Kuinka katsella suoraa televisiota Hulussa Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuinka katsella suoraa televisiota Hulussa Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kirjoittaja Michael Smolski, 2019-06-01 16:00:23 oppaissa


Olitpa oikotko tavallisen TV-tilauksesi ja liittyit Huluun, mutta olet nyt Yhdysvaltojen ulkopuolella, vai etsitkö miten katsoa suoraa televisiota Hulussa Yhdysvaltojen ulkopuolella, koska et ole koskaan asunut Yhdysvalloissa, tämä opas auttaa sinua katsomaan suoraa televisiota Hulu.

Vaiheet live-television katselulle Hulussa Yhdysvaltojen ulkopuolella

Jos olet kotoisin Yhdysvalloista, asutko normaalisti siellä vai syntyisit siellä, sinun on erittäin helppoa katsella suoraa televisiota Hulussa Yhdysvaltojen ulkopuolella, koska sinulla on jo Hulu-tili tai sinulla on pääsy amerikkalaiseen korttiin.

Jos sinulla ei ole koskaan ollut Hulu-tiliä eikä koskaan asunut Yhdysvalloissa, mutta etsit miten katsella suoraa televisiota Hulussa Yhdysvaltojen ulkopuolella, koska se tuntuu loistavalta vaihtoehdolta tavallisen TV-tilauksen sijaan, niin se tulee hieman monimutkaiseksi, koska tarvitset amerikkalaisen kortin kirjautuaksesi sisään. Se ei ole mahdoton askel, mutta se vaatii jonkin verran kärsivällisyyttä, ja todennäköisesti tarkoittaa, että sinun pitäisi merkitä tämä viesti kirjanmerkkeihin myöhempää käyttöä varten, koska et välttämättä pysty suorittamaan tätä opasta heti.

Hulu-tilin luominen katsomaan suoraa televisiota Hulussa

Jos sinulla ei vielä ole sellaista, mene Hulun sivustolle ja tilaa Hulu + Live TV -paketti.

Käynnissä on 7 päivän kokeilu, joka on hienoa, jos lopulta pidät suoraa televisiota Hulussa, voit peruuttaa ilman ongelmaa. Ei jotain mitä voit tehdä tyypillisellä TV-tilauksella.

Tärkeää kirjautumiseen on kuitenkin amerikkalainen kortti, ja tässä on joitain ehdotuksistamme:

  1. Kysy jollekulta, joka asuu Yhdysvalloissa, haluavatko hän jakaa tilin jos maksat puolet jäsenyydestä.
  2. Kysy joltakin amerikkalaista korttia, luovatko hän sinulle tilin. Tarjoa jakaa se.
  3. Hanki Yhdysvalloissa myönnetty prepaid-kortti.
  4. Hanki Yhdysvalloissa myönnetty virtuaalinen prepaid-kortti.

Vaiheet 3 ja 4 eivät aina toimi, minkä vuoksi kärsivällisyyttä vaaditaan, mutta suurimmalla osalla vaiheita 3 ja 4 kokeilevista ihmisistä ei usein ole varoja korteissaan, ja tämä on usein syy siihen, miksi useimmat ihmiset eivät voi rekisteröidä.

Lisäksi rekisteröinti Huluun on suhteellisen helppoa. Se on kuin millä tahansa muulla sivustolla. Toimi vain kuten olet Yhdysvalloissa.

Hulun huijaaminen, jotta se voi katsella suoraa televisiota Hulussa Yhdysvaltojen ulkopuolella

Aivan kuten DAZN: n kanssa, sinun täytyy huijata Hulu, jos haluat käyttää sitä Yhdysvaltojen ulkopuolella, kun Hulu tarkistaa sijaintisi, ja jos se ei ole Yhdysvalloissa, et voi katsella suoraa televisiota Hulussa.

Sinun on käytettävä VPN: ää saadaksesi Hulu ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa.

VPN-palveluiden avulla voit muuttaa sijaintiasi Internetissä siirtämättä. Tässä tapauksessa VPN antaa sinun olla Yhdysvalloissa.

Tärkeintä on saada oikea VPN-palvelu. Ja siellä on helppo joutua ansaan ja useimmat palvelut mainostavat kuinka monta palvelinta heillä on. Voisi olettaa, että mitä enemmän, sitä parempi, mutta se ei pidä paikkaansa viihteen suhteen, koska Hulun kaltaiset palvelut ovat tietoisia VPN-palveluista ja pyrkivät jatkuvasti estämään niitä toimimasta.

