Kuinka katsella mandalorialaista Irlannissa (Tähtien sota-TV-ohjelma)

Kuinka katsella mandalorialaista Irlannissa (Tähtien sota-TV-ohjelma)

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-12-22 09:34:14, viihteessä


Jos näit sen Yoda-vauvan, tiedät, että sinun on katsottava Tähtien sota -sarjassa The Mandalorian. Paitsi, Disney + ei ole vielä saatavana Irlannissa. Irlannissa on kuitenkin tapa katsella mandalooria, ja käsittelemme tätä tässä oppaassa, sillä rehellisesti sanottuna tämä Tähtien sota -esitys on katsomisen arvoinen.

Mitä täytyy tapahtua, jotta voit katsella Mandaloriania Irlannissa

Ainoa tapa katsella Mandalorian-ohjelmaa Irlannissa tai tulevia Star Wars -televisio-ohjelmia on se, että sinulla on Disney + Irlannissa. Voitko hankkia sellaisen helposti? Jonkin verran kärsivällisyyttä ja tätä opasta, joo.

Viime kädessä on 3 askelta, jotka haluat soveltaa, jos haluat katsoa Mandalorian-kirjaa Irlannissa.

 1. Disney +: n on ajateltava, että olet tuetulla alueella.
 2. Tarvitset oikean kortin, joka toimii Disneyn kanssa+.
 3. Viimeiseksi tarvitset sovelluksen, vaikkakin siihen on olemassa tapoja.

Tähtien sota-TV-sarjan katselu alkaa saada Disney + ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa

Yhdysvallat ei ole ainoa foorumi, joka tukee Disney +: ta, mutta ainoa, joka toimii sen kanssa, mitä me aion mainita, plus myös helpoin alusta asti 2.

Tällä hetkellä Irlannissa et voi katsella The Mandaloriania Disney +: lla yksinkertaisesti siksi, että Disney + pystyy kertomaan, että olet Irlannissa.

Mutta entä jos se ei pystyisi siihen?

Jos pystyt käytännössä muuttamaan sijaintisi Yhdysvaltoihin, se on sijaintiongelma ratkaistu.

Ja siellä VPN-palvelut tulevat sisään.

Virtual Private Networks -nimisen VPN-palvelun avulla ihmiset voivat muuttaa sijaintinsa kaikkialla maailmassa. Ainoa rajoitus on se, missä käyttämäsi palvelu palvelimet ovat. Paitsi, että Mandalorian katsomisessa ei ole merkitystä kuinka monella palvelimella VPN-palvelulla on, vaan palvelimien laadulla, jolla on merkitystä.

Miksi? Koska kaikki suoratoistopalvelut pyrkivät estämään VPN-verkkoja toimimasta, lähinnä oikeuksien vuoksi. Disneyn asia on, että se omistaa Disney, Fox, Marvel, National Geographic ja monia muita, mikä tarkoittaa, että sillä on valtavat oikeudet eeppiseen sisältöön, kuten Avatar.. Lukuun ottamatta kaikkia näitä alustoja maksetaan siitä, että ne myöntävät muille yrityksille oikeuden lähettää tai julkaista sisältöä. Ja kunnes nämä sopimukset ovat loppuneet kokonaan, Irlannin kaltaiset maat eivät voi katsella The Mandalorian -pelejä.

Ja tässä tulee PrivateVPN.

PrivateVPN avaa samoin kuin pystyy poistamaan Disneyn omistaman Hulun ja ESPN +: n, samoin kuin pystyy poistamaan esityksen BBC iPlayerin, myös Disney Plus -sovelluksen, jotta voit katsella Star Wars -televisio-ohjelmaa Irlannissa keskittymällä vähemmän palvelimiin, mutta sen sijaan laatu.

Käynnissä on 7 päivän riskitön kokeilu, joka ei edes tarvitse korttia rekisteröityäksesi PrivateVPN-verkkoon, jotta voit kokeilla sitä. Disney +: llä on myös 7 päivän kokeiluversio, joten jos et pidä siitä, vaikka vetoamme, että rakastat sitä, voit peruuttaa.

...Paitsi, toisin kuin useimmat oppaat viittaavat, se ei riitä katsomaan The Mandalorian Irlannissa.

VPN on vain puoli taistelua.

Rekisteröinti Disney +: lle Irlannissa on todellinen ongelma, aivan kuten muualla, jossa Disney +: ta ei ole.

Kuinka luoda Disney + -tili Mandalorian katselemiseksi Irlannissa

Hulu ja ESPN + tekevät siitä helpon, kun huomasimme, että todennäköisesti jo käyttämäsi Revolut-pankki toimii näiden alustojen kanssa tai ainakin teki silloin, kun testasimme noita alustoja.

Ei kuitenkaan tapauksessa Disney +.

Jos haluat katsella Mandalorialaista Irlannissa, sinun on hankittava amerikkalaisen myöntämä kortti.

Siinä ei ole muuta tapaa.

Mitä voit tehdä?

Pyydä ystävääsi Yhdysvalloista auttamaan sinua. Tai ystävän ystävä.

Tunnet todennäköisesti jonkun Yhdysvalloista.

Jos et, niin sinun on tehtävä vielä vähän enemmän.

Teoriassa voit pyytää joku, joka asuu yhdessä muissa tuetuissa Disney + -maissa, kuten Kanada tai Alankomaat, luomaan sinulle tilin ja jakamaan sen vain kanssasi. Se toimisi Yhdysvalloissa, kun se olisi yhteydessä virtuaalisesti VPN: ään.

En voi tehdä sitä?

