Kuinka katsoa italialaista televisiota verkossa (RAI TV, DAZN, Sky)

Kuinka katsoa italialaista televisiota verkossa (RAI TV, DAZN, Sky)

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-09-01 20:41:25 oppaissa


Haluatko katsoa italialaista televisiota verkossa? Voit katsella italialaista televisiota verkossa riippumatta siitä, missä olet, jalkapallon emotionaalimmille kommentoijille tai yksinkertaisesti sille, että sisältö on italialaista.. Rai Play / TV: n, Sky: n ja DAZN: n kaltaisten käyttöympäristöjen avulla on joitain mukautuksia, koska nämä alustat toimivat tällä hetkellä vain Italiassa.

Tässä oppaassa aiomme näyttää sinulle kuinka huijata näitä alustoja ajattelemaan, että olet Italiassa.

Kuinka katsella italialaista televisiota verkossa RaiPlay-ohjelmalla

RaiPlay on suosituin italian suoratoistopalvelu, joka tarjoaa sekä urheilu-, TV-ohjelmia että elokuvia.

Ja se on ainoa italialainen alusta, jonka avulla voit katsella italialaista televisiota verkossa ilmaiseksi, täysin laillisesti, ilman tarvetta mennä sivustoille, jotka ovat täynnä haitallisia mainoksia ja häiriöitä.

Ainoa mitä sinun tarvitsee katsoa Italian televisiota verkossa RaiPlay: n avulla on luoda ilmainen RaiPlay-tili ja huijata RaiPlay ajattelemaan, että olet Italiassa.

Kuinka huijaat RaiPlay: n ajattelemaan, että olet Italiassa?

Käyttämällä VPN: ää, jonka avulla voit olla käytännössä eri maassa.

Heti on syytä mainita, että ilmaiset VPN-palvelut eivät ole vaihtoehto, jos haluat katsoa Italian televisiota verkossa. Ilmaiset VPN-palvelut rajoittuvat esimerkiksi Yhdysvaltoihin tai joskus Iso-Britanniaan, ja sinun on muodostettava yhteys italialaiseen palvelimeen.

Jos rakastat viihdettä, voi kuitenkin olla syytä hankkia VPN: ää, vaikka se ei olisi ilmainen yhdestä yksinkertaisesta syystä oikea VPN voi poistaa käytöstä kaiken sisällön ja palvelut, joita haluat käyttää, missä tahansa oletkin.

Oletko koskaan halunnut päästä tiettyyn ohjelmaan, joka oli Netflixissä, mutta American Netflix? Halusitko koskaan katsoa Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella? Entä DAZN, onko italialainen vai kanadalainen DAZN? Se on sellaista palvelua ja sisältöä, jonka PrivateVPN voi estää.

Voit valita palvelimen, johon haluat muodostaa yhteyden, ja se on se. Olet käytännössä eri sijainnissa, ja sinulla on nyt pääsy sisältöön, joka muuten olisi estetty maassasi.

PrivateVPN? Se ei ole ilmainen, mutta on yksi parhaiten arvostetuista VPN-palveluista siellä, täysin ilmaisella 7 päivän riskitöntä kokeiluversiolla ja 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Liity vain kokeiluversioon ja muodosta yhteys RaiPlayen.

Avain RaiPlayn vapauttamiseen VPN: llä? Yhteyden muodostaminen oikeaan palvelimeen. Valitettavasti se ei ole niin helppoa kuin yhteydenpito mihin tahansa italialaiseen palvelimeen katsellaksesi italialaista televisiota verkossa. Palveluiden, kuten RaiPlay tai Netflix, on estettävä käyttäjiä katselemasta sisältöä, jolla heillä ei ole oikeutta näyttää heitä.

Miksi jonkun pitäisi ostaa Starz-tilaus vain katsellaksesi Yhdysvaltojen Power-ohjelmaa, jos he voivat katsoa sitä muodostamalla yhteyden Yhdistyneen kuningaskunnan Netflixiin nykyisen tilauksen kanssa? Ongelmana on, että Netflix ei maksanut oikeuksistaan ​​näyttää Powerin tyyliä Netflixissä Yhdysvalloissa, ja jos he eivät ryhdy toimiin estääkseen käyttäjiä katselemasta sitä Yhdysvalloissa, he joutuvat vaikeuksiin. Siksi useimmat VPN-palvelimet ja -palvelut eivät toimi useimpien viihdealustojen kanssa.

