Kuinka poistaa Facebookin lukitus, kun se on estetty

Kuinka poistaa Facebookin lukitus, kun se on estetty

Kirjoittaja Michael Smolski, 2018-05-30 09:34:36, viihde


Poistin Facebookista yli kaksi vuotta sitten. On ihmisiä kuten minä, ja sitten on myös ihmisiä, jotka haluavat tietää kuinka poistaa Facebookin eston, kun se on estetty. Estääkö heidän Facebookin koulun verkkosuodattimen takia tai kun hän on yhteydessä matkapuhelinoperaattoriin vai johtuuko se siitä, että maan hallitus on estänyt Facebookin.

Syy? Sillä ei ole merkitystä. Tärkeää on, että haluat poistaa Facebookin eston, kun se on estetty, ja että se on täysin mahdollista riippumatta siitä, estävätkö sen koulu vai hallitus..

Mitä sinun tulisi tietää Facebookista, ennen kuin poistat sen

Haluat todennäköisesti käyttää Facebookia, koska pidät sitä hienona viestintävälineenä. Ja se on. Mutta ole tietoinen. Facebookissa on suuria tietosuojavirheitä, joista puhumme aiemmin. Muutamaa viikkoa myöhemmin Facebook selittää ainakin kaiken paremmin.

Mutta todellinen syy, miksi sinun pitäisi miettiä onko Facebook sinulle oikea, on se Facebook on kuin tämä suuri uutislähde. Ja uutiset rakastavat negatiivisia, koska ne saavat enemmän pitoa. Lukuun ottamatta sitä, että kun katsot ja luet uutisia, valitset Facebookissa, että sinulla ei ole valintaa, ja siksi se on melko 24/7. Lentokoneonnettomuus. Ammunta. Nähdessään kaiken tämän koko ajan, sillä on suuri vaikutus elämääsi.

Jos käsittelet ongelmia, mieti, onko Facebook sinulle sopiva. Blogissamme on sisältöä, joka liittyy pääsyyn muihin sivustoihin, jotka saattavat olla estetty maassasi. Ehkä ne ovat sinulle parempia. Esimerkiksi sähke.

Ja jos se on hienoa, se on hieno väline kommunikointiin epäilemättä. Ellet asu Kiinan kaltaisissa tapauksissa ja muu perheesi asuu Yhdysvalloissa, koska Facebook on estetty Kiinassa tekemällä tekniikasta, jonka on tarkoitus auttaa kommunikointiin, täysin hyödytöntä.

Poista Facebookin estäminen, kun hallitus ei estä sitä

Työ, koulu, kirjasto, Internet-palveluntarjoajasi ja niin edelleen. Jos haluat poistaa Facebookin eston, kun hallitus ei ole estänyt sitä, tämä prosessi on paljon mukavampaa.

Selitetään.

Facebookin estämiseksi, kun hallitus ei ole estänyt sitä, sinun on saatava koulun tai Internet-palveluntarjoaja tai mikä tahansa tai kuka tahansa estävä Facebook tai jokin muu sivusto luulemaan, että et pääse siihen.

Kuinka teet tuon?

No, et voi sanoa Internet-palveluntarjoajasi tykkääjille, että et käytä Facebookia, vaan eri sivustoa, mutta voit tehdä siitä, mitä käytät, näyttämään tyhjältä mille tahansa estovälineelle.

Jos jokin näyttää hölynpölyltä, niin se ei ole Facebook.

Ja sitä tarvitset.

Facebookia ei voida estää, jos kukaan ei tiedä käyttäväsi sitä.

Ja siitä VPN, joka tunnetaan myös nimellä virtuaalinen yksityinen verkko, auttaa tässä.

Lataat PrivateVPN-asiakkaamme, minkä jälkeen muodostat yhteyden palvelimeemme, ja kaikki Internetissä tekemäsi on salattu 256-bittisellä salauksella.

Mutta syy siihen, että Facebookin estäminen on helpompaa, kun se ei ole estänyt hallitusta, on se, että voit muodostaa yhteyden palvelusi kanssa maassasi olevaan palvelimeesi. Tarjoamme palvelimia 56 sijainnissa, mutta muista tarkistaa luettelo varmistaaksesi, että maasi on siinä.

Kun muodostat yhteyden maassasi olevaan palvelimeen, pääset käsiksi kaikkeen, mitä maassasi on käytettävissä.

Jos et ole yhteydessä palvelimeesi omassa maassasi, sinulla voi olla pääsy enemmän tai vähemmän sisältöä, riippuen mihin palvelimeen yhdistät.

Poista Facebookin estäminen, kun hallitus estää sen

Tämä on kysymys Kiinassa. Tämä on asia Iranissa. Ja ei vain niitä.

Jos haluat poistaa Facebookin eston, kun hallitus estää sen, sinun on muodostettava yhteys VPN-palvelimeen maassa, joka ei estä Facebookia. Ja se on iso luettelo maista, joten sinulla ei ole ongelmia sen kanssa.

Kuten aiemmin mainittiin, yhteyden muodostaminen toisen maan palvelimeen saattaa vähentää sisällön saatavuutta sinulle. Mutta kun kyse on maista, joissa Facebook on estetty, se tarjoaa melkein varmasti enemmän sisältöä sinulle.

Kuinka asennat PrivateVPN: n?

Napsautat näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Osta-painiketta ja seuraa sitten 30 sekunnin rekisteröintiprosessi, johon sisältyy 30 päivän palautuskäytäntö. Jos Facebook ei toimi sinulle, saat hyvityksen, jos pyydät sitä 30 päivän kuluessa.

Kun sinulla on tili, lataa asiakas ja yhdistä tietoihisi ja muodosta sitten yhteys joko palvelimellesi maassasi tai maastasi riippuen siitä, missä olet ja mikä tai kuka estää Facebook-käyttösi.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me