Kuinka käyttää American Netflixiä Kanadassa vuonna 2018

Kuinka käyttää American Netflixiä Kanadassa vuonna 2018

Kirjoittaja Michael Smolski, 2018-02-18 09:35:50 in Entertainment
Joten haluat käyttää American Netflixiä Kanadassa? Tietenkin siksi, että ehkä asut 20 mailia Yhdysvaltain ulkopuolella ja sinulla on ystävä, joka asuu vain 40 mailin päässä sinusta Yhdysvalloissa. Näet ystävän joka päivä, ja oleskelet usein toistensa kodeissa. Rakastat molemmat myös Netflixiä. Ja jonain päivänä päätät tehdä TV-iltoja. Koko tapahtuma alkoi ystäväsi kotona. Ystäväsi tuli sitten seuraavana päivänä. Näkemään, että katsomasi televisio-ohjelma ei ollut saatavilla Kanadassa. Ja se on surullinen todellisuus monille ihmisille. Naapurit kartalla, mutta tekevät sisällöstä täysin erilaiset maailmat. Siksi haluat todennäköisesti käyttää American Netflixiä Kanadassa, ja osoitamme sinulle, kuinka voit tehdä sen vuonna 2018.


Kuinka käyttää American Netflixiä Kanadassa vuonna 2018
3. marraskuuta 2017 alkaen Yhdysvalloilla on 1157 televisio-ohjelmaa ja 4953 elokuvaa Netflixissä. Kanadassa on vain 623 televisio-ohjelmaa ja 2562 elokuvaa. Se voi olla pahempaa, jos et ole Kanadassa. Irlannissa on vain 544 televisio-ohjelmaa ja 2419 elokuvaa. Jos olet Ranskassa, sinulla on vain 387 televisio-ohjelmaa ja 1485 elokuvaa. Puolassa? Sinulla on vain 206 televisio-ohjelmaa ja 555 elokuvaa. Vaikka kaikki nämä maat tarjoavat edelleen suuren määrän elokuvia, yksi televisio-ohjelma voi tarkoittaa sitä, että et voi katsella ohjelmaa, jonka todella halusi katsoa. Onneksi sillä ei ole väliä missä asut, jos haluat käyttää amerikkalaista Netflixiä, mikäli et ole Kiinassa ja todennäköisesti myös Venäjällä ja Iranissa, puhumattakaan Pohjois-Koreasta.

Käytä American Netflixiä Kanadassa vuonna 2018

Kyllä, ilmeisin vaihtoehto olisi siirtyminen Yhdysvaltoihin. Mutta kuka haluaa matkustaa maahan, vaikka TV-ohjelmaa onkin vain 10 minuutin päässä? No, sinun on tultava Yhdysvaltoihin katsomaan American Netflixiä riippumatta siitä missä olet. Onneksi tekniikan avulla voit tehdä sen liikuttamatta ollenkaan.

Virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) saaminen on avain siihen. Kuinka se toimii? VPN sallii IP: n olla eri maassa yhdistämällä sinut palvelimeen toisessa maassa ja tässä tapauksessa Yhdysvalloissa Kanadan sijaan, Iso-Britannia tai missä tahansa.

Useimmat ihmiset käyttävät virtuaalisia yksityisiä verkkoja palveluihin, kuten Netflix, mutta heillä on myös monia muita etuja kuin esimerkiksi viihde ja turvallisuus. VPN-salaus estää hallitusta, Internet-palveluntarjoajaasi ja ympärilläsi olevia ihmisiä näkemästä Internet-toimintaa. Et ehkä tiedä sitä, mutta kaikki ympärilläsi näkevät mitä olet tekemässä Starbucksissa vai lentokentällä, kun olet yhteydessä julkiseen Wi-Fi-verkkoon. PrivateVPN tarjoaa parhaan mahdollisen, kun kyse on 256-bittisestä salausavaimesta, jota on lähes mahdoton murtaa.

Mutta kuinka määrität VPN: n käyttämään American Netflixiä Kanadassa?

Kuinka käyttää American Netflixiä Kanadassa vuonna 2018

Tarvitset tietysti sovelluksen ja tilin.

  • Aloitetaan selvittämällä, missä laitteessa aiot käyttää American Netflixiä. Jos aiot käyttää Android- tai iOS-pohjaista laitetta, etsi PrivateVPN sovelluskaupastasi ja asenna se.
  • Mene tietokoneessa tai Macissa vain sivun alareunaan ja paina Lataa-painiketta löytääksesi oikea versio. PrivateVPN toimii myös Amazon Fire TV Stick -sovelluksen kanssa. Mene Luokat ja paina sitten Apuohjelma. Vieritä, ja löydät sen.

Kun olet ladannut sovelluksesi, tee tili. Voit tehdä sen sivustollamme painamalla oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta, joka ilmoittaa Osta. On erittäin nopea rekisteröityä yksinkertaisella 3-vaiheisella prosessilla.

  • Sinulla on sovellus. Sinulla on tili. Luonnollisesti avaat sen. älä.
  • Sammuta ensin Netflix-sovellus, jos se on päällä. Muuten tämä ei ehkä toimi heti. Ja jos katselet Internet-selainta, saatat joutua puhdistamaan myös välimuistin.
  • Viimeiseksi sinun on muodostettava yhteys palvelimeen. Tällä hetkellä, kun kyse on Yhdysvaltain palvelimista, Buffalo, New York City 1 ja Los Angeles työskentelevät Netflixille.

Mutta odota, eikö Netflix ole fiksu?

Itse asiassa he ovat. Netflix on yrittänyt tuhota VPN: n käyttömahdollisuuden jo jonkin aikaa, ja toisinaan heidän pyrkimyksensä toimivat. Jos sinulla on koskaan ongelmia American Netflixin käytöllä Kanadassa vuonna 2018, lataa elokuva tai televisio-ohjelma, jota haluat katsella Netflixistä, ja aseta puhelin tai laite lentotilaan tai sammuta Wi-Fi ja matkapuhelindata, tämä välttää ongelmat.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me