Kuinka saada Hulu toimimaan Kanadassa vuonna 2019

Kuinka saada Hulu toimimaan Kanadassa vuonna 2019

Kirjoittanut PrivateVPN, 2019-01-09 11:47:09, viihteessä


Haluatko tietää kuinka saada Hulu toimimaan Kanadassa vuonna 2019? Tietysti teet. Jos välität ohjelmien katselusta heti sen jälkeen, kun ne ovat ilmassa eikä kauden jälkeen, Hulu on paljon parempi valinta kuin Netflix tai Amazon Prime. Varsinkin koska Internetissä olevat ihmiset voivat olla julmia ja tarjota spoilereita Internetin odottamattomimmissa osissa.

Tosiasia, että Hulu saattaa näyttää, näyttää paljon nopeammin, mutta sitä ei oikeastaan ​​ole saatavana missään planeettabaarissa Yhdysvalloissa ja Japanissa. Japanissa näytetään vain japanilaisia ​​esityksiä. Ja se onko asut Kanadassa, Euroopassa tai muualla.

Mutta miksi Hulu ei ole ensi sijassa saatavilla Kanadassa?

Yksinkertaisesti sanottuna, Hulu ei ole saatavana Kanadassa, koska se maksaa paljon enemmän, kun esityksiä esitetään niiden jälkeen, kun kausi on ohi. Ja jokaisesta televisio-ohjelmasta, jonka haluat näyttää eri maassa, sinun on hankittava oikeudet sen näyttämiseen siellä. Ja se on paljon rahaa, joka on käytettävä useita kertoja. Voi, älä unohda, että tietyillä muiden maiden TV-kanavilla on jo oikeus tiettyyn Hulu-ohjelmien sisältöön Yhdysvalloissa.

On vain järkevämpää, että Hulu kaksinkertaistaa sisällön tuomisen Yhdysvaltoihin kuin käyttää paljon enemmän rahaa muille markkinoille.

Joten jotta Hulu toimisi Kanadassa vuonna 2019, sinun täytyy vain huijata Hulu ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa.

Tarvitsetko Hulun toimimaan Kanadassa vuonna 2019?

Tarvitset amerikkalaisen kortin. Sinun on saatava Hulu ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa. Ja viimeiseksi, sinun on ladattava Hulu-sovellus. Tämän täytyy tapahtua, jotta Hulu toimisi Kanadassa vuonna 2019.

Yksinkertainen? Paperilla. Tosiasiassa kuitenkin paljon monimutkaisempi.

Mennään sen kanssa.

Hulu-tilin luominen, jotta Hulu toimisi Kanadassa vuonna 2019

Jotta Hulu toimisi, tarvitset ensin tilin.

Ja kyllä, se on yhtä helppoa kuin minkä tahansa muun tilin luominen, mutta sinun on tehtävä kaksi asiaa.

  1. Sinun on käytettävä amerikkalaista osoitegeneraattoria, jonka löydät osoitteestasi Google.
  2. Tarvitset amerikkalaisen kortin Hulun asettamiseen.

Ilman amerikkalaista korttia et voi tehdä tiliä.

Onneksi tarvitset sitä vain tilin luomiseen, sillä voit käyttää lahjakortteja sen jälkeen, kun haluat tehdä tilin, joka sinulla on oltava.

Kuinka saat sellaisen?

  1. Kysy ystävältä Yhdysvalloissa. Joko korttisi tai jakaa heidän tilinsä. Tarjoa maksaa tarvittaessa. Ehkä jopa tarjota erilainen palvelu vastineeksi. Viihdettä rakastavat ihmiset rakastavat viihdettä, ja he haluavat enemmän. Ehkä voit antaa DAZN-tilisi, jos käytät DAZN: ää.
  2. Osta ennakkomaksu. Nämä ovat hienoja, mutta eivät aina toimi. Sinun on myös odotettava yhden saapumista. On parasta tehdä tutkimuksia näistä. Suurimman osan pitäisi toimia, koska useimmat ennakkomaksukortit toimivat kuten luottokortti, jos olet koskaan Yhdysvalloissa. Tärkeintä on rahaa siihen. Se on avaintekijä, jonka monet ihmiset kaipaavat.

Hulun huijaaminen ajattelee, että olet Yhdysvalloissa

Tämä on paljon helpompi vaihe kuin Hulu-tilin luominen, mutta se on tärkeämpi vaihe, koska tämä vaihe on suoritettava joka toinen sekunti, kun käytät Hulu-tiliä..

On kaksi tapaa olla Yhdysvalloissa. Menemällä sinne tai olemalla siellä käytännössä.