VPN-palvelut rakastavat mainostaa kuinka monta palvelinta heillä on. Kaiken kaikkiaan 3000+ palvelinta on hienoa saada, kunnes yksikään näistä palvelimista ei toimi palvelujen kanssa, joita haluat käyttää. Ja siellä PrivateVPN tulee sisään. Sen sijaan, että se tarjoaa tuhansia palvelimia, se tarjoaa palvelimia, jotka toimivat haluamiesi palveluiden kanssa, kuten Hulu, American Netflix, Disney Plus, BBC iPlayer, HBO NYT ja monet muut..

Sinun täytyy vain muodostaa yhteys oikeaan amerikkalaiseen palvelimeen laitteen PrivateVPN-sovelluksessa, ja voit katsella suoraa televisiota Hulussa Yhdysvaltojen ulkopuolella..

Mikä on suoraa televisiota Hulussa, vielä tärkeämpää on nopeus. Sitä mitä tapahtuu, kun sijoitat laatuun enemmän kuin määrä, on, että lopulta palvelimet toimivat käyttöympäristöjen kanssa, joita haluat käyttää, mutta jotka toimivat myös johdonmukaisesti.

PrivateVPN: llä ei ole nopeutta eikä kaistanleveysrajoja, kuten se olisi joissain budjettiystävällisimmissä vaihtoehdoissa, jotka estäisivät suoraa TV-suoratoistoa korkealla laadulla. Sillä ei myöskään ole paketteja, joissa budjettiystävällisimmät vaihtoehdot ovat rajoitetut, eivätkä ne tarjoa palvelimia, joita haluat käyttää. Se on all-in-one-paketti. Joko käytät sitä ja saat kaiken, tai et käytä sitä, eikä sinulla ole mitään.

Ja sitä tarvitaan, jos haluat katsoa suoraa televisiota Hulussa Yhdysvaltojen ulkopuolella. Edes oikealla VPN: llä se ei tarkoita, että se olisi aina täydellinen. Jos Internet-palveluntarjoajasi tarjoaa huonolaatuista Internetiä käyttämästäsi VPN-palvelusta riippumatta, sinulla on suoratoisto-tv: n suoratoisto Hulussa.

Edellyttäen, että Internet on riittävän hyvä ja sinulla on Hulu-tili ja PrivateVPN, voit katsella suoraa televisiota Hulussa Yhdysvaltojen ulkopuolella, mutta saatat tarvita myös Hulu-sovelluksen, joka ei välttämättä ole käytettävissä sinulle heti..

Kuinka katsella suoraa televisiota Hulussa Yhdysvaltojen ulkopuolella Apple-laitteilla

Jotta Hulu näkyy App Store -kaupassa, sinun on kirjauduttava ulos puhelimesi tai tablet-laitteesi iCloud-tilistäsi ja luotava uusi iCloud-tili, jonka sijaintisi on Yhdysvalloissa..

Jos vaihdat vain aluetta nykyisellä tililläsi, menetät kaiken.

Voit tietysti kirjautua takaisin vanhalle tilillesi lataamasi Hulun, ja kaikki on siellä, yhdessä Hulun kanssa.

Kuinka katsella suoraa televisiota Hulussa Yhdysvaltojen ulkopuolella Android-laitteilla

Googlella on pieni opas Google Play -kauppasi sijainnin muuttamisesta.

Kun seuraa sitä, muista muuttaa sijaintisi Yhdysvaltoihin.

Kuinka katsella suoraa televisiota Hulussa Yhdysvaltojen ulkopuolella Amazon Fire TV -laitteilla

Valitettavasti VPN-palveluita ei tällä hetkellä tueta Apple TV: n ja Chromecast-laitteiden kaltaisissa kohteissa.

Android TV ja Amazon Fire TV -laitteet ovat sen vuoksi ainoa vaihtoehto.

  • Lataa Hulu Fire TV Stick -muistikortillasi siirtymällä nykyiselle Amazon-tilillesi selaimessa.
  • paina tilit & Listat ja Hallinnoi tiliäsi ja sisältöäsi.
  • Vaihda alueesi Yhdysvaltoihin.
  • Mene Amazon Fire TV -laitteeseesi. paina asetukset ja Tilini.
  • rekisteröinnin poistamista koskeva ja kirjaudu takaisin tiliisi.

Tämän avulla voit ladata Hulun Fire TV -laitteillesi, vaikka joskus joudut päivittämään maksutapasi.

Näin voit katsella suoraa televisiota Hulussa Yhdysvaltojen ulkopuolella

Yritimme selittää sen mahdollisimman yksinkertaisesti, mutta jos mistä tahansa syystä sinulla on ongelmia, ota yhteyttä asiakastukeen! Kohtelemme asiakkaitamme kuin perheemme, ja heidän arvostelut osoittavat sen!

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me