Kuinka katsoa ESPN + -tapaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa (vaihe vaiheelta)

Kuinka katsoa ESPN + -tapaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa (vaihe vaiheelta)

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-09-01 20:33:42 in Entertainment


Suurin osa ESPN +: n katseluoppaista Yhdistyneessä kuningaskunnassa ohittaa tärkeän näkökohdan saada ESPN + Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka käyttää oikeaa korttia kirjautuakseen ESPN: ään+. Näin on jopa suurempien "luotettavien" sivustojen tapauksessa. Ei riitä, että saatat ESPN +: n ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa.

Tässä oppaassa käydään läpi koko prosessi saada ESPN + Yhdistyneessä kuningaskunnassa, rekisteröinnistä ESPN: n huijaamiseen, ajatteluun, että olet Yhdysvalloissa.

Jotain tiedettävää ennen tämän oppaan lukemista ESPN +: n katselemisesta Britanniassa

ESPN + ei tarjoa sinulle kaikkea ESPN-sisältöä.

ESPN + -jäsenyydellä saat pääsyn ESPN: n alkuperäiseen sisältöön sekä joihinkin urheilun suosituimpiin dokumenttiohjelmiin ja paljon live-urheilua, olipa kyse sitten yliopisto- tai ammattilaisurheilusta, mutta et pääse pääsyyn ESPN-kanaviin. Sitä varten sinulla on oltava Yhdysvaltain televisiotilaus.

ESPN + tarjoaa sinulle edelleen suurimman osan kyseisestä sisällöstä, mutta ei koko sitä. Jotain tietoista. Voi, ja jos haluat käyttää enemmän eurooppalaista sisältöä, suosittelemme, että tutustu DAZN-oppaaseemme. Se tarjoaa Premier League- ja Mestarien liigan tykkäykset TV-tilauksesi hinnasta, ja meillä on opas sen estämiseksi..

Kummassakin tapauksessa blogeissamme kerromme kuinka avata sen viihdesisällön esto, jota haluat käyttää, mukaan lukien kuinka päästä Huluun Isossa-Britanniassa.

Kuinka katsoa ESPN +: ta Iso-Britanniassa

Sinun on suoritettava vain 2 vaihetta, jos haluat katsoa ESPN: ää Iso-Britanniassa.

  1. Luo ESPN + -tili, joka vaatii amerikkalaisen kortin.
  2. Fool ESPN ajatella, että olet Yhdysvalloissa.

Otamme sinut läpi miten se tehdään, vaikka sinulla ei tällä hetkellä ole amerikkalaista korttia.

ESPN + -tilin luominen ESPN +: n katselemiseksi Iso-Britanniassa

Jos matkustat Iso-Britanniaan ja sinulla on amerikkalainen kortti, sinun ei tarvitse edes lukea tätä vaihetta.

Loput, jotka asuivat Isossa-Britanniassa ja joilla ei ole amerikkalaista korttia?

Käytä Revolutia, joka sinulla jo voi olla.

Revolut toimii jostain syystä sekä Hulun että ESPN: n kanssa+. Kokeilimme sekä tarjoamiaan premium-, metalli- että virtuaalikortteja, ja ne vain toimivat.

Nyt emme tiedä, onko näin aina, mutta toistaiseksi Revolutin kanssa voit katsella ESPN + -tapahtumaa Iso-Britanniassa.

PrivateVPN ei ole millään tavalla sidoksissa Revolutiin. Välitämme vain turvallisuuteen ja viihteeseen liittyvien ongelmien ratkaisemisesta, joita teemme blogissamme.

Hienoa Revolutin suhteen on, että se on uskomattoman helppo perustaa, koska se on verkkopankki, joka tekee asiat eri tavalla, ja koska ne tarjoavat premium- ja metalli käyttäjille virtuaalikortteja, voit aloittaa ESPN +: n heti. Voi, ja se on helppo peruuttaa myös, jos tämä menetelmä lopettaa toimintansa tulevaisuudessa.