No, sitten sinun täytyy hankkia amerikkalainen Yhdysvaltain myöntämä kortti.

Jotkut tutkimukset voivat löytää joko ennakkomaksun, joka voidaan lähettää, tai voit yrittää löytää virtuaalisen, joka voisi olla nopeampi. Jos siirryt ennakkomaksulle, ja se lähettää vain Yhdysvaltoihin, voit käyttää AdressPalin kaltaista palvelua Irlannin postista.

Avain rekisteröityessäsi Disneyyn+? Jos haluat käyttää amerikkalaista osoitetta yhdysvaltalaisen postinumeron kanssa ja mikä tärkeintä, sinulla on varoja kortillasi, vaikka olisit kirjautumassa kokeiluun, Disney +: n on vahvistettava korttisi, jotta et kirjauduta moniin kokeiluihin, jos tiedä mitä tarkoitamme. Sitten se palauttaa pienen summan, kun se on tarkistanut korttisi.

Tämä osa on varmasti vaikein, minkä vuoksi PrivateVPN tarjoaa jo mainitun 7 päivän kokeilun, joka ei vaadi korttia. PrivateVPN: llä on monia käyttötarkoituksia, kuten planeetan kaikkein Netflix-alueet, ja monia muita alustoja, kuten kuvassa, joiden alla sinua rakastaa käyttää, mutta olet täällä, koska haluat katsoa The Mandalorian Irlannissa.

Kun kirjaudut, sinun on myös annettava Yhdysvaltain postinumero.

Viimeinen askel Mandalorian katsomisessa Irlannissa? Voit hankkia laitteeseesi Disney + -sovelluksen, jota ei tarvita tietokoneissa, mutta joka on muilla alustoilla.

Millaisia ​​alustoja et voi katsella Tähtien sota-ohjelmaa Irlannissa

Huoleton, Apple TV: llä, Roku, Chromecast ja useimmilla älytelevisioilla on yksi yhteinen asia. Että he eivät tue mitään VPN-palveluita ollenkaan.

Tämä tarkoittaa, että et voi saada Disney + -tapahtumaa heille Irlannissa.

Mitä voit tehdä sen sijaan?

Voit joko asentaa VPN: n reitittimeen, jota emme rehellisesti suosittele, koska reitittimet eivät ole riittävän tehokkaita VPN-palveluiden käsittelemiseen, tai voit hankkia VPN-palveluita tukevan Amazon Fire TV -kehyksen / -kuution..

Mandaloorilainen suurella näytöllä Irlannissa

 1. Osta Amazon Fire TV -keppi. He myyvät joitain Argosissa.
 2. Siirry nykyiseen Amazon-tiliisi selaimessa.
 3. Klikkaa tilit & Listat, ja sitten Hallinnoi tiliäsi ja sisältöäsi.

Valitse alueesi Yhdysvalloissa.

 1. Mene Amazon Fire TV -laitteeseesi. paina asetukset ja Tilini.
 2. Poista rekisteröinti ja kirjaudu takaisin Amazon-tiliisi.
 3. Lataa Disney +, kirjaudu sisään ja aloita Mandalorian katselu.

Kuinka saada Disney + -sovellus iPhoniin & iPads Irlannissa

 • Mene laitteellasi asetukset ja kirjaudu ulos.
 • Luo seuraavaksi uusi tili sijaintisi Yhdysvalloissa.
 • Lataa Disney+.

On ratkaisevan tärkeää luoda uusi tili, sillä menetät kaiken muuten, jos vain vaihdat aluetta.

Lataa vaihtoehtoisesti Google Chrome sovelluskaupasta ja valitse Chromen asetuksista Työpöytäsivusto. Tämän avulla voit katsella mandalooria Irlannissa selaimellasi.

Kuinka saada Disney + -sovellus Android-laitteisiin

 • Yhdistä Yhdysvaltojen sijaintiin PrivateVPN: llä.
 • Paina 3 palkkia Play Kaupan näytön vasemmassa yläkulmassa.
 • Google Play -kauppa tarjoaa nyt sinulle mahdollisuuden siirtyä Yhdysvaltain sijaintiin Google Play -kaupassa.
 • Sinun on päivitettävä maksutapasi tehdäksesi niin. Lisää sitä varten uusi kortti.
 • Lataa Disney + ja katso Star Wars -televisio-ohjelmaa Irlannissa.

Google toteaa, että päivityksen valmistuminen voi viedä 48 tuntia, vaikka se tapahtuu heti sen jälkeen, kun käynnistät Google Play Kaupan tai puhelimen uudelleen.

...Tai voit vain etsiä Disney + -sovelluksen Internetistä ja ladata sen sieltä. Varmista vain, että se on luotetusta lähteestä.

Näin voit katsella mandaloorialaista Irlannissa

Ehdotuksemme? Et saa vain Disney +: ta, vaan että etsit Disney Plus -paketin, jossa on myös Hulu ja ESPN + vain 12,99 dollarilla. Kaikki nämä toimivat PrivateVPN: n kanssa.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Vastuuvapauslauseke: Vaikka PrivateVPN toimii tällä hetkellä Disney +: n kanssa, kuten monien muidenkin ympäristöjen kanssa, emme takaa, että kaikki palvelimet toimivat koko ajan. Koska viihdepalvelut luonnehtivat aina varotoimenpiteitä VPN-palveluita vastaan, on mahdollista, että palvelu saattaa lakata toimimasta jossain vaiheessa ... kunnes saamme sen toimimaan uudelleen. Jos sinulla on ongelmia, ota yhteyttä asiakastukeen osoitteeseen [email protected] tai chat-keskustelumme kautta, ja yritämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian..

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me