Kuinka katsoa Yhdysvaltain televisiota verkossa (vaikka Yhdysvaltojen ulkopuolella)

Kuinka katsoa Yhdysvaltain televisiota verkossa (vaikka Yhdysvaltojen ulkopuolella)

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-08-26 11:31:49 oppaissa


Haluatko katsoa Yhdysvaltain televisiota verkossa, vaikka se olisi Yhdysvaltojen ulkopuolella? Se on 100% mahdollista. Kysymys? Mitä Yhdysvaltain televisiota haluat katsoa etenkin? Koska valita on paljon. Tässä oppaassa käydään läpi kaikki tärkeä asia, kun on kyse Yhdysvaltain television katsomisesta verkossa, ja pohdimme kuinka katsella joitain suosituimpia suoratoistokanavia Yhdysvalloissa..

Mitä täytyy tapahtua, jotta voit katsella Yhdysvaltain televisiota verkossa, vaikka se olisi Yhdysvaltojen ulkopuolella

Jotkut suoratoistoympäristöt ovat maksettuja, ja toiset ovat ilmaisia. Aivan kuten jotkut ovat paljon helpompi käyttää, kun taas toiset vaativat kärsivällisyyttä.

Jos haluat katsoa Yhdysvaltain televisiota verkossa, sinun on ensin kysyttävä itseltäsi, mitä todella etsit.

Etsitkö sinulla joukko kanavia katsottavaksi vai haluatko pystyäsi katsomaan joitain suosikkiohjelmasi pyydettäessä heti, samalla kun sinulla on pääsy jalkapallo-otteluihin, joita haluat käyttää?

Menetelmä eroaa vastauksesta siihen.

Jos haluat katsoa tavallista televisiota...

Sitten Hulu Live TV on paras vastaus.

Se on hiukan halvempaa kuin joukko televisioyhtiöitä, mutta antaa sinun katsella Yhdysvaltain TV-verkossa online-palvelua ja tarjoaa sinulle myös tavallisen Hulu-tilin, jonka avulla voit katsella upeita ohjelmia seuraavana päivänä niiden lähettämisen jälkeen joutumatta odottamaan tiettyä aikaa. Hulun kanssa sinä hallitset TV: tä eikä kanavaa, jonka kanava valitsee ilmaan.

Aivan kuten monien muiden TV-palveluntarjoajien kanssa, et kuitenkaan saa heti kaikkea mitä haluat.

Jos esimerkiksi haluat katsoa myös HBO: ta, sinun on maksettava siitä.

Ja siellä sinun on esitettävä itsellesi kysymys siitä, onko tavallinen televisio online-tilassa vai ei, sen arvoinen edelleen vuonna 2019 tai 2020?

Jos hajotat paljon kanavia, joihin tällä hetkellä pääset nyt televisiopaketin avulla, ne ovat ilmaisia. Ne, jotka eivät ole? Niitä ei yleensä ole saatavana, ellet maksa.

Tavallinen TV-paketti? Se ei sisällä urheilulajeja, joita haluat katsella. Se ei myöskään sisällä paljon hyviä kanavia, jotka kannattaa hankkia, kuten HBO tai National Geographic.

Entä jos voisit katsoa Yhdysvaltain televisiota verkossa kuluttamalla paljon vähemmän rahaa? Se on paras tapa tehdä se.

Katso Yhdysvaltain televisiota verkossa, vaikka Yhdysvaltojen ulkopuolellakin vähemmän kuin TV-palveluntarjoajan kanssa

Katsotaanpa television katselua.

Ensinnäkin sait standardisi, kuten NBC, CBS tai Fox, jotka ovat saatavana televisiosta, mutta myös verkossa.

Sen jälkeen kaksi pääasiallista asiaa, jota todennäköisesti haluat käyttää, on televisio-ohjelmat / elokuvat ja urheilu.

Urheilun osalta ESPN on maailmanlaajuisesti tunnettu vaihtoehto, joka on saatavana myös verkossa. Mutta DAZN on myös tärkeä toimija, joka ottaa huomioon, että se ei ole vielä Yhdysvaltain suurin, koska se osoittaa vain taisteluurheilua, mutta opastamme sinua muuttamaan sitä Yhdysvalloissa tai sen ulkopuolella.

Elokuvat ja esitykset? Tällöin Yhdysvaltojen television katselu verkossa antaa sinulle selvän etunopeuden verrattuna tavallisen television katselemiseen.

Miksi sinun pitäisi maksaa lainataksesi elokuvaa tai muuten joutua mukautumaan jonkun aikatauluun siitä, milloin elokuva tai esitys toistetaan? En ole käytettävissä keskiviikkona, mutta olen seuraavana päivänä. Mitä nyt?

Siinä nykyaikaisissa suoratoistoympäristöissä on suuri ero, ja ne ovat paljon halvempia kuin mitä sinun olisi maksettava, jos haluat saada tavallisen TV-tilauksen, joka ei tarjoa sinulle kaikkea etsimääsi sisältöä, ellet maksa edes lisää lisäpaketeille, jotka sisältävät HBO: n tykkää.

vaihtoehdot?

