Kuinka pysyä turvassa julkisissa tietokoneissa vuonna 2018

Kuinka pysyä turvassa julkisissa tietokoneissa vuonna 2018

Kirjoittanut Michael Smolski, 2018-02-07 15:22:55 liiketoiminnassa
Et tiedä mitä siinä on. Se on suurin ongelma, kun kyse on julkisista tietokoneista. On vaikea pysyä turvassa julkisissa tietokoneissa, jos et tiedä minkälainen piilotettu ohjelmisto niissä on. Jos tapaat jonkun, voit yleensä kertoa millainen hän on. Voit tuntea heidän äänensä. Tietokoneella et tiedä. Joku voisi tarkastella kaikkia tekemiäsi toimia. Joku voisi ottaa salasanasi. Ehkä he varastavat luottamuksellisia asiakirjojasi. Minä en tiedä. Et tiedä. Ja se on ongelma. On erittäin helppoa laittaa mitään tietokoneelle, etkä edes tiedä sitä. Neuvonta olisi olla käyttämättä niitä, mutta se ei aina ole vaihtoehto.


Joten mitä voit tehdä pysyäksesi turvassa julkisissa tietokoneissa vuonna 2018?

Kuinka pysyä turvassa julkisissa tietokoneissa vuonna 2018

Rajoita online-tiliesi käyttöä

Jos tiedät, että joudut tulostamaan asiakirjan Google Drive -tilisi sijaan, käytä USB-asemaa. Tai tee oma tili, jonka salasanaa et koskaan käytä. Katso ongelma on, että useimmilla meistä on samat salasanat kaikessa. Joku, joka näkee yhden salasanan, menettää pääsyn kaikkiin tiliin.

Mutta jos valmistat tarvitsemasi ennen kirjastoon menemistä, lisäät huomattavasti mahdollisuuksia pysyä turvassa julkisissa tietokoneissa.

Hienoa, mutta se ei ole aina mahdollista. Joskus se on hätätapaus, ja sinun on käytettävä yhtä tiliisi. Silloin kaksivaiheinen vahvistus on niin tärkeä. Varmista, että se on päällä. Katso, joku voi ottaa salasanasi, mutta he eivät voi ottaa puhelintasi, jota tarvitaan toiseen salasanaan. Se lisää mahdollisuuksiasi pysyä turvassa.

Käytä VPN: tä

Salasanojen säilyttäminen on hienoa, mutta jos joku näkee historian ja käymäsi sivustot, se voi myös olla vaarallista. Sieltä salaus tulee. On tapa saada kaikki Internetissä tekemäsi salatut hallitukselta, verkon tarjoajilta ja itse kirjaston ihmisiltä.

Kuinka pysyä turvassa julkisissa tietokoneissa vuonna 2018
Jos käytät VPN: tä, joka on virtuaalinen yksityinen verkko, salaat itsesi pisteeseen, jossa kaikki mitä teet verkossa, on pohjimmiltaan hankalaa kenellekään, joka yrittää nähdä kyseiset tiedot. YksityinenVPN sisältää esimerkiksi 256-bittisen salauksen. Tällaisen salauksen purkaminen vie triljoonia dollareita. Ehkä siksi Yhdysvaltain hallitus käyttää sitä.

Vielä on muita uhkia, kuten jonkun mahdollisuus tallentaa näyttösi piilotetulla ohjelmistolla, mutta se on erittäin epätodennäköistä, koska useimmat kirjaston tietokoneet eivät ole riittävän tehokkaita siihen.

Jos haluat pysyä turvassa julkisissa tietokoneissa, VPN: n käyttö on välttämätöntä. Joten miten pystyt?

Nopein tapa olisi laittaa asennustiedosto USB-asemaan ja asentaa se vain siitä. Mutta tämä ei ehkä toimi lainkaan julkisella tietokoneella riippuen siitä, poistuvatko tiedot tietokoneesta, kun tietokone käynnistetään uudelleen, ja siitä, pystytkö edes asentamaan mitään. Jos pystyt siihen, niin hienoa, jos ei, yritä pysyä käyttämättä mitään tilejä ja etsimättä sisältöä, jota et halua muiden näkevän..

  • Mutta jos voit asentaa ja käynnistää tietokoneen uudelleen poistamatta tietoja heti, lataa PrivateVPN-asiakasohjelma lataussivultamme ja aseta se USB-asemaan. Ellet päätä ladata sitä, kun jo käytät julkista tietokonetta.
  • Asenna se.
  • Muista sitten luoda tili sivustollemme, vaikka sinun pitäisi todennäköisesti tehdä se ennen kirjastoon siirtymistä. Voit luoda tilin painamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Osta-painiketta. Se on 3-vaiheinen prosessi, joten sinulla pitäisi olla tili tililläsi lainkaan.
  • Kun olet tehnyt tilisi, anna yksityiskohdat PrivateVPN-asiakasohjelmassa ja muodosta yhteys haluamaasi palvelimeen. Näin pysyt salattuna. Tarjoamme 56 erilaista palvelinpaikkaa, mikä tarkoittaa, että jos muodostat yhteyden yhdysvaltalaiseen palvelimeen Irlannin kirjastossa, kaikkien palvelujen, joita päätät käyttää, oletetaan olevan Yhdysvalloissa.

Käytä salattua USB-asemaa

Kuinka pysyä turvassa julkisissa tietokoneissa vuonna 2018
Entä jos USB-asemallasi on tiliote ja joku siirtää sen kyseiseltä asemalta? Se on mahdollista. Yksinkertainen ohjelmisto voi tehdä sen. No, ellei salausta ole läsnä. Aivan kuten PrivateVPN: n tarjoama salaus auttaa Internetin käyttäjiä, asemien salaus pitää asemien sisällön turvallisena. Jos aiot tuoda tietosi asemaan, varmista, että ne ovat salattuja, jotta kukaan ei voi kopioida sen sisältöä.

johtopäätös

On vaikea pysyä turvassa julkisissa tietokoneissa. Joskus sinun on kuitenkin käytettävä niitä, ja näiden asioiden toteuttaminen tekee sinusta turvallisemman.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me