Kuinka päästä Hulu Australiaan Apple-, Android- ja Amazon-laitteilla

Kuinka päästä Hulu Australiaan Apple-, Android- ja Amazon-laitteilla

Kirjoittanut PrivateVPN, 2018-12-21 11:21:27, viihteessä


Haluatko tietää miten päästä Huluun Australiassa? Hulu antaa sinun katsella asioita seuraavana päivänä. Jos haluat katsoa televisio-ohjelmaa Netflixissä, sinun on odotettava melko paljon, kunnes kausi on ohi. Ja se tappaa jännityksen. Se tarkoittaa myös, että tiedät kaiken, mitä TV-ohjelmassa tapahtuu, koska Internet kertoo sinulle, ja jos ei, ystäväsi tietävät. Joten niin, tietysti haluat käyttää Hulua Australiassa.

Mutta haluaminen ja tekeminen ovat molemmat erilaisia ​​asioita, ja pääsy Huluun ei ole helppoa Australiassa tai muissa maissa, joissa sitä ei tueta, sillä se on kaikkialla paitsi Yhdysvalloissa..

Ja koska tämän viestin otsikko kertoi sinulle, että tämä viesti koskee kuinka päästä Huluun Australiassa, autamme sinua. Ja jos haluat perustaa Hulun Kanadaan, meillä on myös viesti siitä, vaikka menetelmät ovat melko samat.

Vaikein vaihe päästä Huluun Australiassa

Jotta pääset Huluun Australiassa, sinulla on ensin oltava tili. Ja siihen sisältyy hyvin amerikkalainen kortti tilin tekemiseen. Jos et, Hulu ei anna sinun tehdä tiliä.

Ja jos sinulla ei ole tiliä, et voi varmasti päästä Huluun Australiassa.

Sinulla on muutama vaihtoehto:

 1. Pyydä amerikkalaista ystävää auttamaan sinua.
 2. Maksa joku auttaa sinua.
 3. Tilaa Yhdysvalloissa myönnetty virtuaalikortti.
 4. Tilaa ennakkomaksu.
 5. Pyydä jotakuta jakamaan tili kanssasi.
 6. Anna periksi ja siirry viestiin siitä, kuinka katsella American Netflixiä.

Virtuaalikortti on helpompi hankkia kuin ennakkomaksu, mutta sen toimiminen on myös paljon pienempi.

Neuvomme? Pyydä amerikkalaista ystävää auttamaan sinua. Se on stressitöntä vaihtoehto.

Joko niin, ilman amerikkalaista korttia, et voi kirjautua Hulu-tilille. Jos haluat käyttää Hulua Australiassa, selvitä se.

Hulu saa sinut olemaan Yhdysvalloissa pääsemään Huluun Australiassa

Ilman amerikkalaista korttia et pääse Huluun Kanadassa, mutta viime kädessä Hulun huijaaminen on tärkein vaihe, jos haluat katsoa Hulua.

Kuinka huijaat Hulun pääsemään Huluun Australiassa? Käyttämällä VPN: tä ja muodostamalla yhteys Hulu-tuettuun palvelimeen.

VPN on virtuaalinen yksityinen verkko, joka voi käytännössä muuttaa sijaintiasi. Mutta sijaintisi muuttaminen Yhdysvaltoiksi Australian sijasta ei riitä, koska Hulu tietää, että ihmiset käyttävät VPN-palveluita.

Tarjoamme PrivateVPN: ssä valikoiman toimivia Hulu-palvelimia. Jos muodostat yhteyden oikeaan palvelimeen, pääset Huluun Australiassa. Se, että Hulu ajattelee sinua olevan Yhdysvalloissa, on tärkein tekijä Huluun pääsyssä. Sinun on tehtävä tili vain kerran. Huijaa Hulu? Se on ikuisesti. Varsinkin koska ei näytä siltä, ​​että ne laajenevat pian.

