Kuinka saada Hulu Kanadaan vuonna 2019

Kuinka saada Hulu Kanadaan vuonna 2019

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-02-02 11:21:55, viihteessä


Haluatko saada Hulun Kanadaan vuonna 2019? Emme syytä sinua. Varsinkin jos asut 20 minuutin päässä amerikkalaisista naapureistasi, jotka voivat nauttia siitä vapaasti. Mutta se, että Hulu ei ole saatavana Kanadassa, ei tarkoita, ettet voi asettaa Hulua Kanadaan.

Sinun ei myöskään tarvitse olla kiinni rajoitetussa kanadalaisessa Netflixissä. Voit katsoa American Netflixiä Kanadassa, jos haluat, ja olemme tehneet tällaista sisältöä aiemmin.

Mutta saadaksesi Hulu Kanadaan vuonna 2019, suorita 3 vaihetta:

 • Sinun on tehtävä Hulu-tili.
 • Sinun täytyy huijata Hulu ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa.
 • Viimeiseksi sinun täytyy huijata sovellusliikkeesi ladataksesi Hulun.

Kuulostaa siltä, ​​että Hulun hankkiminen Kanadassa vuonna 2019 on helppoa, eikö niin? Ei oikeastaan.

Tämä on aivan yhtä monimutkaista, kuin se menee niin pitkälle kuin pääsy palveluun maassa, jossa sitä ei ole saatavilla, menee. Katso, tilin luominen ei ole niin helppoa. Hulun huijaaminen ajatella, että olet Yhdysvalloissa, vaativat myös oikeat työkalut. Voi, ja sovellusliike vaatii joitain erilaisia ​​liikkeitä sen mukaan, millä laitteella haluat katsella Hulua, joten ei, se ei ole niin helppoa.

Mutta haluat myös saada Hulun Kanadaan vuonna 2019, ja me opastamme sinua tekemään se mahdollisimman yksinkertaisella tavalla.

Hulu-tilin luominen Hulun saamiseksi Kanadaan vuonna 2019

Hulu-tilin perustaminen ei oikeastaan ​​ole niin vaikeaa. Jos sinulla on jo oikeat työkalut. Ja se on yleensä ongelma.

Emme aio opastaa sinua Hulu-tilin luomisessa, koska se on aivan kuten mikä tahansa muu tili.

Ongelma?Tarvitset amerikkalaisen kortin kirjautuaksesi sisään.

Ja se tekee asioista monimutkaisia.

Tässä on suosituksemme:

 • Kysy ystävältä. Jos asut Kanadassa lähellä Yhdysvaltojen rajaa vai ei, on todennäköistä, että tunnet amerikkalaisen asukkaan. Paras asia tehdä on kysyä. Kysy, haluavatko he jakaa tilin. Henkilöstä riippuen se ei ehkä toimi niin helposti. Ehkä sinun on tarjottava joitain kannustimia. Ehkä tarjoat jakaa jonkin jo olemassa olevan tilisi jostakin muusta. Kuten esimerkiksi DAZN. Ja jos he eivät vielä käytä Hulua, kysy ehkä heiltä, ​​haluavatko he käyttää sitä vai voivatko he vain luoda sinulle tilin.
 • Kysy Yhdysvalloissa asuvalta ystävältäsi, voitko käyttää hänen korttiaan. He todennäköisesti eivät anna sinun, mutta et koskaan tiedä.
 • Hanki prepaid-kortti. Nyt ennakkomaksuilla ei ole taattua menestystä, mutta niitä on suhteellisen helppo hankkia, ja jos löydät oikean, se on kaikki mitä tarvitset.
 • Hanki virtuaalinen kortti. Niillä on vielä pienemmät mahdollisuudet menestyä, mutta ne on helpoin saada. Syy heidän alhaisempaan menestystasoon? Koska suurin osa ihmisistä jättää ne tyhjiksi. Sinulla on oltava rahaa heille.

Kun olet selvittänyt korttikysymyksen, anna amerikkalainen osoite ja käytä amerikkalaista korttia saadaksesi Hulu-tilin. Muuten kuin se, se on aivan kuten rekisteröityminen millä tahansa muulla sivustolla.

Saadakseen Hulu Kanadaan vuonna 2019, Hulun on ajateltava, että olet Yhdysvalloissa

Hulu-tilin luominen on varmasti tämän oppaan vaikein osa. Mutta Hulun huijaaminen ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa, on oikeastaan ​​tärkein tehtävä, joka sinun on tehtävä, jos haluat käyttää Hulua Kanadassa vuonna 2019. Koska Hulun on ajateltava, että olet Yhdysvalloissa joka sekunti, kun katsot jotain tai muuten et voi katsella sisältöäsi.

Mitä tapahtuu, jotta Hulu Kanadaan saadaan vuonna 2019 tästä näkökulmasta? Sinun on poistuttava Kanadasta käytännössä. Se on se yksinkertaisimmassa muodossa.

VPN on mitä tarvitset siihen.

Luet tätä PrivateVPN: n sivustolta. Se saattaa saada sinut ajattelemaan, että olemme puolueellisia.

Totuus on, että jos haluat, voit käyttää Huluun erilaista palvelua. Edellyttäen, että se toimii Hulun kanssa. Ongelmana on, että vaikka palvelut mainostavat, kuinka monta palvelinta heillä on, ne eivät usein mainitse, mitä nämä palvelimet tukevat. Sinulla voi olla yli 100 palvelinta Yhdysvalloissa, mutta jos ne eivät toimi Hulu- tai Netflix-kaltaisten ympäristöjen kanssa, mikä on järkeä?