Siirtyäksesi sinne käytännössä tarvitset VPN: n, joka on virtuaalinen yksityinen verkko. Jos haluat saada Hulun toimimaan Kanadassa vuonna 2019, sinun on käytettävä VPN: tä ollaksesi käytännössä Yhdysvalloissa.

Tarvitset kuitenkin VPN: n, joka tukee Hulua. Se, että amerikkalainen palvelin on saatavana, ei tarkoita, että se toimii Hulun kanssa. Palvelimilla ei ole väliä. He tukevat juuri sitä, että Hulu ei ole niin laajalti tuettu kuin Netflix.

Jos olet sitoutunut tarpeeksi läpi kaiken tämän viestin saadaksesi Hulun toimimaan, niin on todennäköistä, että haluat myös Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian Netflixin yhdessä muiden Netflix-sijaintipaikkojen kanssa. Ja juuri sen PrivateVPN antaa sinun tehdä. Tarjoamme tukea useimmille Netflix-kohteille perustuen Comparietechin suorittamaan 5000 VPN-palvelun 5 000 testiin. Tuemme 21 erilaista Netflix-sijaintia, jolloin saat mahdollisimman laajan sisältövalikoiman. Tukee samalla Hulua.

Teet PrivateVPN-tilin. Lataat asiakkaamme käyttöjärjestelmällesi. Ja viimeiseksi, muodostat yhteyden Hulu-tukemaan amerikkalaiseen palvelimeemme.

Lataa Hulu-sovellus, jotta Hulu toimisi Kanadassa vuonna 2019

Amazon Fire TV Stick-, Apple- ja Android-laitteet ovat yleisimmät laitteet, joihin tarvitset Hulu-sovellusta. Jos käytät tietokonetta, menee hienosti ilman sellaista, joten voit ohittaa tämän osan.

Lataa Hulu-sovellus, jotta Hulu toimisi Kanadassa vuonna 2019 Apple-laitteilla

Apple-laitteissa sinun on luotava uusi iCloud-tili.

Kirjaudu sisään ensin kirjautua ulos tililtäsi, joka sinulla on nyt. Syy, joka sinun on tehtävä niin, on, että et menetä mitään.

Kun teet uuden iCloud-tilin, varmista, että sen kotipaikka on Yhdysvalloissa amerikkalaisella osoitteella, jonka voit saada käyttämällä osoitegeneraattoria pikahaulla Googlessa.

Lataa sen jälkeen Hulu ja kirjaudu halutessasi takaisin vanhalle tilillesi.

Lataa Hulu-sovellus, jotta Hulu toimisi Kanadassa vuonna 2019 Android-laitteilla

Android-laitteissa sinun ei tarvitse luoda uutta tiliä. Sinun on vain vaihdettava tietosi.

  • Mene payments.google.com. Klikkaa asetukset. Paina Maa kieleke.
  • Siellä voit muuttaa sijaintisi olla Yhdysvalloissa.
  • Mene asetukset ja napsauta sovellukset josta löydät Google Play -kaupan. Varmista, että napsautat Pakkopysähdys.
  • Mennä varastointi, etsi Play Kauppa ja paina PUHDAS DATA.

Toista tarvittaessa 2 viimeistä vaihetta.

Lataa Hulu-sovellus, jotta Hulu toimisi Kanadassa vuonna 2019 Amazon Fire TV Stick -sovelluksella

Tämä on ehkä vaikein laite asentaa Hulu laitteisiin, joihin voit asentaa sen.

Tätä varten sinun on siirryttävä Amazon-sivustoon ja sen jälkeen painamalla Tilisi.

Siirry Hallitse sisältöäsi ja laitteitasi osiossa. Siellä voit muuttaa myymäläsi olemaan Yhdysvalloissa.

Saatat joutua myös päivittämään maksutapasi korttisi mukaan, jotta et saisi virheitä Hulun lataamisessa. Tarvitset joka tapauksessa amerikkalaisen kortin Hululle, jotta sen ei pitäisi olla ongelma. Jos sinulla oli jo pääsy Hulu-tilille aiemmin, hanki vain virtuaalikortti tästä.

Näin saadaan Hulu toimimaan Kanadassa vuonna 2019

Ei ole niin vaikeaa saada Hulua toimimaan Kanadassa vuonna 2019. Se vaatii vain oikean tiedon Hulun huijaamiseksi. Ja tämä viesti kattaa kaiken, mitä sinun on tiedettävä, niin pitkälle kuin luominen menee.

Ja niin myös muut blogimme viestit muista alustoista.

Okei, mene katsomaan Huluasi nyt!

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me