Ja se tarkoittaa, että sinun tulisi harkita mitä VPN: tä saat. PrivateVPN tukee myös monia Netflix-sijainteja, mikä tarkoittaa, että pääsy siihen ei ole vain amerikkalainen Netflix. DAZN, live-urheilun Netflix-ohjelmaa tuetaan myös monien muiden alustojen joukossa.

Etkö ole varma siitä, tuetaanko käyttöympäristöä, jota haluat käyttää? Ota yhteyttä asiakastukeen!

Sinun on myös ladattava Hulu-sovellus, jos haluat käyttää Hulua Australiassa Apple-, Android- ja Amazon-laitteilla!

Jos käytät Windows-laitetta tai Mac-tietokonetta, voit hyvin, mutta mobiililaitteissa ja Amazon Fire TV Stick -sovelluksessa sinun on ladattava sovellus. Eikä se ole niin yksinkertaista. Mennään kaikille alla oleville alustoille tarvittaviin vaiheisiin:

Lataa Hulu Applen laitteilla päästäksesi Huluun Australiassa

Jos haluat ladata Hulu -sovelluksen Apple-laitteella, sinun on kirjauduttava ulos nykyisestä iCloud-tilistäsi ja sitten tehtävä uusi tili sen yksityiskohtien kanssa Yhdysvalloissa, jotta amerikkalainen App Store voi ladata. Voit teknisesti muuttaa vain sijaintisi Yhdysvaltoihin, mutta se johtaisi siihen, että menetät kaikki tilisi asiat. Ja et halua sitä?

 • Tee uusi iCloud-tili.
 • Anna yhdysvaltalainen osoite, jonka voit löytää osoitegeneraattorin avulla.
 • Lataa Hulu.
 • Ja jos haluat, kirjaudu takaisin alkuperäiselle tilillesi, vaikka amerikkalainen tili antaa sinulle todennäköisesti paljon enemmän mahdollisuuksia.

Lataa Hulu Android-laitteilla päästäksesi Huluun Australiassa

 • Lataa Hulu Android-laitteellasi siirtymällä osoitteeseen payments.google.com ja napsauta asetukset jonka jälkeen Maa missä sinun on valittava Yhdysvallat.
 • Kun teet, palaa takaisin asetukset ja paina sovellukset.
 • Sieltä sinun täytyy löytää Google Play Kauppa ja paina Pakkopysähdys.
 • Viimeinen tehtävä? Vaikka vielä asetukset, mene varastointi, ja napsauta PUHDAS DATA kun olet valinnut Google Play Kauppa että sovellukset osa varastointi.

Tämän pitäisi antaa sinun ladata Hulu, ja jos ei, niin pelata tietoja tyhjentämällä ja pakottamalla pysähtymään muutaman kerran.

Lataa Hulu Amazon Fire TV -muistikortilla päästäksesi Huluun Australiassa

Mene amazon.com.au ja napsauta ilmoitettua painiketta Tilisi. Siellä, löydä Sisältö & Laitteet ja päivitä osoitteesi ollaksesi Yhdysvalloissa. Kytke sitten Fire TV Stick päälle ja mene asetukset missä sinun on painettava Tilini. Siellä sinun täytyy painaa rekisteröinnin poistamista koskeva.

Sinun on kirjauduttava sisään uudelleen. Toivomme, että et unohtanut salasanasi.

Saatat joutua poistamaan maksutavat kortistasi riippuen, jotta Hulu-sovelluksen lataus onnistuu. Ja jos teet niin, sinun on todennäköisesti toimitettava myös korvikkeeksi amerikkalainen kortti, joka ei saisi olla ongelma, koska tarvitset kortin Hulu-kumpaankin suuntaan.

Käytä Australian Hulu-sovellusta Apple-, Android- ja Amazon-laitteilla

Hulu tekee pääsystä Hululle Australiassa hiukan vaikeaa, mutta se ei ole mitään, mitä et voi ohittaa. Kortti on todennäköisesti suurin ongelma sinulle.

Mutta sen jälkeen, kaikki sisältö, voit käyttää sitä.

Voi, ja jos haluat myös tietää, kuinka päästä DAZN: ään Australiassa tai muussa maassa, meillä on myös viestejä siitä.Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me