Kuinka saada BBC iPlayer Yhdysvalloissa vuonna 2019

Kuinka saada BBC iPlayer Yhdysvalloissa vuonna 2019

Kirjoittaja Michael Smolski, 2019-02-09 12:20:05 in Entertainment


Yhdysvalloissa oleminen antaa sinulle pääsyn planeetan suosituimpiin palveluihin, mutta BBC on luonut joitain maailman tunnetuimmista ohjelmista, kuten Doctor Who tai Top Gear, joihin et todennäköisesti pääse tällä hetkellä, joten etsit miten saada BBC iPlayer Yhdysvaltoihin vuonna 2019.

Syynä miksi et voi saada BBC iPlayeria Yhdysvalloissa vuonna 2019 vain kirjoittamalla BBC iPlayer -sivusto

Virallinen syy on, että et maksa TV-lisenssimaksua Isossa-Britanniassa. Ja vaikka se olisi järkevää, koska BBC rahoitetaan valtavasti lisenssimaksuilla, entä jos maksat TV-lisenssimaksusi Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

Todellinen syy? Että BBC: llä ei ole lisenssiä näyttää sisältöä Ison-Britannian ulkopuolella. Se voisi toimia teoriassa, jos he haluaisivat, mutta koska heidän TV-lisenssien maksajat ovat pääosin Isossa-Britanniassa, he eivät tee sitä, koska se maksaa rahaa. Tämä tarkoittaa, että muu väestö ei voi katsella BBC: tä. Sisältää myös sinut, minkä vuoksi etsit miten saada BBC iPlayer Yhdysvalloissa vuonna 2019.

Onneksi on olemassa tapa ohittaa ongelma, jotta saat BBC iPlayerin Yhdysvalloissa vuonna 2019.

Mitä tapahtuu niin, että katsot BBC iPlayeria Yhdysvalloissa vuonna 2019?

Ainoa syy siihen, että et voi saada BBC iPlayeria Yhdysvalloissa vuonna 2019, on se, että BBC tietää, että olet Yhdysvalloissa eikä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Jos haluat saada BBC: n Yhdysvalloissa, sinun on saatava BBC ajattelemaan, että olet Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Me osaamme tehdä sen.

Se on melko helppoa, kun tiedät mitä tehdä.

Jos haluat saada BBC iPlayerin Yhdysvalloissa vuonna 2019, sinun on vaihdettava sijaintiasi käytännössä. Ja teet niin VPN: llä.

VPN on virtuaalinen yksityinen verkko, jonka avulla voit muuttaa sijaintisi muualle. Ison-Britannian ihmiset käyttävät usein VPN: tä, kuten PrivateVPN, päästäkseen American Netflix-, Hulu- ja Amazon Prime -sovelluksiin.

Ongelmana on, että BBC: n ja Netflixin kaltaiset suositukset puhuvat aina VPN-palveluista estääkseen ihmisiä pääsemästä sisältöön, jota ei ole saatavilla heidän sijainnissaan. Tämä tarkoittaa, että monet VPN-palvelut eivät toimi BBC: n kanssa.

Palvelu, jonka avulla voit saada BBC iPlayerin Yhdysvalloissa vuonna 2019? PrivateVPN. PrivateVPN: llä on UK-paikkoja, jotka koostuvat palvelimista, jotka toimivat BBC iPlayer -sovelluksen kanssa, mikä tarkoittaa, että jos olet yhteydessä, voit käyttää BBC iPlayer -sivustoa, jos olet kirjautunut sisään BBC: n sivustoon..

Onko tuo se? Todennäköisesti ei, koska todennäköisesti haluat saada BBC iPlayerin Yhdysvalloissa vuonna 2019 puhelimeesi, ja sinne tarvitset BBC iPlayer -sovelluksen, jonka lataaminen ei ole yhtä helppoa kuin miltä se näyttää.

Kuinka saada BBC iPlayer Yhdysvalloissa vuonna 2019 Apple-laitteilla

Apple-laitteissa sinun on kirjauduttava ulos iCloud-tilistäsi ja tehtävä sitten uusi tili sijaintisi kanssa Isossa-Britanniassa.

Niin yksinkertaista.

Kun olet ladannut BBC iPlayerin, voit kirjautua takaisin vanhaan.

Jos päätät muuttaa sijaintisi nykyisellä tililläsi, menetät kaiken.

Kuinka saada BBC iPlayer Yhdysvalloissa vuonna 2019 Android-laitteilla

 • Mene payments.google.com selaimellasi.
 • Klikkaa asetukset jota seuraa Maa kieleke.
 • Valitse UK sijaintisi.
 • Siirry Android-laitteellasi asetukset jonka jälkeen sovellukset.
 • Klikkaa Google Play Kauppa.
 • Lehdistö Pakkopysähdys.
 • Mene varastointi jonka jälkeen Google Play Kauppa ja paina PUHDAS DATA.

Tämän pitäisi antaa sinun ladata BBC iPlayer Yhdysvalloissa vuonna 2019. Toista tietojen pakollinen pysäyttäminen ja tyhjentäminen, jos et edelleenkään pysty.

Kuinka saada BBC iPlayer Yhdysvalloissa vuonna 2019 Amazon Devices -sovelluksella

 • Jos haluat saada BBC iPlayerin Amazon Fire TV Stick -sovelluksella, siirry ensin osoitteeseen amazon.com ja napsauta tilit & Listat.
 • paina Sisältö ja laitteet.
 • Vaihda alueesi Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.
 • Mene Amazon-laitteeseesi, johon sinun on mentävä asetukset jonka jälkeen Tilini ja viimeiseksi, rekisteröinnin poistamista koskeva tilillesi ja kirjaudu sisään uudelleen.

Tämän avulla voit ladata BBC iPlayerin. Harvinaisissa tapauksissa maksutapa saattaa olla ristiriidassa tilisi kanssa, ja sinun on ehkä toimitettava myös Ison-Britannian kortti tai pankki. Vain sinä virtuaalinen siitä.

Näin saat BBC iPlayerin Yhdysvalloissa vuonna 2019

Sinun täytyy huijata BBC ajatella, että olet Iso-Britanniassa, ja tarvitset sovelluksen, jos suunnittelet katsomista mobiililaitteilla.

Ei se ole vaikeaa. Se vaatii vain oikeiden vaiheiden ja oikean työkalun tuntemisen, mikä PrivateVPN on.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me