Kuinka pitää Internet-selauksesi yksityisenä työssä vuonna 2018

Kuinka pitää Internet-selauksesi yksityisenä työssä vuonna 2018

Kirjoittanut Michael Smolski, 2018-02-18 11:59:16 in Business
Joten haluat pitää Internet-selaamisen yksityisenä työssäsi vuonna 2018? Ehkä sinulla oli huono kokemus toiminnastasi Internetissä, jota seurasi viime vuonna entisen tai nykyisen työntekijän kanssa, ja heille annettiin varoitus. Uskomme yksityisyyteen missä tahansa. Olipa joku kotona, lentokentällä tai töissä.


Kuinka pitää Internet-selauksesi yksityisenä työssä vuonna 2018
Nämä ovat joitain tärkeimmistä ongelmista, joita ihmisillä on Internetissä selaamisessa työssä:

Jotkut verkkosivustot eivät toimi

Olet töissä myöhään illalla. Kansainvälinen maasi pelaa ottelua. Tai ehkä, ehkä se on sinun tiimisi. Tietysti haluat tietää mitä tapahtuu. Joten siirryt verkkosivustoon, jossa voit seurata ottelua tai tarkistaa pisteet, mutta se ei toimi. Työnantajasi voi helposti estää pääsyn verkkosivustoille, joihin haluat päästä.

Työntekijäsi näkee mitä teet

Me kaikki unohdamme kuinka tehdä asiat kerrallaan. Epäilemättä et halua työntekijän näkevän etsimäsi miten tehdä suoraviivaista. Se saattaa saada heidät kysymään, miksi työskentelet siellä, varsinkin jos sinulla ei ole mukavaa pomoa.

Et ole varma työstäsi tietäen, että saatat olla valvottu

Kuvittele jonkun tuijottavan sinua työskennellessäsi. Se on miltä se tuntuu. Et voi olla täysin oma itsesi, ja siksi et tee parhaasi.

Joten kuinka pidät Internet-selauksesi yksityisenä työssä vuonna 2018??

Työnantajan estämien verkkosivustojen lukituksen poistaminen tulee vaihtaa IP-osoitteesi väliaikaisesti. Tämän avulla voit ohittaa kaikki työnantajan asettamat sisällösuodattimet.

Kun on kyse Internet-selailun pitämisestä yksityisenä työssä estämällä työnantajia näkemästä, mitä olet tekemässä, sinun on käytettävä salausta.
Kuinka pitää Internet-selauksesi yksityisenä työssä vuonna 2018
Kuinka teet kaikki nämä? VPN-yhteydellä.

Kun muodostat yhteyden VPN-verkkoon, IP muuttuu automaattisesti. Ja hieno asia PrivateVPN: ssä on, että siinä on 56 erilaista palvelinpaikkaa. Mitä tuo tarkoittaa? Se tarkoittaa, että jos olet Puolassa ja haluat käyttää American Netflixiä, jos muodostat yhteyden amerikkalaiseen palvelimeen, pystyt siihen. Missä palvelin on, on sijaintisi, jos muodostat yhteyden siihen.

Mutta haluat myös pitää Internet-selauksesi yksityisenä töissä, eikö niin? Kun käytät VPN: tä, olet myös salattu tarkoittaen sitä Jos etsit jotain, kun se on yhteydessä siihen, nämä tiedot ovat vain joukko hölynpölyä jollekin yrittävälle käyttää niitä verrattuna siihen, jos et käyttänyt VPN: ää.

Jos käytät toimistotietokonetta tai olet kytketty työnantajan verkkoon, toimintaa voidaan seurata. Toimintaasi voi seurata myös julkisissa paikoissa ja jopa Starbucksissa. Mikä tahansa verkko, joka ei ole sinun, vaarantaa yksityisyytesi. Itse asiassa kaikki verkot asettavat sinut vaaraan, koska hallitus ja Internet-palveluntarjoajasi voivat seurata toimintasi riippumatta mihin verkkoon olet yhteydessä.

PrivateVPN käyttää armeijan luokan AES 256-bittistä salauskoodia 2048-bittisellä DH-avaimella. Et todennäköisesti tiedä mitä tämä tarkoittaa, mutta laittamalla selkeimpään englantiin, yritykselläsi, jolla työskentelet, ei ole varaa murtaa tällaista salausta.. Ehkä siksi Yhdysvaltain hallitus käyttää tällaista turvallisuutta.

Kuinka asennat PrivateVPN: n?

Kaiken tämän tietoturvan saaminen saa sinut ajattelemaan, että tämä ei ole yksinkertaista. Se on. Se on 3-vaiheinen prosessi tilin luomiseksi ja 3-vaiheinen prosessi yleisen turvallisuuden ylläpitämiseksi.

  • Ensin paina sivustollemme Osta-painiketta. Sinut ohjataan 3-vaiheiseen rekisteröintiin.
  • Valitset suunnitelmasi.
  • Voit valita salasanasi ja sähköpostisi.
  • Viimeiseksi valitset maksutavan. Voi, muuten, BestVPN.com valitsi meidät parhaaksi VPN-palveluksi vastineeksi.

Rekisteröit, asennat, muodostat yhteyden. Se on niin yksinkertaista.
Kuinka pitää Internet-selauksesi yksityisenä työssä vuonna 2018
Asentaaksesi PrivateVPN: n, siirry sivustomme alalaidassa olevaan Lataa-osioon ja etsi versio, joka sopii käytettävällesi tai etsi vain PrivateVPN sovelluskaupastasi, jos mobiililaitteella. Muista ottaa yhteyttä palkittuun asiakastukeen, jonka vpnMentor on valinnut, jos sinulla on ongelmia.

Kun sovellus on asennettu, anna rekisteröintitiedot ja muodosta yhteys haluamaasi palvelimeen. Jos haluat pitää Internet-selaamisen yksityisenä työssäsi vuonna 2018, tee se näin.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me