Ja jos niin, muista ilmoittaa meille, jotta voimme auttaa muita yrittämään selvittää, kuinka katsoa ESPN + -tapaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Vaihtoehdot?

  1. Kysy joku Yhdysvaltain kortti, jos he voivat auttaa sinua tilin luomisessa tai jos he voivat jakaa tilin kanssasi.
  2. Hanki Yhdysvalloissa myönnetty prepaid-kortti.
  3. Hanki Yhdysvalloissa myönnetty virtuaalinen prepaid-kortti.

Vaiheet 3 ja 4 vaativat tutkimusta Googlessa ja saattavat viedä jonkin aikaa, mutta pitäisi hankkia sinulle työkortti, jolla on kärsivällisyyttä.

Tässä vaiheessa käsiteltiin kuinka luoda ESPN + -tili seurataksesi ESPN + -tapahtumaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta sinun on silti ensin huijattava ESPN + -tapahtuma ajatellessasi, että olet Yhdysvalloissa, jonka kattamme alla.

Kuinka huijata ESPN + katsomassa ESPN + -tapahtumaa Iso-Britanniassa

Jos haluat katsoa ESPN +: ta Iso-Britanniassa, ESPN +: n on ajateltava, että olet Yhdysvalloissa aina. Ja sitä varten sinun on käytettävä VPN-verkkoa.

VPN-palveluiden avulla voit muuttaa sijaintisi käytännössä ollaksesi missä tahansa päin maailmaa, edellyttäen että käyttämässäsi VPN-palvelussa on palvelimia. PrivateVPN? Se ei anna sinun yhdistää jokaiseen maailman kaupunkiin. Se antaa sinun poistaa esto haluamiesi viihdepalveluiden, kuten ESPN +, DAZN, Hulu, American Netflix ja American Amazon Prime. Se tekee sen keskittymällä laatuun eikä laatuun.

Liiketoimintaa varten voi olla järkevää muodostaa yhteys tiettyyn sijaintiin, mutta viihdetarkoituksiin se ei ole kyse.

Katso, ESPN +: n kaltaisten ympäristöjen on pyrittävä estämään VPN-palveluita toimimasta, jotta ne eivät pääse vaikeuksiin. Loppujen lopuksi he eivät omista Serie A: n kaltaisia ​​tyyppejä. Jos katsot sitä heidän alustallaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja heillä on vain oikeudet näyttää sitä Yhdysvalloissa, he saattavat joutua vaikeuksiin laillisten sopimustensa rikkomiseksi.. Siksi useimmat tavalliset VPN-palvelimet eivät toimi tällaisten palveluiden kanssa.

Katso täydellinen luettelo tukemista palveluista tutustumalla joko sovellukseemme tai blogiimme. Ja jos huomaat, että palvelua, jota haluat käyttää, ei ole mainittu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai vielä paremmin, Kokeile sitä itse, sillä tarjoamme 7 päivän riskitöntä kokeiluversiota. Anna vain sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, ja olet valmis lähtemään, mahdollisuus kytkeä jopa 6 laitteeseen kerrallaan, ilman nopeusrajoituksia.

Näin voit katsoa ESPN + -tapahtumaa Isossa-Britanniassa

Blogissamme teemme asiat eri tavalla, koska testaamme asiat ennen kirjoittamista niistä. Ja jos olet löytänyt tämän hyödyllisen ja aiot käyttää PrivateVPN: ää katsomaan ESPN + -tapaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, löydät varmasti blogistamme hyötyä selville, mitä muita palveluita voit poistaa ja kuinka voit pysyä suojattuna paremmin Internetissä.

Yksi asia, jota emme maininneet? Et voi katsella ESPN +: tä Iso-Britanniassa useimmissa älytelevisioissa ja -alustoissa, kuten Apple TV, Chromecast ja Roku, koska nämä alustat eivät yksinkertaisesti tue VPN-palveluita. Mitä voit tehdä? Asenna VPN reitittimellesi - se ei ole loistava vaihtoehto, mutta mahdollisuus, jonka kattamme sivustollemme.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me