Kuinka poistaa DAZN Italia -sovelluksen lukitus (riippumatta siitä missä olet)

Kuinka poistaa DAZN Italia -sovelluksen lukitus (riippumatta siitä missä olet)

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-05-02 11:17:13, viihteessä


Asutko maassa, jossa DAZN Italia ei toimi, ja siksi etsit miten avata DAZN Italia -sovellus toivoen, että se on mahdollista? Hyvä uutinen on, että se on mahdollista, ja oppaamme ovat auttaneet ihmisiä kaikkialla planeetalla estämään Italian, Kanadan ja Amerikan DAZN: n eston. On kuitenkin olemassa joitain tärkeitä vaiheita, jotka sinun on suoritettava, jos haluat poistaa DAZN Italia -sovelluksen käytöstä riippumatta siitä, missä olet, jos sinulla on kärsivällisyyttä.

3 Asiaa, jotka on tehtävä DAZN Italia -sovelluksen poistamiseksi käytöstä

 1. Fool DAZN ajatella, että olet Italiassa.
 2. Tee DAZN Italia -tili.
 3. Huijaa sovelluskauppasi ajattelemaan, että olet Italiassa.

DAZN: n pettää ajattelemalla, että olet Italiassa, poistamaan DAZN Italia -sovelluksen lukitus (temppu, joka toimii kaikkialla)

Ainoa asia, joka saa DAZN: n ajattelemaan, että olet Italiassa ja joka toimii kaikkialla, on VPN.

VPN-palveluiden avulla voit muuttaa sijaintiasi muuttamatta.

Tässä tapauksessa voit olla DAZN: n silmissä Italia, kun olet Yhdysvalloissa, Saksassa, Etelä-Koreassa tai missä tahansa oletkin.

Tärkeintä on saada oikea VPN-palvelu, joka toimii DAZN: n kanssa. Paljon ei. Voisit kuvitella, että jotkut suosituimmista palveluista, joissa on tuhansia palvelimia, tukevat DAZN: ää, mutta useimmat eivät. Ja ehkä niin tapahtuu, kun keskitytään määrään eikä laatuun. PrivateVPN ei tarjoa tuhansia palvelimia, mutta se tarjoaa palvelimia, jotka toimivat palvelujen kanssa, joita haluat käyttää, olipa kyseessä sitten italialainen Netflix, Hulu Yhdysvaltojen ulkopuolella vai DAZN Italia.

Jos tämä kiinnostaa sinua, blogissamme on runsaasti oppaita, jotka sukeltavat palveluihin, joita voimme poistaa, mutta tässä tapauksessa sinun on vain avattava DAZN Italia -sovellus ja PrivateVPN: llä on tätä varten toimiva italialainen palvelin. Siinä on myös Kanadan palvelin ja joukko amerikkalaisia ​​palvelimia, jotka toimivat DAZN: n kanssa.

Kun olet muodostanut yhteyden oikeaan katkaisijaan, DAZN antaa sinulle pääsyn, ja voit rekisteröidä ja poistaa sitten DAZN Italia -sovelluksen riippumatta siitä missä olet.

DAZN Italia -tilin luominen

DAZN Italia -tilin luominen DAZN Italia -sovelluksen poistamiseksi on melko yksinkertaista. Mikä ei ole niin helppoa, on italialaisen kortin tarve luoda DAZN Italia -tili.

Tietenkin, jos olet aikaisemmin tullut Italiasta tai asunut siellä aiemmin, sinulla saattaa olla jo italialainen kortti, mikä tekee siitä sinulle suhteellisen yksinkertaisen vaiheen.

Eikö sinulla ole italialaista korttia? Voit käyttää myös kanadalaista ja amerikkalaista korttia, mikäli olet muodostanut yhteyden Kanadan tai Yhdysvaltain VPN-palvelimeen.

Tässä on joitain ehdotuksiamme saada italialainen kortti:

 1. Kysy joku italialainen kortti, jos hän voi luoda tilin sinulle. Ehkä jollain, jollainen jo tiedät, on sellainen. Jos he tekevät niin, tarjoa heille jonkin muun palvelun käyttöä vastineeksi heille, jotka antavat sinun käyttää DAZN Italiaa.
 2. Hanki Italiassa myönnetty ennakkomaksukortti. Voit joko tilata yhden netistä tai pyytää Italiassa asuvaa ystävääsi ostamaan yhden ja lähettämään sinulle tiedot. Tärkeintä on, että siinä on rahaa, koska muuten korttia ei hyväksytä.
 3. Hanki Italiassa myönnetty virtuaalinen prepaid-kortti. Tämä menetelmä ei aina ole onnistunut. Se menee usein siihen, että sillä ei ole varoja kortilla. Tarvitset rahaa!

