Kuinka saada rajoittamaton Wi-Fi Stanstedin lentokentältä ilmaiseksi

Kuinka saada rajoittamaton Wi-Fi Stanstedin lentokentältä ilmaiseksi

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-02-13 11:19:04, Matka


Toki, Stanstedin lentokenttä tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n jopa 4 tunniksi, mutta Stansted on myös massiivinen keskus epävirallisille suorille lennoille budjettilentoyhtiöiltä, ​​joka koostuu usein oleskelusta koko yön lentokentällä tai muuten suurimman osan päivä. Jos odotat Stanstedissa 6,8 tai 10 tuntia, se 4 tuntia ei ole tarpeeksi lähellä. Ja maksaa melko hulluja summia ottaen huomioon, että saat vain muutaman tunnin Wi-Fi-yhteyden joka kerta, kun lennät.

Ja Stanstedin lentokentällä on paljon tapa saada rajoittamaton Wi-Fi-yhteys ilmaiseksi.

Kuinka saada rajoittamaton Wi-Fi Stanstedin lentokentältä ilmaiseksi

Tässä blogissa autamme ihmisiä estämään estettyjen Internet-osien estäminen riippumatta siitä, onko kyseessä Internetin käyttö, kuten tässä blogiviestissä, kuinka saada rajoittamaton Wi-Fi-yhteys Stanstedin lentokentälle ilmaiseksi tai onko kyse siitä, kuinka vapauttaa amerikkalaisen Netflixin tai DAZN Isossa-Britanniassa. Hanki rajoittamaton Wi-Fi Stanstedin lentokentällä ilmaiseksi? Se ei ole niin vaikeaa, kun tiedät mitä on tehtävä.

Avain rajoittamattoman Wi-Fi-yhteyden saamiseen on huijata Stanstedia ajattelemaan, että olet erilainen laite 4 tunnin kuluttua. Kun kyse on amerikkalaisen Netflixin käytöstä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, puhumme kuinka sinun on käytännössä oltava Yhdysvalloissa. Tämä? Tämä on hiukan erilainen prosessi, koska siihen sisältyy olennaisesti laitteellesi määritetyn yksilöllisen koodin vaihtaminen.

Sitä kutsutaan MAC-osoitteeksi, joka tarkoittaa median käytön hallintaa. Yksinkertaisesti sanottava MAC-osoite on osoite laitteesi Bluetooth- tai Wi-Fi-tyyppisille tykkäyksille. Tätä Stanstedin lentokenttä tai muut lentokentät käyttävät estämään sinua käyttämästä ilmaista Wi-Fi-yhteyttä liian kauan. Jos voit muuttaa MAC-osoitteesi, voit saada rajoittamattoman Wi-Fi: n Stanstedin lentokentällä ilmaiseksi.

Tätä varten tarvitaan MAC-osoitteenvaihdin.

  • Ensinnäkin, etsi "Tmac v6" Googlesta tai paina vain tarjoamaamme linkkiä, jotta löydät tämän yrityksen Technitium-nimisen MAC-osoitteenvaihtajan.
  • Lataa ja asenna se.
  • Kun avaat sen, sovelluksen päällä näet luettelon. Sieltä löytyy Wi-Fi. Sinun pitäisi nähdä, että tiedot lähetetään ja ladataan oikealla puolella, kun teet.
  • paina Satunnainen MAC-osoite jonka jälkeen Vaihda nyt!

Ja aivan kuten olet avannut vielä 4 tuntia Wi-Fi-yhteyttä Stanstedissa ilmaiseksi. Toista vaihe toisen 4 tunnin ohituksen jälkeen. Kun olet lopettanut käytön, palauta alkuperäiseen.

Mutta tällä menetelmällä on ongelma, koska sen avulla saat vain rajoittamattoman Wi-Fi-yhteyden Stanstedin lentokentältä ilmaiseksi työpöytälaitteilla. Tähän on ratkaisu.

Kuinka saada rajoittamaton Wi-Fi-yhteys lentokentältä ilmaiseksi mobiililaitteilla

Puhelimet ovat hienoja, mutta on syytä, miksi ne eivät korvaa tietokonetta tai kannettavaa tietokonetta erittäin kauan.

MAC-osoitetta voi muuttaa mobiililaitteessa, mutta se vaatii laitteen juurtumisen tai jaloutumisen. Mutta MAC-osoitteen muutos matkapuhelimessa asettaa laitteen vaaralle, että et koskaan toimi enää, minkä vuoksi emme pääse siihen. Sen sijaan tarjoamme helpon vaihtoehdon, joka toimii, jos sinulla on pääsy kannettavaan tietokoneeseen.

Mistä se koostuu? Hotspotting. Pelkkä hotspot-puhelin joko Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteydellä kannettavalta tietokoneelta.

Kuinka pitää tietosi turvassa ja estää sivustoja käyttäessäsi ilmaista Wi-Fi-yhteyttä?

Tiedät jo, kuinka saat rajoittamattoman Wi-Fi-yhteyden Stanstedin lentokentältä ilmaiseksi, mutta et tiedä hinta, jonka saat siitä. Aina kun jotain on ilmaista, sinulla on taipumus maksaa yksityisyyden valuutalla. Käyttöösi liittyviä tietoja voitaisiin kerätä ja käyttää mainostarkoituksiin, mutta mikä vielä pahempaa, muut käyttäjät näkevät todellisen tekemäsi muutamalla yksinkertaisella työkalulla. Joku muu voi ymmärtää esimerkiksi, että kirjoitat majoitushotellisi Googlessa.

Se on äärimmäinen esimerkki, jota todennäköisesti ei tapahdu, mutta äärimmäisiä esimerkkejä tapahtuu yleensä juuri sillä hetkellä, kun luulet niiden koskaan tapahtuvan.

VPN on ratkaisu tietosuojakysymyksiin. Siksi hallitukset jopa käyttävät sitä. Ja PrivateVPN? Sen mukana tulee 2048-bittinen salaus AES-256: lla, joka on markkinoiden korkein, mikä tarkoittaa, että olet aina suojattu.

Mutta olkaamme varovaisia, jos etsit rajoittamatonta Wi-Fi-yhteyttä Stanstedin lentokentällä ilmaiseksi, katsot todennäköisimmin Netflixin tykkää, kun olet todennäköisesti yön yli. Ja sieltä PrivateVPN tulee erittäin hyödyllinen. Voit helposti muodostaa yhteyden USA: n tyyppisiin tuotteisiin yhdellä painikkeen painalluksella, jotta käytännössä olette Yhdysvalloissa katsomassa American Netflixiä PrivateVPN: n kanssa, joka tukee markkinoiden kaikkein Netflix-alueita, Comparitechin testaamana, koska kaikki VPN eivät toimi Netflix. Netflixin kaltaiset palvelut pyrkivät jatkuvasti estämään VPN-palveluita toimimasta.

Näin saat rajoittamattoman Wi-Fi: n Stanstedin lentokentältä ilmaiseksi

MAC-osoitteenvaihdin on elintärkeä. Myös kannettava tietokone, jos haluat saada rajoittamattoman Wi-Fi: n Stanstedin lentokentältä ilmaiseksi. Ja PrivateVPN? Jos sinulla ei ole mitään piilotettavaa etkä toimi tai käytä mitään arkaluontoista, et ehkä tarvitse sitä, mutta jos haluat yksityisyyttä samalla kun sinulla on pääsy estäviin sivustoihin, sinun kannattaa ehkä harkita sitä Näin voit saada rajoittamattoman Wi-Fi: n Stanstedin lentokentällä ilmaiseksi.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me