Kuinka perustaa Hulu Kanadaan vuonna 2018

Kuinka perustaa Hulu Kanadaan vuonna 2018

Kirjoittanut Michael Smolski, 2018-04-18 14:01:07 in Entertainment


Haluatko tietää kuinka perustaa Hulu Kanadaan vuonna 2018? Hyvä on. Netflix saattaa olla paras viihdeohjelmien paras valinta, koska se on saatavana paljon enemmän maissa kuin mikään muu elokuva & TV-ohjelmien suoratoistoalusta, mutta Netflix ei ole Hulu. Ellet katsele yhtä Netflixin alkuperäisistä esityksistä, et todennäköisesti voi katsella uutta jakson ohjelmaa pitkään aikaan. Netflix ei ole niin suuri Hulussa ajan tasalla ollessaan, mutta se on paljon suurempi, kun kyse on asioiden näyttämisestä koko planeetalla, koska Hulu ei ole lainkaan saatavana Yhdysvaltojen ulkopuolella.

No, luet siitä, kuinka Hulu perustetaan Kanadaan vuonna 2018, joten Hulu on myös saatavana sinulle!

Vaikein osa, jos haluat perustaa Hulun Kanadaan

Amerikkalaisen Netflix-tyylin asettaminen Kanadaan on suhteellisen helppoa. Hulu on kuitenkin täysin erilainen tarina. nähdä, Jos haluat käyttää suoratoistopalvelua, suurimman osan ajasta, sinun on vain vaihdettava sijaintisi. Se voidaan tehdä menemättä tosiasiallisesti maahan, ja lisää siitä myöhemmin, mutta kun se tulee Huluun, se ei riitä. Ja se tekee siitä erittäin vaikeaa.

Hulun käyttämiseksi tarvitset amerikkalaisen kortin. Mitään muuta ei hyväksytä. Ja siitä on uskomattoman vaikea käyttää Hulua Kanadassa tai muualla.

On kuitenkin muutamia tapoja edetä siinä. Ensimmäiseen menetelmään kuuluu amerikkalaisten ystävien hankkiminen. Jos tiedät jonkun, joka asuu Yhdysvalloissa, kysy, voitko käyttää hänen korttia. Tai pikemminkin pyydä heitä asettamaan se Hulu käyttämään korttia ja poistamaan sitten kortti. Rekisteröitymiseen tarvitaan vain amerikkalainen kortti. Voit maksaa myöhemmin lahjakorteilla.

Toinen vaihtoehto? Saat prepaid-kortin Yhdysvalloista. Menetkö sinne matkalle vai ostatko ne verkosta. Tutkimusta suositellaan kuitenkin, koska Hululla on valta estää kortti. Huomaa vain se, että kaikki ennakkomaksukortit eivät toimi. Fyysisen kortin hankkiminen todennäköisesti lisää kortin todennäköisyyttä työskennellä Hulun kanssa virtuaaliseen korttiin verrattuna, mutta virtuaalikortti saattaa nopeuttaa prosessia, koska sinun ei tarvitse odottaa niin kauan.

Tärkein osa, jos haluat perustaa Hulun Kanadaan

Kortin hankkiminen on vaikein prosessi Hulun asettamisessa, mutta se on tärkeää vain tilin luomiseen. Tilisi on myös toimittava.

Se, että Hulu saa ajattelemaan, että olet Amerikassa, on tärkein asia käytettäessä Hulua Kanadassa, kuin jos Hulu ei usko olevansa Yhdysvalloissa, se ei päästä sinua sisään. Siksi palvelumme on tärkeä. Ellet halua mennä Yhdysvaltoihin joka kerta, kun käytät Hulua, sinun on oltava käytännössä Yhdysvalloissa. Voit tehdä sen käyttämällä VPN: tä.

Palvelumme on nimeltään PrivateVPN, ja amerikkalaisilla palvelimillamme voit käyttää Hulua, mutta meillä on myös monia muita ympäri maailmaa, joiden avulla voit katsella BBC: n, ITV: n, tulevan maailmancupin kaltaisia ​​ja paljon muuta.

Muista kuitenkin kirjautua sisään asiakastukipalvelumme selvittääksesi, toimiiko kaikki mitä haluat käyttää palvelumme kanssa.

