Kuinka saada DAZN Irlantiin kaikilla laitteilla

Kuinka saada DAZN Irlantiin kaikilla laitteilla

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-02-25 17:27:16 in Entertainment


Se, että etsit miten saada DAZN Irlannissa kaikilla laitteilla, laskee suureen ongelmaan, joka on aiheutunut TV-tilauksista viime vuosina. Arvon puute.

Sky TV? 37 euroa kuukaudessa tietyn ajan kuluttua. 37 euroa kuukaudessa ilman urheilukanavia. Lisätäänkö Sky Sports siihen? Aluksi 25 euroa ja pitkällä aikavälillä 40 euroa. 77 euroa Sky-urheilulajeille, jotka tarjoavat sinulle Premier League -sarjan ja joitain muita urheilulajeja ja otteluita, mutta eivät koskaan näytä tarkalleen mitä haluat, koska Sky on huolissaan enemmän siitä, mikä on suosituinta sen sijaan, että kaikille on tärkeätä.

Aiomme näyttää, että voit katsella suosikkiliigaitasi, kuten NBA, NFL, NHL, Mestarien liigan, Premier League, Serie A, Ligue 1, ja tämä on vain muutamia mainitakseni, hintaan 2 kuukausittaisesta TV-tilauksestasi, vuoden. Säästö noin 770 euroa vuodessa. OLET TERVETULLUT!

Tässä blogissa autamme myös ihmisiä saamaan American Netflixin Yhdysvaltojen ulkopuolelle, Huluun, American Amazon Prime -sarjaan, ja tämä on vain muutamia mainitaksemme. Muista tarkistaa nämä viestit, kun olet lukenut tämän, sillä rehellisesti sanottuna, jos käytät täällä olevaa asiaa ja sinulla on jo Netflix, voit saada kaksinkertaisen sisällön maksamatta mitään ylimääräistä.

Mutta puhutaanpa siitä, miten saada DAZN Irlantiin kaikilla laitteilla, rokotatko iPhonea, iPadia, Android-laitetta, Fire TV Stick -sovellusta vai vain tietokonetta. Ja suosittelemme, että luet kaiken, jotta tämä sopii sinulle.

Mitä tapahtuu, jotta voit saada DAZN: n Irlannissa kaikilla laitteilla?

Jotta DAZN saadaan Irlannissa kaikilla laitteilla, sinun on ensin huijattava DAZN ajattelemaan, että olet Kanadassa, tekemällä tili ja huijaamalla sovelluskauppaa ajattelemaan, että olet Kanadassa.

Miksi?

 1. Ainoa tapa, jolla DAZN antaa sinun katsella DAZNia tai jopa luoda tiliä, on, jos olet Kanadassa. Muutoin näet viestin, että DAZN ei ole käytettävissä sijaintisi.
 2. Rekisteröinti on tietenkin pakollista, mutta vaiheet tämän rekisteröinnin välillä eroavat paljon muista rekisteröinnistä. Siksi se on hieman monimutkaisempi prosessi.
 3. Sinun täytyy huijata sovellusliikkeesi ikään kuin DAZN ei estä sinua katselemasta mobiililaitteellasi tai televisiossasi koska voit katsella vain pöytälaitteiden selaimista.

Nyt kun tiedät, mitä täytyy tapahtua, jotta saat DAZN: n Irlannissa kaikilla laitteilla, käydään läpi nämä vaiheet.

DAZN: n pettää ajattelemalla, että olet Kanadassa saadaksesi DAZN: n Irlantiin

DAZN: n huijaaminen on vain yksi tapa saada DAZN Irlantiin. Siihen kuuluu sijainnin muuttaminen käytännössä.

Jos olet Kanadassa käytännössä, teoriassa DAZN: n pitäisi toimia.

Nyt VPN on työkalu, jonka avulla voit muuttaa sijaintiasi käytännössä, mutta tässä VPN-palveluntarjoajasi on todella tärkeä, koska suurin osa VPN-palveluista ei toimi DAZN: n kanssa, koska DAZN pyrkii valtavasti estämään VPN-palveluita siitä, että työskentelemme sen kanssa.

Miksi? Koska sisällön näyttämisoikeudet maksavat paljon rahaa, ja yritykset, joilla on oikeus näyttää esimerkiksi tiettyjä otteluita Irlannissa, haluavat ansaita lisensseilleen käyttämänsä rahaa takaisin, ja koska he haluavat sinun maksavan 77 euroa kuukaudessa, ja luoda massiivinen paine DAZN: n tykkääjille.