Jos sinulla on helpompaa saada kanadalainen tai amerikkalainen kortti, nämä vaiheet pätevät myös.

DAZN-tilin sekoittaminen PrivateVPN: n käyttöön antaa sinun estää DAZN Italia -sovelluksen käytön, tämä pätee kuitenkin vain, jos haluat katsella työpöydältä. Jos haluat katsella puhelimellasi, tablet-laitteellasi tai Fire TV Stickillä, jatka lukemista!

Kuinka avata DAZN Italia -sovellus Apple-laitteilla

Tällä hetkellä, jos etsit DAZN-sovellusta App Storesta, et löydä mitään. Tämä johtuu siitä, että DAZN näkyy vain maissa, joissa DAZN on käytettävissä, vaikka käytät VPN-verkkoa.

Jos haluat poistaa DAZN Italia -sovelluksen käytöstä Apple-laitteissa, sinun on ensin vaihdettava iCloud-tilisi sijainti. Mutta teet sen luomalla uuden iCloud-tilin, joka sijaitsee Italiassa tai muuten Yhdysvalloissa tai Kanadassa.

Syynä siihen, että et voi vain muuttaa nykyisen tilisi sijaintia, on se, että jos teet niin, menetät kaiken tililläsi.

Kirjaudu ulos nykyisestä iCloud-tilistäsi ja luo tili, jonka kotipaikka on Italia, ja lataa sitten DAZN. Näin poistat DAZN Italia -sovelluksen käytöstä iPhonissa riippumatta siitä, missä olet.

Kuinka avata DAZN Italia -sovellus Android-laitteilla

Jos haluat poistaa DAZN Italia -sovelluksen käytöstä Android-laitteissa riippumatta siitä, missä olet, tämä vaihe eroaa täysin Android-laitteissa.

Android-laitteissa sinun on vaihdettava alueesi nykyisellä laitteellasi. Google kattaa sen melko hyvin.

Tietysti vaihda alueesi joko Italiaan, Yhdysvaltoihin tai Kanadaan.

Kuinka avata DAZN Italia -sovellus Amazon Fire TV Stick / Cube -sovelluksella

Vaikka tämä opas antaa sinun estää DAZN Italia -sovelluksen sijainnistasi riippumatta, se ei anna sinun estää DAZN Italia -sovelluksen avaamista kaikilla alustoilla. Kuten kaikki käyttöympäristöt eivät tue VPN-palveluita. Esimerkiksi Chromecast ja Apple TV eivät ole.

Ja täältä Amazon Fire TV Stick / Cube on todennäköisesti paras tapa vähentää DAZN Italia -sovelluksen avaamista suuremmalla näytöllä.

 1. Mene osoitteeseen amazon.com tai vastaavaan myymälään, jota parhaillaan käytät.
 2. Klikkaa Hallitse sisältöäsi ja laitteitasi.
 3. Vaihda alueesi alueeksi, johon rekisteröit DAZN-tilisi.
 4. Paina Amazon Fire TV -soittimellasi asetukset ja sitten Tilini.
 5. rekisteröinnin poistamista koskeva. Sinun on nyt kirjauduttava takaisin tiliisi.

Riippuen tällä hetkellä käyttämästäsi Amazon-myymälästä, sanamuoto voi vaihdella hieman, mutta se on myös suhteellisen samanlainen, joten sinun pitäisi pystyä selvittämään se melko helposti.

Joskus sinua pyydetään toimittamaan kortti alueelta, johon muutit, jotta voit varmistaa, että olet siellä, mutta se on hyvin harvoissa tapauksissa.

Näin DAZN Italian esto voidaan poistaa (riippumatta siitä missä olet)

Löysitkö tämän viestin DAZN Italia -sovelluksen estämisestä hyödyllisenä? PrivateVPN pystyy avaamaan monia muita tämänkaltaisia ​​palveluita. Kestää vain 60 sekuntia liittyäksesi meihin!

Kirjoittanut Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me