Kuinka pysyä turvassa halvassa hotellissa Venäjällä maailmancupin aikana

Kuinka pysyä turvassa halvassa hotellissa Venäjällä maailmancupin aikana

Kirjoittanut PrivateVPN, 2018-05-03 15:20:36, Matka


Haluatko pysyä turvassa halvassa hotellissa Venäjällä maailmancupin aikana? No, kun kyse on hotelleista tai jopa huoneistoista maailmancupin aikana, sinulla on vain kaksi vaihtoehtoa maksat 1000 dollaria per yö melko kunnossa olevasta paikasta, tai maksat noin 100 dollaria per yö paikasta, joka näyttää joku murhattiin. Kuukauden kuluttua maailmancupista tämä ei edes ole ongelma. Paikat ovat halpoja. Mutta saada halpa paikka maailmancupille on kuin voittaa arpajaiset.

Joten kuinka pysyt turvassa halvalla Venäjällä sijaitsevassa hotellissa maailmancupin aikana? On 3 näkökohtaa, jotka sinun on harkittava, jos haluat pysyä turvassa. Asioiden turvallisuus. Tietojesi turvallisuus. Ja tietysti turvallisuutesi.

ÄLÄ jätä hotellissa mitään merkittävää arvoa

Toki, on parasta olla varastamatta mitään. Mutta joskus emme voi tuoda kaikkea mukaamme. Varsinkin jos pysymme muutaman päivän ajan. Vaikka emme voi tuoda kaikkea mukaamme lähtiessämme, voimme tuoda arvokkaimmat tavarat.

Voit yrittää piilottaa jotain arvokasta huoneeseen. Älä tee sitä.

Ihmiset odottavat sinun poistuneen maailmancupin aikana. Istutko tosissasi hulluissa hotellissa, kun ympärilläsi tapahtuu tapahtuma, joka tapahtuu kerran 4 vuodessa? EN USKO. Ja se on täydellinen tilaisuus varastaa. Jos haluat pysyä turvassa halvassa hotellissa Venäjällä, sinun on otettava tämä huomioon.

Asioiden piilottamisen sijaan tuo matkatavara ja reppu matkalle Venäjälle. Laita vähemmän arvokkaat esineet laukkuun ja jätä ne hotelliin.

Sijoita samaan aikaan kalliimpia esineitä reppuisi.

Varmista, että sinulla on lukko, kun kyseessä on kantolaite. Ja jos arvostat vaatteitasi, sijoita turvakameraan.

Paljon yrityksiä valmistaa paristoilla toimivia turvakameroita, jotka ilmoittavat sinulle, kun suuria liikkeitä tapahtuu. Jos joku yrittää mennä käsiosaasi, tiedät, ja näet heidän kasvonsa, jos sinulla on jokin näistä kameroista. Varas voi päättää heittää tuon turvakameran pois, mutta näet heidän kasvonsa kummallakin tavalla.

Ja kun kyse on arvokkaista tuotteista, kuten kannettavista tietokoneista tai kameroista, pidä niitä reppussa. Ja ota tuo reppu mukaasi tutkiessasi Venäjän kaupunkeja.

Mutta reppuilla on vain yksi ongelma. Heitä ei sallita stadionille. Siksi suurin osa ihmisistä jättää heidät todennäköisesti halpoihin hotelleihin. Ja se on virhe.

Turvallisin paikka jättää reppusi maailmancupin yhteydessä, jos oleskelet halvassa hotellissa, on matkatavarasäilytys. Ja niitä tulee olemaan paljon. Sinulla voi olla luottamusongelmia heidän kanssaan, mutta ne ovat paljon turvallisempia kuin halpa hotelli. Ja jälleen kerran, voit laittaa turvakameran yhden sisälle tietääksesi, onko joku ottanut asiat.

Kun haluat pitää asiat turvassa halvassa Venäjällä sijaitsevassa hotellissa maailmancupin aikana, pidät ne turvassa, koska et ole halvassa hotellissa ilman sinua.

Tietosi pitäminen turvassa

Meillä on tekstejä, joita emme halua muiden näkevän. Meillä on luottamuksellisia ideoita. Voi, ja älä unohda rahan maksutilejä. Internetissä olevien tietojen suhteen ei ole väliä, oletko kalliissa hotellissa vai halvassa hotellissa. Tärkeää on, että joku muu voi helposti käyttää mitä tahansa pääsyäsi tai tekemistäsi..

Kotiosoitteesi. Viesti, jota voidaan käyttää kiristämään sinua. PayPal-salasanasi. Sellaisen sisällön käyttäminen, jona se on yhteydessä avoimeen verkkoon, ei vaadi neroa, ts. Jos asuinpaikassa on ensisijaisesti ilmainen Wi-Fi.