Voit maksaa paljon VPN-palveluista tai maksaa vähemmän, voit saada palveluja satojen palvelimien avulla tai saada joitain vähemmän, mutta mikä tärkeintä, DAZN: n on toimittava näiden palvelimien kanssa, ja ongelmana on, että suurin osa palveluista ei toimi sen kanssa riippumatta siitä, kuinka paljon maksat.

Palvelu, joka toimii DAZN: n kanssa? PrivateVPN. Nyt tiedämme mitä ajattelet. Luet tätä PrivateVPN-blogissa, mutta on totta, että olemme yksi harvoista VPN-palveluista, jotka tukevat DAZN: ää. Katso, meillä ei ole eniten palvelimia koskaan, mutta varmistamme, että kaikki meillä olevat palvelimet ovat hyödyksi ihmisille sen sijaan, että ne olisivat vain numeroita, jotka eivät anna sinulle mitään arvoa. Olemme esimerkiksi tuetuin Netflix VPN. Ja se johtuu siitä, että valitsemme laatua enemmän kuin määrää.

Nyt voit etsiä muita VPN-palveluita, jos haluat, mutta onnea löytää sellainen arvoinen palvelu DAZN-tuella ja 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Joka tapauksessa VPN tarvitaan.

Jos aiot käyttää PrivateVPN-verkkoa, sinun on luotava tili, joka on vain 30 sekunnin prosessi ja jonka jälkeen lataamme asiakkaamme mistä tahansa käyttöjärjestelmästäsi ja sitten vain muodostaa yhteys johonkin Canadain-palvelimista. Sen mukaan, kun luet tätä, sovelluksen tulisi kertoa sinulle, mikä Kanadan palvelin toimii DAZN: n kanssa, mutta jos se ei ole, kokeile vain kaikkia. Kanadalaisia ​​palvelimia on tällä hetkellä 4, joten sen ei pitäisi olla liian kovaa.

Kun olet tehnyt tämän vaiheen, olet suorittanut kriittisimmän vaiheen, kun haluat saada DAZN: n Irlantiin kaikissa laitteissa.

Tärkein, mutta ei vaikein...

DAZN-tilin luominen saadaksesi DAZN-tilin Irlannissa

Tämä on vaikein vaihe, ja jaamme miksi vain sekunnissa.

Katso, DAZN painostaa niin paljon, että sen on todella ponnisteltava estääkseen muita käyttämästä DAZN: ää.

Siksi, jos haluat käyttää Kanadan DAZN -sovellusta, sinulla on oltava Kanadan kortti.

Ja se on vaikeaa, mutta muista ennen säästöäsi 770 euroa, ennen kuin annat periksi.

Mitä voit tehdä saadaksesi DAZN: n Irlantiin siltä ongelmalta?

 • Kysy ystävältä, joka on kanadalainen tai asuu Kanadassa ja jolla on kanadalaisen myöntämä kortti. Tarjoa jakaa tilauksesi, jos he auttavat sinua.
 • Kysy ystävältäsi tai julta, jota saatat seurata, ja tiedä, haluavatko hän tehdä palveluvaihtoa. Ehkä tarjoa heille tietoja Netflixillesi vastineeksi pääsystä heidän DAZN-tietokantaan.
 • Hanki Kanadassa myönnetty virtuaalinen prepaid-kortti. Se vaatii jonkin verran tutkimusta oikean löytämiseksi, mutta jos välität tästä 770 euron säästöstä, se kannattaa tehdä. Virtuaalikortin hankkiminen saattaa kuitenkin olla nopein tapa. Kun asetat sellaisen, varmista, että sinulla on rahaa heti, sillä rekisteröintiä varten tarvitaan varoja.
 • Käytä Kanadassa myönnettyä ennakkomaksukorttia. Nyt tämä edellyttää, että odotat, mutta saattaa olla helpompaa löytää Kanadassa myönnetty prepaid-kortti kuin virtuaalinen.

Muuten, se on aivan kuin rekisteröidy millä tahansa muulla puolella, varmista vain, että sinulla on Kanadan kortti, ja anna kanadalainen osoite, jonka voit löytää osoitteiden generaattorilla.

