Kuinka seurata valtaistuimien kausia 8 Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuinka seurata valtaistuimien kausia 8 Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-02-13 18:21:24, viihteessä


Kun vietät 2 vuotta tekemällä 6 jaksoa vuodenajasta ihmisten kanssa, jotka ovat sitä jo katselleet, kutsuvat sitä jo “6 elokuvaa”, tiedät, että olet kohtelias laadun suhteen. Ja kun otetaan huomioon, kuinka paljon vielä tiedetään, jos et katso Game of Thronesin 8. kautta heti, joudut kohtaamaan spoilerit. Kuinka vältät sen? Katsomalla sitä heti. Ja siksi etsit miten katsella Game of Thronesin kausi 8 Yhdysvaltojen ulkopuolella. Koska olit yhteydessä Yhdysvaltoihin asuinpaikasta riippumatta, et ehkä pysty katsomaan Game of Thronesin kauden 8 kautta Yhdysvaltojen ulkopuolella niin nopeasti, että spoilerit eivät tuhoa kokemustasi.

Siksi teimme kuinka katsella Game of Thronesin kausi 8 Yhdysvaltojen postitse.

Mitä mahdollisuuksia sinulla on, jos haluat katsella valtaistuimien kauden 8 kautta Yhdysvaltojen ulkopuolella?

On vain 3 vaihtoehtoa, jos haluat katsoa Game of Thronesin kauden 8.

  1. Katsot sitä HBO: lla TV-tilauksesi kautta. Todennäköisesti yli 50 euron kustannukset kuukaudessa. Ainakin 40 € ylitetty. Ei myöskään hieno vaihtoehto, jos matkustat paljon. HBO tarjoaa HBO GO: ta, joka on ilmainen palvelu ihmisille, joilla on jo pääsy HBO: hen Yhdysvalloissa, mutta olet täällä, koska haluat katsoa Game of Thronesin kauden 8 kauden Yhdysvaltojen ulkopuolella.
  2. Katsot sitä laittomasti Internetissä. Nyt sisällön teknisesti suoratoisto ei ole laitonta kaikkialla, mutta haluatko rehellisesti viettää aikaa yrittäessään löytää streamin, joka toimii kaikenlaisilla haittaohjelmilla täytetyillä sivustoilla? Jos olet halukas saastuttamaan tietokoneesi, niin hienosti, mutta et tee virhettä, Games of Thrones ei tule olemaan yhtä yleisesti suoratoistettavissa kuin muut ohjelmat, ja mikä tärkeintä, haluatko katsoa televisio-ohjelmaa, joka on todennäköisimmin aiomme toimittaa jotain, mitä ei koskaan ole toimitettu näytöksessä, crappy-laatua? Minä en.
  3. Tilaat HBO NYT, joka on HBO: n tilauspalvelu, joka tarjoaa rajoittamattoman sisällön HBO: n tyyppisistä palveluista, mutta paljon halvemmalla kuin TV-tilauksen yhteydessä. Tosiasia, voit saada HBO NYT, Hulu, Netflix ja DAZN tarjoamalla sinulle paljon enemmän sisältöä kuin televisiossa, edullisempaan hintaan, sisällöllä, jota todella haluat katsella, kuten Herojen Game of Hones, joka on mitä olet täällä, tai elää urheilua DAZN-sivustolla.

Jos haluat katsoa Game Of Thronesin kauden 8, HBO NYT antaa sinun katsoa sitä milloin haluat, parhaalla mahdollisella laadulla, jotta voit katsoa sitä joutumatta käsittelemään spoilerihälytyksiä.. Ongelma? HBO NYT ei todellakaan toimi Yhdysvaltojen ulkopuolella. Loppujen lopuksi, jos se niin tapahtuisi, sinun ei todennäköisesti tarvitsisi etsiä tapaa seurata Game of Thrones 8. kaudella Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Kuinka saat HBO: n nyt katsomaan valtaistuimien kauden 8 kautta Yhdysvaltojen ulkopuolella?

Se laskee HBO: n huijaamiseen ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa.

Se on kaikki mitä sinun täytyy tehdä voidaksesi katsella Game of Thronesin kauden 8 kautta Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Kuinka oikein teet sen?

Käyttämällä virtuaalia yksityistä verkkoa voidakseen olla Yhdysvalloissa käytännössä. Se on yhtä helppoa kuin valita amerikkalainen palvelin ja mennä vain HBO: n sivustolle.

Edellyttäen, että käytät oikeaa virtuaalista yksityistä verkkoa. Ja siellä palvelumme PrivateVPN tulee sisään. Emme tarjoa markkinoiden eniten mahdollisia palvelimia, mutta meillä olevilla palvelimilla varmistamme, että ne eivät ole arvottomia palvelimia ihmisille, jotka haluavat käyttää viihdettä. Ajattele sitä, haluatko pystyäsi muodostamaan yhteyden 30 erilaiseen amerikkalaiseen palvelimeen, jos suurin osa ei toimi minkään haluamiesi palveluiden, kuten American Netflix, Amazon Prime tai Hulu, kanssa? Hmm.

Asia on se, että se ei ole niin yksinkertaista kuin vain VPN: n hankkiminen, koska HBO: n tykkääjät tietävät, että ihmiset voivat vain käyttää VPN: tä ohittaakseen maantieteelliset lohkot ja pyrkiä siten estämään palveluita toimimasta.

PrivateVPN: n avulla voit katsella Game of Thrones -kautta 8 Yhdysvaltojen ulkopuolella, samoin kuin minkä tahansa muun aiemmin mainitun palvelun kanssa. Ja se ei tule olemaan ilmainen, mutta jos haluat olla laillista ja katsella paljon parempana laadussa tarvitsematta käydä outojen sivustojen läpi, niin HBO NYT on paras tapa tehdä se, joko Yhdysvalloissa vai ei. Ja halvin menetelmä myös siellä.

Näin voit katsella valtaistuimien kauden 8 kautta Yhdysvaltojen ulkopuolella

Olkaamme rehellisiä, Game of Thrones on vuoden mielenkiintoisin julkaisu. Yksi, jota kaikki odottavat kärsimättömästi. Ehkä olet täällä kuukausia ennen huhtikuun julkaisua. Ehkä olet täällä sen jälkeen, kumpaakin tavoin, jos haluat katsoa Troonien pelien kauden 8 Yhdysvaltojen ulkopuolella, näin teet sen.

Ainoa ongelma? Että emme koskaan voi kirjoittaa siitä, kuinka katsella Game of Thronesin kautta 9, kuten kauden 8 jälkeen, siinä se on. Kaikki nämä vuosien katselut johtavat hetkeyn, jossa ei enää ole Valtaistuimien peliä. Ehkä siksi sinun pitäisi tarkistaa luettelomme muutamista rohkea-arvoisista ohjelmista, joita voidaan katsella Netflixissä vuonna 2019, jotta täyttää tämä reikä sen jälkeen kun Game of Thrones on tehty ja pölytty..

Ja jos etsit miten ladata HBO NYT puhelimeesi, meillä on myös viesti siitä. Vaikka suosittelemme todennäköisesti Game of Thronesin katsomista suuremmalla näytöllä, ja sieltä tämä viesti auttaa sinua myös.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me