Kuinka katsoa amerikkalaista Netflixiä Isossa-Britanniassa vuonna 2018

Kuinka katsoa amerikkalaista Netflixiä Isossa-Britanniassa vuonna 2018

Kirjoittanut Michael Smolski, 2018-02-01 14:35:24 in Entertainment
Kyllä, tiedämme, että olet syyllinen siihen. Ajattelet sitä juuri nyt. haluat katsoa amerikkalaista Netflixiä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, me osoitamme sinulle kuinka kuka tahansa voi katsella amerikkalaista Netflixiä riippumatta siitä missä he ovat vuonna 2018. Se on entistä vaikeampaa tehdä, mutta Netflix kuinka suuri porsaanreikä.


Tämä ei täysin toimi Kiinassa. Mutta sitten taas kukaan, joka ei todennäköisesti pysty lukemaan tätä muuten, tai ei tule pian. Jos olet Iranissa, Venäjällä tai Syyriassa, sinulla voi olla ongelmia.

Vanha tapa, sellainen silti toimii

Ehkä luit vanhaa blogikirjoittamme tästä, joka edelleen toimii, mutta ei ole läheskään yhtä tehokasta kuin mitä jaamme myöhemmin, vaikka ne ovatkin hyvin samankaltaisia.

nähdä, Jos haluat katsoa American Netflixiä Isossa-Britanniassa, ainoa sinuun vaikuttava asia on sijaintisi. Sillä missä aloit tilauksesi, ei ole väliä.

Kuinka katsoa amerikkalaista Netflixiä Isossa-Britanniassa vuonna 2018
Jos et voi muuttaa sijaintiasi, sinun on muutettava se käytännössä. Kun IP-osoitteesi on saapunut Yhdysvalloista, Netflix luulee olevansa Yhdysvalloissa. Ongelma? Netflix sai paljon älykkäämpiä, ja se voi kertoa, ettet ole oikeasti siinä paikassa, jonka IP ilmoittaa paljon nopeammin kuin muutama kuukausi sitten.

Katsellaksesi amerikkalaista Netflixiä Iso-Britanniassa aiemmin, sinun piti olla käytännössä Yhdysvalloissa. Piti käyttää niin kutsuttua VPN: ää. Ja tämä osa on edelleen voimassa, jos haluat katsoa American Netflixiä Isossa-Britanniassa vuonna 2018, mutta se ei aina riitä.

Kuinka katsoa amerikkalaista Netflixiä Isossa-Britanniassa vuonna 2018
Syy VPN: n kieltämiseen Netflixissä oli se, että 200 000 Australian käyttäjää käytti sitä, kun se ei ollut edes käytettävissä heidän maassaan. Se oli vuonna 2014.

VPN ei vain suojaa sinua hallituksilta ja Internet-verkon tarjoajiltasi tarkistamasta historiaasi, mutta estää myös kaiken Internetissä tekemäsi 256-bittisen salauksen, jota käyttää itse Yhdysvaltain hallitus. Sitä on käytännössä mahdotonta murtaa. Se maksaa triljoonia dollareita.

Tämä on yksi syy siihen, että ihmiset rakastavat käyttämään virtuaalisia yksityisiä verkkoja, koska se on mitä VPN tarkoittaa. Mutta toinen? Viihdeosa.

Kun sinulla on VPN, voit muodostaa yhteyden mihin tahansa VPN-palveluntarjoajan palvelimeen, PrivateVPN: llä on palvelimia esimerkiksi 56 paikassa, mikä tarkoittaa, että voit olla 56 eri paikassa muuttamatta huoneestasi. Kun olet muodostanut yhteyden palvelimeen, IP-osoitteesi on kyseisen palvelimen sijainnissa. Näin VPN auttaa sinua katsomaan American Netflixiä olematta Yhdysvalloissa. Itse asiassa ei vain amerikkalainen Netflix, jota voit käyttää VPN: n kanssa. Heillä ei ole kaikkea. Jos haluat suoratoistaa Netflix-sisältöä Etelä-Koreasta, Argentiinasta, Kolumbiasta, Brasiliasta, Australiasta, Espanjasta, Italiasta, Alankomaista, Sveitsistä, Ruotsista, Norjasta, Saksasta, Suomesta, Tanskasta, Japanista, Ranskasta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta tai jopa Kanadasta, voit myös.

Ongelmana on, että Netflix pystyy tunnistamaan, käyttääkö joku VPN: ää paljon paremmin kuin ennen. Se voi viedä noin 30 minuuttia tai ei voi koskaan tapahtua, mutta häiriöiden mahdollisuus suosikkiohjelmasi aikana kasvaa.

Onneksi on olemassa hieno ratkaisu, jonka Netflix itse tarjoaa ironisesti.

Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Isossa-Britanniassa vuonna 2018 ilman mitään ongelmia

Menetelmä on oikeastaan ​​hyvin samanlainen kuin vanha menetelmä.

Sinun on edelleen vaihdettava sijaintisi käyttämällä VPN: ää, jonka teet ensin tekemällä tili verkkosivustollemme.

  • Napsauta Osta-painiketta näytön oikeassa yläreunassa. Tilin luominen vie vain 3 vaihetta, mutta jos sinulla on ongelmia, ota rohkeasti yhteyttä palkittuun asiakastukeen.
  • Valitse suunnitelmasi. Kirjoita valitsemasi sähköpostiosoite ja salasana. Valitse haluamasi maksu. Sinulla on koko kuukausi saadaksesi täyden hyvityksen, jos et ole onnellinen. Ja hyväksymme jopa Bitcoinin maksutapana.
  • Kun olet rekisteröitynyt, sinun on siirryttävä alaosassa olevaan Lataa-osioon tai etsiä vain PrivateVPN-sovellusta puhelimesi tai tabletin sovelluskaupasta. Lataa ja asenna se. Anna tietosi ja yhdistä yhdestä yhdeksästä palvelimestamme Yhdysvalloissa.

Kuinka katsoa amerikkalaista Netflixiä Isossa-Britanniassa vuonna 2018
Vanha menetelmä olisi ollut täsmälleen sama täällä ja tosiasiassa se edelleen enimmäkseen toimii, mutta jos haluat katsoa amerikkalaista Netflixiä Isossa-Britanniassa vuonna 2018 ilman levityksiä, sinun on käytettävä Netflixin luomaa työkalua.

  • Valitse elokuva tai TV-ohjelma, jota haluat katsella, ja lataa se. Kyllä, Netflix antaa sinun ladata useimmat saatavilla olevat nimikkeet.
  • Kun kyseinen elokuva tai TV-ohjelma on ladannut, kytke lentokonetila päälle tai katkaise Wi-Fi- tai matkapuhelintietosi. Katso, asiat, elokuvat ja TV-ohjelmat ladataan paljon ennen kuin lopetat jotain.

Jos katsot televisio-ohjelmaa, Netflix saattaa kuvitella, että käytät VPN: ää noin 30 minuutissa. Nyt, jos sammutat sen ja kytket sen uudelleen, pitäisi olla hieno, mutta se saattaa häiritä kokemustasi. Elokuvan tai esityksen lataaminen ja Internetin kytkeminen pois päältä estää Netflixiä selvittämästä, ettet ole Yhdysvalloissa.

Jos haluat katsoa amerikkalaista Netflixiä Isossa-Britanniassa vuonna 2018, tämä on paras tapa tehdä se, ja loppujen lopuksi tämä on hieno myös elokuvien katselemiseen lentokoneessa, kun sinulla ei ole esimerkiksi Internetiä.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me