Kuinka katsoa ESPN Online -palvelua Isossa-Britanniassa (ja miksi et tällä hetkellä voi?)

Kuinka katsoa ESPN Online -palvelua Isossa-Britanniassa (ja miksi et tällä hetkellä voi?)

Kirjoittanut PrivateVPN, 2019-10-10 08:30:03, viihteessä


Saamme sen, että olet kyllästynyt maksamaan urheilupaketeista TV-tilauksellasi ja katsot mieluummin ESPN: n tykkää verkossa Iso-Britanniassa, koska se maksaa vain 4,99 dollaria kuukaudessa. Loppujen lopuksi, joka haluaa maksaa 30 puntaa kuukaudessa seuraamaan jalkapalloa?

Poistamme ESPN + -sovelluksen eston ja osoitamme sinulle, kuinka voit myös tehdä sen, jotta voit nauttia upeasta sisällöstä halvemmalla.

Ja mikä parasta? Täsmälleen sama menetelmä toimii myös Hulun kanssa, ja sen avulla voit myös katsella American Netflixiä, jolloin voit estää tuhansien ylimääräisten ohjelmien ja elokuvien lukituksen..

Valmis?

Mitä sinun on tehtävä katsoaksesi ESPN Online -palvelua Isossa-Britanniassa

Jos haluat katsoa ESPN: ää verkossa Iso-Britanniassa, ESPN: n on ajateltava, että olet Yhdysvalloissa.

Siinä ei ole muuta tapaa.

Tällä hetkellä, kun ESPN on yleisesti ottaen maailmanlaajuinen, ESPN + on saatavana vain Yhdysvalloissa.

Se johtuu todennäköisimmin siitä, että ESPN + ei maksanut oikeuksistaan ​​näyttää sisältöään maailmanlaajuisesti, mikä on todennäköisesti myös syy siihen, miksi tilaushinta on myös niin alhainen.

Tämän seurauksena ESPN + ei toimi Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Sinun on suoritettava kaksi vaihetta sen muuttamiseksi:

  1. ESPN + on harhautettava ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa
  2. Sinun on myös luotava ESPN + -tili.

Useimpien palvelujen yhteydessä sinun on myös vaihdettava sijaintisi Yhdysvaltoihin, jotta sovellus voi näyttää, mutta ESPN + -sovellus on saatavana kaikkialla maailmassa, joten se on helppo ladata, koska se on saatavana sovelluskaupoista ympäri maailmaa..

Saatat tarkastella tätä ja ajatella, että se on melko suoraviivaista, ja kaiken kaikkiaan se on, mutta ESPN + -tilin luominen ei ole niin helppoa kuin miltä se näyttää, mihin joudumme lukeessamme jatkuvasti.

ESPN +: n pettäminen katsomaan ESPN Onlinea Iso-Britanniassa

ESPN +: n pettää ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa, on suhteellisen yksinkertaista.

Sinun on muodostettava yhteys Yhdysvaltoihin käytännössä.

Kuinka teet tuon? Käyttämällä VPN: tä.

Tämä toimii vain, jos muodostat yhteyden oikeaan palvelimeen.

Tämä johtuu siitä, että ESPN: n kaltaisten alustojen on ryhdyttävä toimiin VPN-palveluita vastaan. Jos he eivät tee sitä, he voivat joutua vaikeuksiin näyttää sisältöä maissa, joihin heillä ei ole oikeuksia.

Ja siellä PrivateVPN tulee palveluna, jolla on palvelimet, jotka on omistettu ESPN: lle, DAZN: lle, Hululle, HBO: lle, Netflixille, ja paljon muuta, mitä voit lukea blogistamme. Voi, ja se on täysin ilmainen kokeilla sitä. Anna vain sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, ja sinulla on hyvä mennä.

Tarvitset kuitenkin ESPN + -tilin, jotta voit katsella ESPN: ää verkossa Isossa-Britanniassa, ja sieltä se on hieman monimutkainen.

ESPN + -tilin luominen seuraamaan ESPN Online -palvelua Isossa-Britanniassa

Tätä osaa useimmat ESPN UK -oppaat eivät mainitse.

Jos haluat katsoa ESPN: ää verkossa Iso-Britanniassa, tarvitset amerikkalaisen kortin tilin luomiseen.

