Kuinka käyttää Googlen Arts & Culture Face Match -ominaisuutta Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuinka käyttää Googlen taidetta & Culture Face Match -ominaisuus Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kirjoittanut Michael Smolski, 2018-01-30 16:07:22 in Entertainment
Monet julkkikset ovat puhuneet siitä sosiaalisessa mediassaan. Google totesi, että 30 miljoonaa selfietä oli jo mukana. Mutta siinä on vain yksi ongelma. Jos haluat käyttää Googlen Artsia & Kulttuurin kasvotutkimusominaisuus Yhdysvaltojen ulkopuolella, et voi.


Englanti ei ollut ensimmäinen kieli. Tällä hetkellä lähes 7000 kieltä on edelleen olemassa. Siellä on paljon enemmän. Suurin osa on kuollut sukupuuttoon. He kuolivat. Taide ei kuitenkaan ole kuollut sukupuuttoon. Emme puhu kieliä 500 vuotta sitten, mutta katsomme varmasti taidetta 500 vuotta sitten. Ja Google on tuonut kyseisen taiteen puhelimien näytöille Artilla & Kulttuurisovellus. Eikä pelkästään vanhaa taidetta, vaan myös modernia taidetta. Olipa lähellä taidetta tai ei, Google tuo taidetta sinulle. Heidän sovellus on kuin Internet-museo.

Kuinka käyttää Googlen Arts & Culture Face Match -ominaisuutta Yhdysvaltojen ulkopuolella
Itse sovellus on hieno tapa sukeltaa menneisyyteen tai saada inspiraatiota, mutta Google lisäsi äskettäin tämän ominaisuuden teki tämän palvelun, jota monet eivät kuulleet, kuulleen. He lisäsivät kasvotutkimusominaisuuden, jonka avulla ihmiset voivat ottaa itsensä, joka sitten analysoidaan. Et voi käyttää Googlen Artsia & Kulttuurin kasvot ottelu-ominaisuus kuitenkin Yhdysvaltojen ulkopuolella. Mutta jos olet Yhdysvalloissa, perustuen omaan kuvaasi ja Googlen analysointiin, voit löytää ihmisiä, jotka näyttävät sinulta samanlaisilta menneisyydestä. Ilmeisesti et aina saa täydellisiä otteluita, onhan kyse vain taiteen tietokannasta, ei kaikista olemassa olevista.

Tämä ominaisuus kiinnosti ihmiset automaattisesti. Se ei ole elämänvaihdin, vaan jotain mielenkiintoista katsoa. Jotain, joka ehkä inspiroi sinua tutkimaan perhehistoriaasi.
Me kaikki tiedämme jonkun televisiosta, joka näyttää samanlaiselta kuin tuntemamme henkilö. Tämän uuden ominaisuuden avulla meidän ei tarvitse etsiä. Google tuo meille yhtäläisyyksiä. Kyse ei ole televisio-ohjelmien ihmisistä, mutta ihmiset ovat menneisyydestä. Meidän dubbelgangers.

Kuinka käyttää Googlen Arts & Culture Face Match -ominaisuutta Yhdysvaltojen ulkopuolella

Saatat olla kiinnostunut, mutta rajoitusten vuoksi et ehkä myöskään voi käyttää Google Artsia & Kulttuuri kasvot ottelu ominaisuus Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Mutta siinä on temppu...

Käytä Google Artsia & Tricking Google -tapahtuma Culture Face Match -ominaisuus Yhdysvaltojen ulkopuolella

Mutta kuinka huijaat jätteitä kuten Google? Aivan kuten minkä tahansa muun yrityksen kanssa. Voit muuttaa sijainteja. Ja ei, älä lennä Yhdysvaltoihin vain ottamaan selfie. Sen sijaan käytännössä vaihda sijainteja. Jokin mitä virtuaalinen yksityinen verkko, joka tunnetaan myös nimellä VPN, antaa sinun tehdä. No, ellet asu Kiinassa, mutta siitä on erilainen viesti.

VPN pitää sinut salattuna. Mitä tuo tarkoittaa? Se tarkoittaa, että sillä ei ole väliä, onko se hallitus vai Internet-palveluntarjoaja, tekemäsi on turvallista. Kukaan ei tiedä. Tässä tapauksessa sinulla ei ole paljon piilotettavaa, paitsi jos koppelijasi ei näytä liian hyvältä.

Kuinka käyttää Googlen Arts & Culture Face Match -ominaisuutta Yhdysvaltojen ulkopuolella
Kun käytät VPN-verkkoa, voit käytännössä olla missä tahansa, jos käyttämälläsi yrityksellä on palvelimia maassa, johon haluat muodostaa yhteyden. PrivateVPN tarjoaa esimerkiksi 56 erilaista palvelinpaikkaa. Ei niin, että tarvitset 56 tässä tapauksessa, koska sinun on vain muodostettava yhteys palvelimeen Yhdysvalloissa.

Se on yksinkertaista. Ellei ole Yhdysvalloissa, ennen yhteyden muodostamista VPN: ään, Google Arts & Kulttuuri Google ei näytä uutta kasvotutkimusominaisuutta. Mutta kun olet muodostanut yhteyden yhdysvaltalaiseen palvelimeen käyttäessäsi VPN: ää ja käynnistämällä Google Artsin uudelleen & Kulttuuri, se tulee näkyviin automaattisesti, kun selaat hiukan.

Kuinka tehdä se

Ensimmäinen askel Googlen Artsin käyttämisessä & Culture face match -ominaisuus Yhdysvaltojen ulkopuolella on perustaa PrivateVPN-tili.

  • Siirry PrivateVPN -verkkosivustolle ja paina näytön oikeassa yläkulmassa olevaa osta-painiketta. Älä huoli. Sinulla on 100% rahat takaisin -takuu, jos et pidä siitä.
  • Seuraavaksi täytä vaadittavat tiedot ja siirry näytön alareunassa olevaan Lataa-osioon, jos aiot käyttää palveluamme muilla laitteilla kuin puhelimillasi. Jos haluat vain sen käyttävän Googlen Artsia & Sitten kulttuurin kasvot ottelu-ominaisuus Yhdysvaltojen ulkopuolella etsi sitä vain sovelluskaupastasi ja asenna se.
  • Kun olet asentanut, anna tietosi ja muodosta yhteys yhdysvaltalaiseen palvelimeen.
  • Avaa Googlen Arts & Kulttuuri ja vieritä, kunnes näet kysymyksen, joka kysyy, onko muotokuva museossa.

Mukava ominaisuus, joka tekee historiasta paremman

Tarkastellaanpa tätä, se ei muuta planeettaa, mutta se on hauska työkalu kokeilla. Ja hieno tapa kiinnostaa historiaa tutkimalla löytämiäsi ihmisiä.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me