Kuinka poistaa estettyjen sivustojen lukitus Saudi-Arabiassa vuonna 2019

Kuinka poistaa estettyjen sivustojen lukitus Saudi-Arabiassa vuonna 2019

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-01-11 10:16:05, Matka


Saudi-Arabia saattaa ehkäistä viime aikoina paljon sivustoja, mutta Saudi-Arabiassa estetään edelleen paljon sivustoja. Siksi etsit "kuinka estää sivustojen estäminen Saudi-Arabiassa vuonna 2019." Emme auta vain sinua estämään Saudi-Arabian estettyjen sivustojen estämistä, olipa kyse sitten palveluista tai viihteestä. Autamme myös sinua pysymään turvassa pääsemällä sivustoille, joita ei ole estetty.

Katso, WhatsAppin kaltaiset tykkäykset ovat nyt laillisia Saudi-Arabiassa. Hallitus toteaa myös, että WhatsAppia seurataan aktiivisesti, mikä tarkoittaa, että palvelu saattaa olla laillinen, mutta Jos sanot väärän lauseen yhdessä näistä valvotuista sovelluksista, saatat olla vaikeuksissa Saudi-Arabian lain takia..


Kuinka poistaa estettyjen sivustojen lukitus Saudi-Arabiassa vuonna 2019

Sivustojen lukituksen poistamiseen Saudi-Arabiassa toimii useita tapoja. Kysymys on siitä, oletko turvassa tällä menetelmällä?

Useimmat menetelmät eivät pidä sinua turvassa.

Menemme oikein kohtaan. VPN on miten teet sen.

VPN on virtuaalinen yksityinen verkko, jonka avulla voit olla eri maassa ilman siellä olemista. Ainoa tapa estää estettyjen sivustojen esto Saudi-Arabiassa ei ole Saudi-Arabia. Kukaan ei sanonut, että sinun on lähdettävä.

Mutta kuten puhelimet, mikään VPN-palvelu ei ole yhtä suuri, ja jotkut eivät ole oikea valinta Saudi-Arabialle.

Asioita, joita on etsittävä VPN-verkossa, jotta pysyt turvassa pääsyssä estettyihin ja estettyihin sivustoihin Saudi-Arabiassa vuonna 2019

Täytätkö henkilökohtaisia ​​tietojasi rekisteröityäksesi VPN-palveluun, jonka tarkoituksena on pitää sinut nimettömänä? Eikö se näytä epäilyttävältä? Ja tekeeko se palvelukaupan lokit, jotka voivat jäljittää sinut takaisin? Näin pääset alttiiksi.

Ehkä liioittelemme ongelmaa, mutta sitten 74-vuotias pidätettiin jälleen siitä, että hänellä oli kotitekoista viiniä auton takana. Hän vietti yli vuoden vankilassa. Onneksi hän vapautui, mutta paljon ei koskaan tehdä.

Siksi täysi turvallisuus on elintärkeää.

PrivateVPN tarjoaa nimettömän rekisteröinnin, eikä siinä ilmoiteta vain, että se ei tallenna lokit, se ei voi johtua Ruotsin tietosuojalakeista. Ja se on ratkaisevan tärkeää. On yksi asia sanoa, että et tee jotain, mutta se on tärkeää varmuuskopioida se.

Mutta nämä ovat vain joitain turvaominaisuuksia, joita tarvitaan, jotta voit olla turvallinen Saudi-Arabian sivustojen lukituksen poistamisessa vuonna 2019. Tässä on muuta, jos haluat poistaa Saudi-Arabian estettyjen sivustojen lukituksen vuonna 2019, ja tehdä se turvallisesti:

  • Oikea VPN-salaus. Jokainen VPN tarjoaa salauksen. Kysymys on millainen? Suurimman osan pitäisi olla tarpeeksi, jotta kukaan ei murskaa, mutta on parempi olla turvassa kuin pahoillani. PrivateVPN mukana tulee 2048-bittinen salaus AES-256: lla. Korkein salaustaso kuluttajamarkkinoilla.
  • DNS-vuodonsuojaus on pakollinen! Ilman tätä ominaisuutta salaus saattaa olla turhaa, koska tietosi voivat vuotaa joka tapauksessa. DNS-vuodonsuojaus estää sen.
  • IPv6-vuodonsuojaus on myös tärkeä asia! IP-osoitteestasi voi joskus vuotaa ilman IPv6-vuotosuojausta, mikä tekee kaikesta suojauksesta arvottoman.
  • Application Guard on ominaisuus, joka sulkee tietyt sovellukset, jos VPN-palvelu lakkaa toimimasta. Tämän ei pitäisi tapahtua. Mutta asioita, joita ei pitäisi tapahtua, tapahtuu joskus.
  • Kill Switch tappaa Internetin, jos VPN-palvelusi lakkaa toimimasta.
  • StealthVPN on kuitenkin ehkä tärkein ominaisuus. Stealth VPN antaa sinun sulautua normaaliin liikenteeseen, mikä tarkoittaa, että pystyt olemaan täysin suojattu, koska kukaan ei tiedä, että käytät edes VPN: ää. Tämä ei ole normaalin VPN: n tapauksessa, jonka avulla Saudi-Arabian hallitus voisi tietää, että VPN on käytössä. Ja sillä on merkitystä, koska vaikka VPN-palveluita ei ole kielletty Saudi-Arabiassa, niiden käyttäminen laittomiin asioihin Saudi-Arabiassa on. Kysymys kuuluu, kuinka Saudi-Arabia nyt tekisi, kun teit VPN: tä käytettäessä, jos olet salattu? Tuomioistuimilla ei ole oikeudenmukaisinta menettelyä. Parempi, että kukaan ei ensin tiedä.


PrivateVPN mukana tulee kaikki nämä, ja jos haluat poistaa estettyjen sivustojen käytön Saudi-Arabiassa vuonna 2019, nämä ominaisuudet ovat pakollinen.

Kuinka avata estettyjen sivustojen lukitus Saudi-Arabiassa, kun se tulee viihteeseen

Viihde oli Saudi-Arabiassa pitkään melko harvinaista. Ainakin niin pitkälle kuin digitaalinen sisältö menee. Elokuvakielto on kumottu vasta yli 35 vuoden kuluttua, ei niin kauan sitten.

Viihde on yksi niistä asioista, joissa ihmiset käyttävät VPN: ää koko ajan, koska sisältöä ei ole jakautunut tasaisesti planeetan läpi. Tämä tarkoittaa, että amerikkalaisella Netflixillä on eniten sisältöä ja että joillakin muilla alueilla on myös paljon sisältöä, jota Saudi-Arabian kaltaiset eivät. PrivateVPN ei vain salli sinun estää estettyjen sivustojen estämistä Saudi-Arabiassa vuonna 2019. Se on myös Netflixin paras VPN, joka tukee useimpia alueita kaikista VPN-palveluista Comparitechin 5000 manuaalisen testin testaamana..

Se tukee myös DAZN-, Hulu-, BBC iPlayer -ympäristöjä, kuten monia muita.

Ja jos et tiedä tuemme tiettyä alustaa, kysy palkittua asiakaspalveluumme!

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me