  1. Netflix.
  2. Amazon Prime.
  3. Hulu.
  4. HBO NYT.
  5. Hotstar.

Nämä 5 vaihtoehtoa olisivat tällä hetkellä suosituimpia, mutta pian markkinoille tulee uusia. Esimerkiksi Disney on käynnistämässä omaa alustaansa vuoden loppuun mennessä. (Muista tutustua Disney v Netflix -blogiviestimme, kun saat mahdollisuuden.)

Kumpi sopii sinulle parhaiten?

Netflix on mielenkiintoinen alusta, joka etsii jotain erilaista kuin mitä tavallinen televisio tarjoaa. Ja vaikka ensisijaisesti se maksoi sisällön suoratoisto-oikeuksista, Netflix alkoi luoda omia ohjelmia kilpailun vuoksi, joka loi sisällön nyt myös suoratoistoalustoja..

Ja se teki uskomatonta työtä sellaisilla tuotannoilla, kuten 13 syytä miksi ja Stranger Things, jotka saivat yli 40 miljoonaa suoratoistoa ensimmäisinä päivinä..

Etsitkö jotain, joka tarjoaa sinulle sekoituksen kaikesta edulliseen hintaan? Amazon Prime tarjoaa elokuvia, esityksiä, kirjoja ja jopa musiikkia Prime-tilauksellaan. Ja mikä parasta? Ilmainen toimitus. Jos teet ostoksia jo Amazonin kanssa, vain yhden asian ostaminen kuukaudessa tekee Amazon Primestä sen arvoisen, sellaisena kuin se on.

Hulu? Varmasti paras vaihtoehto, jos haluat nähdä televisiossa näytettäviä ohjelmia ja elokuvia. Upea asia siinä, että jaksot TV-streamista siinä vain päivä niiden alkuperäisen julkaisun jälkeen, mitä ei koskaan ollut Netflixissä. Voi, ja se on uskomattoman halpaa vain 5,99 dollarilla.

HBO NYT? No, jos sinulla on jo HBO nykyisen HBO-tilauksesi kanssa ja haluat vain pystyä katsomaan verkkoa, HBO GO: n pitäisi toimia sinulle, jos olet Yhdysvalloissa ja harvoissa muissa maissa, kuten Puolassa. HBO NYT? Se on tarkoitettu niille, joilla ei ole HBO: ta nykyisessä tilauksessaan.

Miksi hankkia HBO? Koska kyse ei ole pelkästään Game of Thronesista. HBO vastaa monista muista tuotannoista, kuten Tšernobylista, joka on luokiteltu kaikkien aikojen parhaaksi televisio-ohjelmaan. Ja hyvin, voit lukea kaiken siitä yhdestä blogiamme oppaistamme.

Hotstar? Mahdollisesti vähemmän kiinnostava vaihtoehto useimmille, mutta joka pakkaa jonkin verran ilmaista sisältöä, urheilua ja joitain intialaisia ​​ohjelmia ja elokuvia. Todennäköisesti ainutlaatuisin paketti.

Jos sinulla on jokin tai muutama näistä alustoista yhdessä DAZN: n kaltaisen urheilualustan kanssa, voit katsella Yhdysvaltain televisiota verkossa, vaikka olisitkin Yhdysvaltojen ulkopuolella, samalla kun säästät rahaa ja katsot tarkalleen mitä haluat katsoa.

Jos kuitenkin katsot Yhdysvaltojen ulkopuolella? Jatka lukemista.

Kuinka katsoa meitä TV-verkossa, jos Yhdysvaltojen ulkopuolella

Haluatpa katsoa Foxia tai Hulua, se lopulta menee alustalle, jota haluat katsoa Yhdysvaltojen ulkopuolella, ajatellen, että olet Yhdysvalloissa.

Ja sitä varten tarvitset VPN: n.

VPN-palvelut? Niiden avulla voit muuttaa sijaintiasi muuttamatta. VPN: n avulla voit olla Yhdysvalloissa, tosiasiassa Isossa-Britanniassa, Australiassa tai muualla maailmassa.

Ja se on avain Foxin, Hulun ja monien muiden kaltaisten alustojen lukituksen poistamiseen.

Toisin sanoen joudut kuitenkin joissain tapauksissa kirjautumaan sisään amerikkalaisen kortin. Ei ongelma, jos sinulla jo on, mutta ongelma, jos sinulla ei ole.

Tarjoamme kuitenkin amerikkalaisten korttien näkökohdat kaikissa sitä tarvitsevissa oppaissa, samoin kuin katamme kaikki muut tarpeelliset vaiheet, jotta voit katsella suosikkiohjelmasi, onko se meidän opas Hululle, DAZN, Amazon Prime, HBO ja moniin muihin josta puhuimme blogissamme. Napsauta vain linkkiä, niin löydät kaikki tarvitsemasi tiedot.

Ja mikä parasta? PrivateVPN on ilmainen kokeilu ilman rajoja. Voisimme vain kertoa sinulle, että sen sijaan, että keskitymme määrään, keskitymme laatuun, ja siksi kaikki suosituimmat alustat toimivat sen kanssa, mikä ei ole totta joissakin palveluissa, joissa on enemmän palvelimia kuin PrivateVPN, mutta miksi et vain yritä ulos itsellesi? Se vie vain muutaman napsautuksen.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me