Emme aio sanoa, että PrivateVPN-palvelu on paras VPN-palvelu sinulle, koska jokainen palvelu ei ole kaikille sopiva, mutta viihteen suhteen PrivateVPN: ssä on palvelimia, jotka toimivat esimerkiksi Hulu, Amazon Prime, DAZN, ja kyllä, kaikkein Netflix-alueilla planeetalla, kuten osoittaa Comparitechin tekemässä testissä.

Jos joudut käyttämään Hulua vain Kanadassa tai millä tahansa alueellasi, kaikki Hulun kanssa toimivat VPN-palvelut toimivat. Ongelmana on, että Hulu etsii jatkuvasti VPN-palveluita johtuen oikeudenhaltijoiden painostamasta heidän näyttämäänsä sisältöä. Ja se on järkevää. Joku, jolla on oikeus näyttää televisio-ohjelma Kanadassa, ei halua sinun katselevan tätä ohjelmaa Hulun kautta. Ja tästä syystä monet VPN-palvelut eivät toimi Hulun kanssa. Ja kun he tekevät, ne hajoavat usein.

Jos käytät PrivateVPN: tä saadaksesi Hulu Kanadaan vuonna 2019, lataa asiakas ja muodosta yhteys johonkin toimivista Hulu-palvelimista. Tämän avulla voit katsella Hulua Kanadassa. No, selaimesi.

Se on hiukan monimutkaisempi mobiiliympäristöissä ja Fire TV Stick / Cube -sovelluksessa, koska tarvitset sovelluksen. Mennään läpi nyt.

Kuinka saada Hulu-sovellus Kanadaan iPhonella / iPadilla

Tiedätkö kuinka kirjautua ulos iCloud-tilistäsi? Teet sen asetuksissa.

Sinun on kirjauduttava ulos ja luotava uusi tili, joka perustuu Yhdysvaltoihin.

Se on hyvin yksinkertainen, mutta sinun on tiedettävä se ennen kuin teet sen. VPN ei muuta myymäläsi sijaintia sellaisenaan. Vaikka jotkut VPN-sivustot saattavat sanoa sen. Sinun on ensin vaihdettava myymälän sijainti, ja jotta voit muuttaa sitä, sinun on luotava uusi tili.

Jos et tee uutta iCloud-tiliä, vaan vaihdat sen sijaan vain nykyisen alueesi, menetät kaiken, joten älä tee niin!

Kun olet saanut Hulun iPhonella / iPadilla, voit kirjautua takaisin vanhaan tiliisi. Tai ei. Sillä ei ole merkitystä. Pidät sisältöä molemmilta tileiltä kummallakin tavalla.

Kuinka hankkia Hulu-sovellus Kanadassa Android-laitteille vuonna 2019

Android-käyttäjä? Jep. Tässä olevat vaiheet ovat täysin erilaiset kuin mitä sinun täytyy tehdä iPhonessa. Se on monimutkaisempi Androidilla.

 • Siirry ensin Android-laitteille payments.google.com ja napsauta asetukset.
  Paina siellä ollessa Maa välilehti ja paina Jatkaa.
 • Valitse MEILLE maana ja kirjoita amerikkalainen osoite.
 • Lähetä ja mene asetukset laitteesi.
 • Siellä paina sovellukset ja löytää Google Play Kauppa.
 • Kun olet siellä, paina Pakkopysähdys jonka jälkeen varastointi ja löytää Google Play Kauppa siellä myös.
 • paina PUHDAS DATA korkina.

Tämän pitäisi antaa sinun saada Hulu Kanadassa Android-laitteillasi, ja jos ei, toista sitten kaksi viimeistä luettelopistettä. Voit aina tehdä joitain hakuja Googlessa, jos laitteesi eroaa laitteistomme. Tai ota yhteyttä asiakastukeen.

Kuinka päästä Hulu Kanadaan vuonna 2019 Fire TV -kehyksellä

Fire TV Stick -osa Hulun hankkimisesta Kanadassa on aina meidän vähiten suosikki osa kirjoittaa, koska se on yleensä monimutkaisempi.

 • Siirry ensin Amazon-verkkosivustoon. Siellä paina Tilisi.
 • Sinun pitäisi voida nähdä Sisältö ja laitteet siellä. Paina sitä.
 • Sinun pitäisi voida muuttaa sijaintisi. Muuta se olemaan Yhdysvalloissa.
 • Kun olet tehnyt sen, sinun täytyy rekisteröinnin poistamista koskeva tilisi Fire TV Stick / Cube -sovelluksella muutoksen tapahtumiseksi.
 • Voit tehdä sen Amazon-laitteellasi asetukset jonka jälkeen Tilini, ja siellä, rekisteröinnin poistamista koskeva, ja kirjaudu sisään uudelleen.

Sinun on todennäköisesti myös toimitettava jonkinlainen amerikkalainen maksu Amazon-tililläsi, jotta Hulu voi ladata. Vaikka se riippuu pankistasi / kortistasi.

Jos halusit tietää kuinka saada Hulu Kanadaan vuonna 2019, niin teet sen!

Hulun saaminen Kanadaan vuonna 2019 ei ole vaikeaa, jos sinulla on edessäsi kaikki tarvittavat asiat. Ja tämä opetusohjelma kattaa kaiken, mitä sinun on tiedettävä Hulun saamiseksi Kanadaan.

Aivan kuten kaikki muut viestimme kattavat asiat, jotka auttavat sinua perustamaan muita palveluita, olipa Kanadassa vai ei.

Tee tili amerikkalaisella kortilla. Fool Hulu käyttämällä PrivateVPN: tä. Lataa Hulu muuttamalla myymälän asetuksia. Se on kaikki mitä tarvitaan.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me