Onneksi ei myöskään tarvitse neroa pysyä turvassa halvassa Venäjällä sijaitsevassa hotellissa maailmancupin aikana, kun on kyse tietosi turvasta. Sinun on vain löydettävä tapa pysyä salatussa ollessaan yhteydessä Internetiin sitä varten.

Kuinka teet tuon? Käytät VPN-verkkoa. Yksinkertaisesti sanottuna. Kun olet yhteydessä avoimeen verkkoon, kaikki lähettämäsi tai vastaanotettavat tiedot voidaan siepata. Koska tämä on viesti World Cupista, selitetään se tästä näkökulmasta. Puolustaja siirtää pallon keskikenttäpelaajalle. Avoimen verkon avulla vastakkaiset joukkueet voivat tarttua palloon useilla eri tavoilla. Kun kuitenkin käytät VPN: tä, olet salattu. Ja kun käytät PrivateVPN: tä, olet salattu armeijan luokan AES 256-bittisellä salauksella 2048-bittisellä DH-avaimella, joka on sellainen salaus, joka on Yhdysvaltain hallituksen tasolla.

Ja tällainen salaus sattuu olemaan liian kallista, jotta se muutetaan jopa rikkaimmille ihmisille.

Palatakseni jalkapallokentän näkökulmaan, jos olet salattu, se on kuin pelaat pallon pelaajien päällä, jotta he eivät pääse siihen, mutta että lopulta se pääsee sellaisen henkilön luo, jonka on tarkoitus vastaanottaa se. Ja jos sinulla on vielä yksi salaus, jonka PrivateVPN tarjoaa, se on kuin poistaisit toisen joukkueen kentältä kokonaan. Salaus saa kaiken tekemäsi näyttämään pirteältä kaikille paitsi sinulle.

Jos haluat pysyä turvassa halvalla Venäjällä sijaitsevalla hotellilla maailmanmestaruuskilpailujen aikana, käytä VPN: tä. Ja kun kyse on PrivateVPN: stä, tarjoamme myös 56 palvelinpaikkaa, joihin voit muodostaa yhteyden tarkoittaen sitä, että jos muodostat yhteyden amerikkalaiseen palvelimeen, että voit katsella American Netflixiä ollessasi esimerkiksi Venäjällä. Ei kuitenkaan siitä, että amerikkalainen joukkue päteisi maailmancupiin. Mutta siksi on olemassa monia muita paikkoja!

Voi, ja jos et pidä palvelumme, saat koko kuukauden pyytääksesi täyden hyvityksen.

Ilmoittautuminen kanssamme on helpompaa kuin varmasti löytää paikka maailmancupille. Napsauta Osta-painiketta ja käy läpi 3-vaiheinen rekisteröintiprosessi, jonka jälkeen lataamme asiakkaamme. Etsitkö sitä paikallisesta sovellusliikkeestäsi tai siirtymällä sivun alareunaan Lataa.

Mutta kuinka voit pysyä turvassa halvassa hotellissa Venäjällä maailmancupin aikana?

Asioiden ja tietojen pitäminen turvassa on hienoa, kunnes sinulle tapahtuu jotain. Tuo muu juttu ei sitten ole väliä.

Kuinka pysyt turvassa? Ensimmäinen vaihe sisältää venäläisen SIM-kortin hankkimisen. ÄLÄ harkitse VENÄJÄLLE menemistä ilman venäläisen SIM-kortin hankkimista! Voi, ja jos puhelimessasi on SIM-lukko, tuo toinen puhelin. Puhelimesi on avain turvallisuudellesi. Olipa kyse navigoinnista, kääntämisestä tai yksinkertaisesti avun soittamisesta. Ilman puhelinta on vaikea pysyä turvassa.

Sinun tulisi myös kävellä ryhmissä, jos mahdollista. Olet vähemmän kohde, jos olet jonkun kanssa. Jos et voi olla ryhmässä, älä näytä miljoonalta taalalta. On hyvä yrittää tehdä vaikutelmaa, mutta se saattaa asettaa sinut vaaraan. Näyttää hyvältä, mutta ei liian hyvältä. Kukaan ei aio varastaa jollekulta, joka ei näytä siltä, ​​että heillä olisi rahaa.

Nämä vinkit pätevät kuitenkin enemmän, kun olet hotellin ulkopuolella. Entä kun olet sisällä? Yritä olla käyttämättä kiistanalaisia ​​pelipaidat. Esimerkiksi englantilaisen jerseyn käyttäminen Venäjällä saattaa aiheuttaa sinulle ongelman. On parasta piilottaa se hotellissa. Ja jopa kävelyllä yksin, kun et ole kaupungin keskustassa tai stadionilla.

Viimeiseksi, vältä väitteitä ja ole mukava ihmisille.

Tätä tapahtumaa ei tapahdu vielä 4 vuotta tämän jälkeen. Olet seuraavan kerran 4 vuotta vanhempi. Näin voit pysyä turvassa halvassa hotellissa Venäjällä. Saa se laskemaan.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me