 • Saadaksesi PrivateVPN, paina näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Osta-painiketta ja rekisteröidy 3-vaiheiseen rekisteröintiprosessiimme. Voi, ja muuten, jos asiat eivät pidä siitä, kuin pidät niistä, sinulla on 30 päivän kuluessa täysi hyvitys.
 • Mene sivun alalaidassa olevaan Lataa-osioon ja lataa laitteellesi oikea versio.
 • Viimeiseksi, asenna se ja avaa PrivateVPN ja muodosta yhteys johonkin toimivista Hulu-palvelimista.

Tällä hetkellä toimivia Hulu-palvelimia kutsutaan New York 1 ja Buffalo. Mutta näet, mitä palveluita tuetaan, kun selaat palveluita joka tapauksessa.

Sinun ei todennäköisesti pitäisi rekisteröidä Hulussa ennen kuin olet muodostanut yhteyden VPN-palvelimeen.

Rekisteröintiosa

Rekisteröinti on melko yksinkertaista, mutta sinun on tiedettävä yksi asia. Sinun on annettava kelvollinen amerikkalainen postinumero tunnuksen rekisteröinnin aikana. Tätä varten etsi jonkinlainen postinumeron generaattori Googlessa ja käytä sitä, mikä on sinulle luotu.

Hulun asettaminen Android-laitteille

Jos haluat asettaa Hulun Kanadaan katsomaan sitä älypuhelimellasi, sinun on myös vaihdettava Play Kaupan laskutusosoite.

 • Siirry kohtaan payments.google.com ja napsauta asetukset.
 • Paina kynältä näyttävää symbolia nykyisen maan vieressä. Tekstin, jossa sinua pyydetään luomaan uusi profiili, pitäisi olla ponnahdusikkuna.
 • Lehdistö Jatkaa sen jälkeen valitsemalla maasi USA ja vahvista se painamalla Jatkaa uudelleen.
 • Sitten sinun on annettava postinumero Yhdysvalloissa. Käytä samaa menetelmää kuin mitä mainittiin Hulun rekisteröinnissä etsimällä generaattori Internetistä. Suurin osa näistä generaattoreista antaa sinulle osoitteen.
 • Viimeiseksi, mene asetukset jonka jälkeen sovellukset. Etsi Google Play Kauppa ja paina Pakkopysähdys jonka jälkeen varastointi ja painike korkkeissa, PUHDAS DATA.

Tee kaikki tämä ollessasi yhteydessä VPN-verkkoon. Ja jos tämä ei toimi. Toista tietojen tyhjennys ja lopeta sovellus pakottamalla se uudelleen, ja odota tietysti muutama minuutti.

Hulun asettaminen iOS-laitteille

Jos vaihdat osoitteen Apple-laitteissa, menetät sovelluksesi. Sen sijaan sinun on tehtävä uusi tili. Tietenkin, kun yhteys VPN-verkkoon.

 • Jos haluat luoda uuden tilin, kirjaudu ulos nykyisestä iCloud-tilistäsi ja mene sisään asetukset jonka jälkeen iCloud jossa näet uuden Apple ID -tunnuksen luomiseen liittyvän painikkeen.
 • Tämän jälkeen sinun on rekisteröidyttävä. Se ei ole niin yksinkertaista kuin rekisteröityminen meille, mutta sinun pitäisi voida tehdä se ilman mitään ongelmia.
 • Käytä postinumeroiden generaattoria, kun sinulta kysytään mainittua mainintaa, kuten mainitaan Hulun asentamisessa Androids-sovellukseen.
 • Valitse maksua varten Ei mitään. Saatat joutua antamaan myös amerikkalaisen numeron, jotta haet yhdysvaltalaista puhelinnumerogeneraattoria.
 • Kun olet tehnyt tilin, sinun pitäisi voida nähdä Hulu App Storessa. Tietysti voit muodostaa yhteyden vanhaan iCloud-tiliisi jälkeen.

Näin perustetaan Hulu Kanadaan vuonna 2018

Halusit tietää kuinka perustaa Hulu Kanadaan, niin teet sen. Se ei ole niin vaikeaa, jos sinulla on pääsy amerikkalaiseen korttiin. Jos et, niin on käytännössä mahdotonta. Se oli aiemmin muutama vuosi sitten. Mutta tervetuloa vuoteen 2018. Kun olet kuitenkin saanut ongelman ratkaistuasi, se on helppoa. Ainoa mitä sinun tulee olla yhteydessä yksityiseenVPN: ään, tietysti, sinun on maksettava Hulu-laskut.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me