Kuinka poistaa Hulun esto Kanadassa iPhonella

Kuinka poistaa Hulun esto Kanadassa iPhonella

Kirjoittaja: Michael Smolski, 2019-11-25 09:15:35, Entertainment


Haluatko estää Hulun Kanadassa iPhonellasi? Hulu on yksi markkinoiden rajoitetimmista palveluista, mikä tarkoittaa, että vaikka olet vain Yhdysvaltojen vieressä, et voi katsoa sitä ilman muutamaa temppua, vaikka jotkut napsautussyöttösivustot saattavat ehdottaa, että tämä on muuttumassa.

Tässä oppaassa näytämme, kuinka voit avata Hulun Kanadassa iPhonellasi tyhjästä. Useimmat oppaat eivät kerro sinulle, että sinun on myös luotava Hulu-tili, joka ei ole niin helppoa kuin minkä tahansa muun tilin luominen. Käymme läpi kaiken tämän.

Vaiheet Hulun lukituksen estämiseksi iPhonissa

Sinun on kyettävä huijaamaan Hulun ajatus siitä, että olet Yhdysvalloissa, sinun on pystyttävä luomaan tili, joka vaatii amerikkalaisen kortin, joka on toisinpäin, ja sinun on ladattava Hulu-sovellus, joka ei ole ' t saatavana Kanadan Apple App Storesta.

Fooling Hulu on Hulun esto Kanadassa iPhonessa

Kanadassa sinun on saatava Hulu ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa.

Tätä varten tarvitset VPN: n, jonka avulla voit muuttaa sijaintiasi virtuaalisesti.

Tässä tapauksessa olet Yhdysvalloissa, kun olet tosiasiassa Kanadassa. Paitsi että ei yksin riitä. Jos haluat katsella Hulua Kanadassa, sinun on myös muodostuttava yhteys oikeaan palvelimeen.

Katso, Hulu on saatavana vain Yhdysvalloissa, koska sillä on oikeudet osaan sisällöstä, jota se näyttää osoittavansa vain Yhdysvalloissa. Toisaalta osa sen sisällöstä, osa siitä on lisensoitu muissa maissa.

Hulu ei pysty näyttämään suurta osaa sisällöstänsä Yhdysvaltojen ulkopuolella, ellei sen ole peruutettu sopimuksia tai maksettu ylimääräisistä suoratoisto-oikeuksista, mikä ei usein ole mahdollista, koska muiden maiden yrityksillä on jo ne..

Jos Hulu antaisi ihmisille pääsyn sen sisältöön Kanadassa helposti, kaikki käyttäisivät sitä, ja he rikkoisivat sopimuksiaan epäsuorasti, mikä johtaisi oikeusjuttuihin. Loppujen lopuksi, kuka ei välitä siitä, että maksaa 6,99 dollaria Hulun tarjoamasta sisällöstä?

Seurauksena on, että Hululla, kuten muillakin alustoilla, on käytössä toimenpiteitä, jotka estävät Hulun Kanadassa useimmissa tapauksissa, vaikka käytät VPN-verkkoa.

PrivateVPN? Sillä ei ole eniten palvelimia planeetalla, mutta se keskittyy laatuun, joka on välttämätöntä palvelujen vapauttamiseksi.

Itse asiassa PrivateVPN: n mukana tulee 7 päivän ilmainen kokeilu, joka ei edes tarvitse korttia, jotta voit kokeilla sitä itse.

Etsi vain PrivateVPN Apple App Storesta, lataa se ja muodosta yhteys johonkin Hulu-palvelimista, ja sinulla on hyvä mennä.

Hululla on kuitenkin myös ylimääräinen suojakerros, jota useimmat oppaat eivät mainitse.

...Amerikkalaisen kortin tarve.

Hulu-tilin luominen iPhonissa

Nyt on olemassa joitain tapoja kiertää se, mutta viime kädessä tarvitset amerikkalaisen kortin, jotta voit luoda Hulu-tilin Hulun verkkosivustolle..

Jos asut Kanadassa, sinulla todennäköisesti on ystäväsi Yhdysvalloissa, kysy heiltä, ​​tarjoa ehkä maksaa tilauksesi ja anna heidän luoda yksi sinulle.

On monia tapoja tehdä se.

Muuten voit vain etsiä amerikkalaista korttia Internetissä. Jotkut sivustot ovat vähemmän turvallisia, mutta oikean tutkimuksen avulla löydät oikean palvelun,

Haluamme henkilökohtaisesti käyttää Revolutia, verkkopankkia, joka on nyt saatavana Kanadassa. Revolut toimii jostain syystä Hulun ja ESPN: n kanssa+.

Emme tiedä, olisiko tämä niin ikuisesti, koska tiedätkö, lukevatko ihmiset näitä viestejä, joku ehkä tuntee jonkun, joka työskentelee yhdessä näistä yrityksistä, mutta Revolut on todennäköisesti nopein ja luotettavin kokeilla, koska se tarjoaa virtuaalisia kortteja ja koska voit käytännössä käyttää korttiasi ennen sen lähettämistä sinulle.

Se on erittäin hyvä tapa päästä Huluun ja ESPN +: een nopeasti ja helposti.

Kun kirjaudut Hulu-kokeiluun, riippumatta siitä, mitä korttia käytät, varmista, että siinä on joitain varoja. Hulu vie pienen summan kortin rekisteröinnin yhteydessä. Sitten se palaa takaisin.

Sen jälkeen kirjautuminen Huluun Kanadassa on suhteellisen helppoa. Se on kuin rekisteröityminen millä tahansa muulla sivustolla. Varmista vain, että annat amerikkalaisen postinumero. Tätä varten voit etsiä amerikkalaista postinumeroa.

Näiden kahden vaiheen avulla voit katsella Hulua Kanadassa ja Kanadan ulkopuolella iPhonellasi, mutta tarvitset myös Hulu-sovelluksen, jos haluat katsoa Hulua.

Kuinka saada Hulu-sovellus iPhonellesi

Jos haluat ladata Hulun iPhonesta Kanadassa, sinun on vaihdettava Apple App Storen sijainti Kanadaan.

  • Mene omaan asetukset.
  • Kirjaudu ulos iCloud-tilistäsi.
  • Luo uusi tili, jos sijaintisi on asetettu Yhdysvaltoihin.

Tämän avulla voit ladata Hulun iPhonellasi.

Varmista vain, että luot uuden tilin sen sijaan, että vaihdat sijaintiasi nykyisellä, sillä menetät kaiken. Samaan aikaan, jos sinulla on kaksi tiliä, voit vaihtaa niiden välillä milloin tahansa, ja kaikki pysyy silti puhelimellasi.

Voit vaihtoehtoisesti ladata Google Chromen. Sen avulla voit käynnistyä Työpöytäsivusto, jonka avulla voit käyttää Hulua iPhonessa suoraan verkkoselaimesi kautta.

Näin voit katsella Hulua Kanadassa iPhonellasi

Löysitkö tämän hyödyllisenä? Meillä on monia muita oppaita palveluiden estämisestä PrivateVPN: n kanssa blogissamme.

Kokeile 7 päivän kokeiluversiota ja katso itse, kuinka monta palvelua voit estää.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Vastuuvapauslauseke:

Vaikka PrivateVPN toimii Hulun kanssa, se ei takaa, että kaikki Hulu-palvelimet toimivat Hulun kanssa jatkuvasti. Kuten tässä oppaassa mainittiin, Hulu pyrkii estämään VPN-palveluita toimimasta.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me