Se monimutkaistaa elämää.

Huomasimme kuitenkin PrivateVPN: ssä, että jostain syystä brittiläinen Revolut toimii ESPN: n kanssa samoin kuin Hulun kanssa..

Emme tiedä, tuleeko tämä tapahtua pitkällä tähtäimellä, eivätkä ole millään tavalla sidoksissa Revolutin kanssa, mutta tiedämme, että sekä premium- että virtuaaliset Revolut-kortit toimivat ESPN +: n kanssa tällä hetkellä.

Ja se tekee siitä, että ESPN: n katseleminen verkossa Iso-Britanniassa on erittäin helppoa, koska PrivateVPN-tilin kirjaaminen vie vain sekuntia, ja Revolut-tilin luominen on itsekin erittäin nopeaa.

Älä halua käyttää Revolutia katsomaan ESPN: ää Iso-Britanniassa?

Ei hätää, tässä on vaihtoehtoja:

1. Kysy joltakin, jolla on amerikkalainen kortti, voiko hän luoda tilin sinulle tai jos hän voi jakaa sen kanssasi.

2. Hanki Yhdysvalloissa myönnetty ennakkomaksukortti.

3. Hanki Yhdysvalloissa myönnetty virtuaalinen prepaid-kortti.

Vaiheet 2 ja 3 vaativat tutkimusta Internetissä, eivätkä ne välttämättä ole yhtä varmoja vedolle eikä yhtä nopeasti kuin Revolutin käyttäminen, mutta kummallakin tavalla, jos haluat katsoa ESPN: ää verkossa Iso-Britanniassa, sinulla on paljon vaihtoehtoja.

Hyvä tietää, ennen kuin katselet ESPN Online -palvelua Isossa-Britanniassa

ESPN + tarjoaa paljon live-sisältöä riippumatta siitä, onko kyseessä Premier League tai yliopistourheilu, ja rehellisesti sanottuna paljon enemmän kuin voit mahtua joukolle kanavia, mutta siitä puuttuu todelliset ESPN-kanavat.

Onko sillä väliä? Suurimmalle osalle ei siksi, että ESPN + tarjoaa kaiken kaikkiaan paljon enemmän sisältöä kuin ESPN-kanavat itse, mutta se ei kuitenkaan tarjoa kaikkea.

...Mutta se on vain 4,99 dollaria kuukaudessa, ja PrivateVPN-kokeilun avulla voit nopeasti nähdä, onko ESPN sinulle sopiva, ja jos sitä ei ole, DAZN saattaa olla, jos olet käytännössä yhteydessä Kanadaan.

DAZN on kuin urheilun Netflix ja ironista kyllä, vaikka se on brittiläinen yritys, jota ei ole saatavana Isossa-Britanniassa. Voit lukea siitä paljon blogissamme.

Siellä on vielä yksi asia...

Tämän menetelmän avulla voit katsoa ESPN: ää verkossa Iso-Britanniassa, mutta ei kaikilla laitteilla.

Miksi? Koska kaikki laitteet eivät tue VPN-palveluita.

Apple TV, Chromecast, Roku, PS4, XBOX ONE ja useimmat älykkäät televisiot eivät tue VPN-palveluita..

Mitä voit tehdä? Voit joko hankkia VPN-palveluita tukevan Amazon Fire TV -kehyksen ja kytkeä sen televisioosi katsellaksesi ESPN: ää verkossa Isossa-Britanniassa suurella näytöllä, tai voit asentaa VPN: n reitittimeen, joka ei ole jotain suosittamiamme. Useimmat reitittimet eivät ole riittävän tehokkaita käsittelemään VPN-yhteyksiä, mutta se on vaihtoehto, jos todella haluat katsella tietyllä laitteella, ja me kerromme, kuinka se tehdään sivustollemme..

Jos sinulla on hienoa, olet nyt valmis katsomaan ESPN: ää verkossa Iso-Britanniassa. Jos sinulla on ongelmia, ota meihin yhteyttä sivustolla, Instagram-osoitteessa @Privatevpn_ tai lähetä meille sähköpostia muulla tavalla osoitteessa support @ privatevpn. .com. Ja muista tutustua muihin oppaihimme, jotta voit hyödyntää viihdettäsi ja PrivateVPN-palveluitasi täysimääräisesti.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me