 8: n kauden Kanadassa?

 1. TV-tilauksella, joka koostuu HBO: sta. Tämä saattaa olla helpoin tapa, koska se ei vaadi työkalujen asettamista, mutta se on myös kallein vaihtoehto, joka koostuu sopimuksista, joista et pääse ulos milloin tahansa haluat.
 2. Voit löytää streaming-sivustoja Internetistä. Tämä on tapa, joka vie melko kauan, koska Game of Thrones -virtaukset otetaan paljon alas sen ensi-iltapäivän jälkeen, ja mikä tahansa läsnä oleva on sellaista laatua, joka ei kannata katsoa näyttelyä Game of Thronesin kaliipeista..
 3. Käytät HBO NYT mikä on paras tapa katsoa Game of Thronesin kausi 8 Kanadassa missä tahansa parasta mahdollista laatua, samoin kuin monia muita ohjelmia ja elokuvia.

Vaihe 3 on halvin ja paras tapa, jos haluat katsoa Game of Thronesin kauden 8 Kanadassa. Ongelma? Menetelmä ei toimi Kanadassa ja monissa muissa maissa.

Mutta olemme täällä auttamassa sinua katsomaan Game of Thrones -kautta 8 Kanadassa, ja on olemassa tapa tehdä se, se vaatii vain oikean tiedon, jonka jaamme alla.

Kuinka seurata Game of Thrones -kautta 8 Kanadassa HBO: N NYT

Jotta voit katsoa Game of Thrones Season 8 -kautta Kanadassa HBO: n avulla NYT, sinun täytyy huijata HBO ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa, ja se on melko paljon miinus siihen, että sinun tietysti täytyy hankkia ensin HBO Now -tilaus..

Jos haluat käyttää HBO NYT Kanadassa, sinun on käytettävä VPN-verkkoa. VPN antaa sinun muuttaa käytännössä sijaintiasi ja olla Yhdysvalloissa ilman siellä olemista, ja siten käyttää HBO NYT tai American Netflixin kaltaisia.

Kaikki VPN-palvelut eivät kuitenkaan toimi HBO: n kanssa. Tämä johtuu siitä, että HBO: n ja muiden yritysten tapaiset tietävät, että VPN-palvelut ovat olemassa, ja heidän on ponnisteltava estääkseen niitä toimimasta, jolloin useimmat VPN-palvelut tarjoavat palvelimia ilman mitään hyötyä.

PrivateVPN: ssä emme tarjoa markkinoiden eniten palvelimia, mutta varmistamme, että palvelimemme toimivat niiden viihdealustojen kanssa, joita todella haluat käyttää onko se amerikkalainen Netflix, Hulu vai HBO NYT katsomaan Game of Thrones 8. kautta Kanadassa.

Yhdistämällä oikeaan amerikkalaiseen palvelimeen PrivateVPN: n avulla pääset HBO: N NYT: seen. Sovelluksemme pitäisi kertoa sinulle, mikä palvelin toimii minkä palvelun kanssa sen mukaan, kun luet tätä, mutta jos se ei vain kokeile niitä yksitellen, ja saat selville melko nopeasti.

Tämän avulla voit katsella Game of Thrones -kautta 8 Kanadassa selaimen suhteen, mutta jos haluat katsoa sitä puhelimellasi tai Amazon Fire TV Stick -sovelluksella, sinun on silti suoritettava vielä joitain vaiheita.

Kuinka katsella valtaistuimien kausia 8 Kanadassa Apple-laitteilla

Jos etsit vain HBO: ta Apple App Storesta juuri nyt, sitä ei näytetä.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on kirjautua ulos iCloud-tilistäsi ja luoda uusi tili sijaintisi kanssa Yhdysvalloissa..

Nykyisen tilisi sijainnin vaihtaminen päästä eroon kaikesta, mikä sinulla on, kun pystyt seuraamaan Game of Thrones Season 8 -kautta Kanadassa tällä menetelmällä, älä tee niin.

Uuden tilin luominen antaa sinun pitää nykyiset asiat, ja kun olet ladannut HBO NYT, voit vaihtaa takaisin toiselle tilillesi.

Kuinka seurata valtaistuimien kauden 8 kausia Android-laitteilla

Android-laitteissa teet päinvastoin kuin mitä teet Apple-laitteilla.

Sinun on todellakin vaihdettava sijaintisi nykyisessä myymälässä.

 • Siirry kohtaan payments.google.com ja napsauta asetukset.
 • Paina sitten Maa -välilehti ja sen jälkeen Jatka.
 • Valitse maasi Yhdysvaltoiksi antamalla amerikkalainen osoite.
 • Kun olet tehnyt sen, siirry laitteellasi asetukset ja paina sovellukset sen jälkeen löytää Google Play Kauppa. Lehdistö Pakkopysähdys.
 • Sitten, kun olet suorittanut sen, mene varastointi, ja paina Google Play Kauppa, ja lopuksi napsauta PUHDAS DATA nappi korkeissa.

Tämän pitäisi antaa sinun ladata HBO NYT katsomaan Game of Thrones -kautta 8 Kanadassa, mutta jos se ei toistu, toista pakko pysäyttää ja tyhjentää tiedot.

Kuinka katsella valtaistuimien kausia 8 Kanadassa Amazon Fire TV Stick -laitteilla

 • Siirry Amazon-verkkosivustoon. paina Tilisi.
 • Siellä mennä Sisältö ja laitteet missä sinun on vaihdettava sijaintisi ollaksesi Yhdysvalloissa.
 • Kun olet tehnyt sen, siirry Fire TV -keittimelläsi Asetukset, Oma tili, jonka jälkeen rekisteröinnin poistamista koskeva joka edellyttää sisäänkirjautumista uudelleen.

Ja sen avulla voit katsella Game of Thronesin kauden 8 kaatamista Kanadassa Amazon Fire -laitteilla.

Joillakin ihmisillä on ongelmia sen lataamiseen, koska heidän korttinsa on annettu Kanadassa. Jos todellisessa lataamisessa on ongelmia, poista ensin nykyiset maksutavat, ja jos se ei toimi,

hanki prepaid-amerikkalainen kortti tai jopa vain virtuaalikortti. Amazon ei ole liian huolestunut korteista, toisin kuin monet muut yritykset.

Näin voit seurata Thrones Game 8: n kauden Kanadassa

Halusit tietää kuinka katsoa sitä, ja nyt tiedät. Mutta kun olet valmis, niin se on, minkä vuoksi olemme myös lähettäneet viestin siitä, kuinka katsella American Netflixiä Kanadassa tai kuinka perustaa Hulu. Suosittelemme sinua tarkistamaan, jotta voit käyttää enemmän sisältöä kuin koskaan, jos HBO NYT ei ole ei riitä sinulle.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me