Rekisteröityminen yhdistettynä oikean palvelimen yhteyteen PrivateVPN: n kanssa antaa sinulle mahdollisuuden saada DAZN Irlannissa, mutta haluat käyttää sitä kaikissa laitteissa, eikö niin? Toistaiseksi voit katsoa sitä vain työasemilla. Muut laitteet?

Kävelemme sen läpi nyt.

Kuinka saada DAZN Irlannissa Apple-laitteilla

Jos haluat saada DAZN: n Irlannissa Apple-laitteilla, sinun on huijattava App Store -yritystä ajattelemalla, että olet Kanadassa.

Mitä tahansa teetkin, älä yritä yrittää löytää ratkaisua itse, koska lopulta menetät kaiken, mitä sinulla on.

Voit muuttaa myymälän sijaintia nykyisellä tililläsi, mutta se johtaa kaiken sisällön häviämiseen.

Siksi on välttämätöntä luoda uusi tili, jonka voit tehdä, kun olet kirjautunut ulos nykyisestä iCloud-tilistäsi puhelimesi tai tablet-laitteen asetuksissa..

Kun teet uuden tilin, muista valita sijaintisi Kanada, ja sen avulla voit katsella DAZN: n saamista Irlannissa Apple-laitteillasi.

Kun olet ladannut DAZN: n, voit tietenkin kirjautua ulos tilistä ja kirjautua takaisin vanhaan tiliisi.

Sovellusten lataamisesta puhumatta, älä unohda ladata PrivateVPN.

Kuinka saada DAZN Irlannissa Android-laitteilla

Android-laitteissa sinun on tosiasiallisesti tehtävä muutoksia nykyiseen tiliisi sen sijaan, että tee uusi.

 • Mene payments.google.com ja napsauta asetukset jonka jälkeen Maa välilehti. Valita Kanada ja antaa kanadalainen osoite.
 • Lähetä ja mene mukaan asetukset laitteellasi, jota seuraa sovellukset. Sieltä sinun on löydettävä Google Play Kauppa, johon sinun täytyy painaa Pakkopysähdys.
 • Vaikka vielä asetukset mene varastointi ja napsauta korkossa olevaa painiketta, joka ilmoittaa PUHDAS DATA.

Tämän pitäisi antaa sinun ladata DAZN Android-laitteellasi Irlannissa, ja jos ei, toista voimassa oleva pysäytys ja tietojen tyhjennys.

Kuinka saada DAZN Irlannissa Amazon Fire TV Stick -sovelluksella

Amazon Fire TV Stick -sovelluksessa sinun on todella vaihdettava myymäläsi ollaksesi Yhdysvalloissa.

 • Siirry osoitteeseen amazon.co.uk napsauttamalla tiliäsi ja siirry sitten siellä Sisältö ja laitteet missä sinun on vaihdettava amerikkalaiseen myymälään.
 • Kun olet tehnyt sen, sinun on mentävä asetukset Fire TV -keittimellä tai -kuutiolla ja sen jälkeen Tilini ja kirjoittanut rekisteröinnin poistamista koskeva.
 • Sinun on annettava Amazon-tiedot uudelleen odottaessasi hetken, mutta voit nähdä DAZN-sovelluksen.

Nykyisen tilisi maksutyypistä riippuen saatat joutua vaihtamaan maksutavan ladataksesi DAZN, vaikka se näkyisikin. Yhdysvaltain virtuaalisen kortin hankkiminen on melko helppoa, eikä se edellytä, että sillä olisi rahaa. Mutta sinulla on tämä kysymys vain hyvin harvoissa tapauksissa.

Entä DAZN: n saaminen Irlannissa muilla laitteilla?

Nämä temput toimivat Amazon-laitteiden, Apple- ja Android-laitteiden kanssa, tietysti kaikkien työpöytälaitteiden kanssa.

Mitään muuta? Chromecastien ja Apple TV: n tyyppien rajoitusten takia et pääse DAZN: iin Irlannissa näillä. Neuvomme? Sijoita Amazon Fire TV Stick -muistikorttiin, jos haluat katsella isolla näytöllä.

Ja muista tutustua blogiimme saadaksesi tietoa siitä, kuinka pääset käsiksi enemmän kuin koskaan, samalla kun pysyt turvallisempana kuin koskaan, kun olet internetissä, PrivateVPN: n avulla.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me