PrivateVPN ei tarjoa tuhansia palvelimia, kuten kilpailumme. Keskitymme kuitenkin siihen, että palvelimet toimivat, loppujen lopuksi 51% VPN-käyttäjistä käyttää sitä viihteeseen.

Kun kytket yhteyden RaiPlay-tuettuun palvelimeen, voit katsella Italian TV Onlinea kaikilla laitteilla, jotka tukevat VPN-palveluita.

Käytätkö alustaa, joka ei tue VPN-palveluita? Valitettavasti kyseiset alustat, kuten Apple TV, Roku ja Chromecast. Suosituksemme? Joko hanki Amazon Fire TV Stick tai lue ohjeet VPN: n asentamisesta reitittimeen, joka ei ole kätevin vaihtoehto, mutta jonka avulla voit käyttää VPN-palveluita kaikissa laitteissa.

Kuinka katsella italialaista televisiota verkossa DAZN: n avulla

Urheilun seuraamisessa RaiPlay tarjoaa hienoja vaihtoehtoja, mutta DAZN on ehdottomasti johtava urheilun seuraamisessa verkossa.

Italialaisen television katseleminen verkossa DAZN: n avulla ei ole yhtä helppoa kuin RaiPlay: n kanssa, mutta sanotun jälkeen, kun pystyt selvittämään sen, pääset myös Yhdysvaltojen ja Kanadan DAZN: ään käyttämällä PrivateVPN: ää, mikä antaa sinun käyttää melkein kaiken urheilusisällön, jota voit koskaan kysyä.

Italialaista TV Online -katselua DAZN: n avulla on kolme vaihetta:

  1. Sinulla on kortti, joka on myönnetty joko Kanadassa, Italiassa tai Yhdysvalloissa.
  2. Fool DAZN ajatellessasi, että olet tukialueellasi käyttämällä PrivateVPN: tä.
  3. Lataa DAZN-sovellus.

Jos haluat katsella italialaista televisiota verkossa DAZN: n avulla, tarvitset tuetun DAZN-alueen kortin. Jos olet kotoisin Italiasta tai asunut siellä aikaisemmin, sinulla saattaa olla jo Italian myöntämä kortti. Vaikka et edes, sinun tulisi yrittää käyttää korttia ensin. Se saattaa tai saattaa toimia nyt kortistasi ja pankistasi riippuen.

Niille, joilla ei ole tällä hetkellä oikeaa korttia, suosittelemme tutustumaan oppaaseemme, jolla estetään Italian DAZN -sovelluksen esto. Se käsittelee kuinka DAZN perustetaan perusteellisemmin ja tarjoaa ehdotuksia oikean kortin saamiseksi. Tämä opas opastaa sinua myös kuinka asentaa DAZN laitteisiin, jotka eivät ole niin helppoja kuin miltä näyttää, koska DAZN-sovellus ei näy niiden maiden sovelluskaupoissa, jotka eivät tue sitä.

Kuinka katsella italialaista televisiota verkossa Skyn ​​avulla

Monille tämä on epätodennäköisin tapa katsella italialaista televisiota verkossa. Toki, se saattaa tarjota mukavan valikoiman kanavia, mutta se vaatii sinua olemaan Sky-tilaaja, joka maksaa 29,99 € alkaen hintakorotuksella tulevaisuudessa.

Jos olet jo Sky-tilaaja, voit muodostaa yhteyden Sky Goen muodostamalla yhteyden vain johonkin PrivateVPN: n Sky-VPN-palvelimiin. Tämän avulla voit katsella italialaista televisiota verkossa Skyllä.

Kuinka katsoa Italian televisiota verkossa

Haluatko katsoa enemmän kuin vain italialaista televisiota verkossa? PrivateVPN antaa sinulle pääsyn useimpiin Netflix-alueisiin ja mahdollistaa pääsyn kaikille tärkeille amerikkalaisille ja muille kuin amerikkalaisille alustoille, kuten Hulu, DAZN, HBO GO, HBO NYT, ESPN ja monet muut, joista voit lukea blogissamme.

Ja voit selvittää itsesi käyttämällä 7-päivän täysin riskikokeilua.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me