Kuinka katsella live-urheilua Isossa-Britanniassa ilman TV-tilausta vuonna 2019

Kuinka katsella live-urheilua Isossa-Britanniassa ilman TV-tilausta vuonna 2019

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-01-25 15:59:56, viihteessä


Mestarien liigan. Valioliiga. Serie A. Bundesliiga. Ligue 1. Europa League. NBA. NHL. NFL. Haluatko katsoa live-urheilua Iso-Britanniassa ilman TV-tilausta vuonna 2019?? Voit katsella kaikkia näitä. Oikeudellisesti. HD-muodossa. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, lakkaako käyttämäsi streami toimimasta. Riippumatta siitä, missä olet maailmassa, olipa Iso-Britanniassa, lomalla Etelä-Koreassa tai Kiinassa raskaalla sensuurilla. Paljon halvempaa kuin televisiotilaus, pyynnöstä, missä tahansa, niin että mitä haluat saada, on aina käytettävissä.

Se näyttää unelta. Oikea? Mistä huijauksesta puhumme? Hyvin...

Et ole koskaan kuullut tätä palvelua, koska sitä ei ole saatavana Isossa-Britanniassa

Saatat kysyä, kuinka aiot käyttää palvelua, joka ei toimi Isossa-Britanniassa, mutta juuri tämän me teemme tässä blogissa. Autamme ihmisiä pääsemään palveluihin paikoissa, joissa heitä ei tueta. Autamme esimerkiksi ihmisiä pääsemään American Netflixiin Iso-Britanniassa, koska sillä on paljon enemmän sisältöä. Jos olet kuullut Hulusta, autamme myös siinä.

Mutta jos haluat käyttää live-urheilua Iso-Britanniassa ilman tilausta vuonna 2019, tarvitsemasi palvelu on nimeltään DAZN. Et ole koskaan kuullut siitä, koska sitä ei ole saatavana Isossa-Britanniassa. Vaikka DAZN on Iso-Britanniassa perustettu yritys.

DAZN on kuin Netflix tai Hulu live-urheilua varten. Kaikki alussa mainitsemamme liigat ovat saatavilla DAZN-sivustolla. Ja paljon enemmän. Paljon vähemmän kuin TV-tilaukset. Itse asiassa voit rahoittaa melko paljon DAZN: n vuodessa ja työkalun, joka tarvitaan sen toimimiseen 2 kuukauden sisällä TV-tilauksen maksamisesta. Se on kuinka paljon säästät!

Kuinka katsella live-urheilua Isossa-Britanniassa ilman TV-tilausta vuonna 2019

  1. Sinun on saatava DAZN ajattelemaan, että olet Ison-Britannian ulkopuolella ja tuetulla alueella.
  2. Sinun on tehtävä tili voimassa olevalla kortilla kyseiselle alueelle.
  3. Sovellus on ladattava tietyiltä laitteilta.

Sitä täytyy tapahtua.

Kuinka saada DAZN ajattelemaan, että olet Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella, katsomaan live-urheilua Iso-Britanniassa ilman TV-tilausta vuonna 2019

Jos yrität käyttää DAZN-verkkosivustoa heti, se kertoo, että olet väärässä maassa. DAZN on yksi vaikeimmista palveluista avaamiseksi, mutta tapa on olemassa. Tietenkin VPN. VPN-palvelut estävät Netflixin kaltaiset ominaisuudet sallimalla sinun olla käytännössä eri maassa. Ongelmana on, että nämä palvelut ovat hyvin tietoisia VPN: n käytöstä ja pyrkivät estämään niitä toimimasta. Ja DAZN tekee siinä hyvää työtä.

Siksi on vaikea saada VPN, joka toimii DAZN: n kanssa. PrivateVPN? Se tekee. Se on myös paras Netflix-VPN, joka perustuu Comparitechin testeihin, jos haluat päivittää Netflixiä matkan varrella.

Jos muodostat yhteyden oikeaan Kanadan palvelimeen ja sen lukemisen jälkeen, italialainen palvelin, DAZN antaa sinun käyttää sinua.

DAZN-tilin luominen live-urheilun seuraamiseksi Isossa-Britanniassa ilman TV-tilausta vuonna 2019

Kun sinulla on PrivateVPN, voit käyttää DAZN-sivustoa. Tilin tekemiseen tarvitaan kuitenkin myös sen maan oikea maksukortti, jossa käytännössä olet.

Tässä on mitä voit tehdä:

  • Pyydä jotakuta jakamaan DAZN-tili vastineeksi pääsystä johonkin muuhun palveluun.
  • Pyydä tuetun alueen ystävää toimittamaan sinulle hänen korttinsa tai luomaan sinulle tili.
  • Hanki virtuaalinen kortti.
  • Hanki prepaid-kortti.

Virtuaalikortit saattavat olla nopein tapa, mutta ne eivät aina toimi. Kummassakin tapauksessa sinulla on oltava rahaa kortilla, johon kirjaudut. Rekisteröitymisen jälkeen maksujen pitäisi olla paljon helpompaa.

DAZN: n asentaminen laitteisiisi seuraamaan suoraa urheilua Iso-Britanniassa ilman TV-tilausta vuonna 2019

Tämä eroaa laitteiden välillä, ja se on pakollinen vain mobiililaitteissa ja Fire TV Stick / Cube -sovelluksessa, jotta tuettujen alueiden ulkopuolella olevien käyttäjien on vaikeampaa päästä DAZN-verkkoon. Jos katsot verkkoselaimesta, saat hyvin. Jos et voi sitten tarkistaa viestiämme siitä, kuinka päästä DAZN: ään Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja miksi et voi aluksi.

Näin voit seurata suoraa urheilua Iso-Britanniassa ilman TV-tilausta vuonna 2019

Ei ole niin vaikeaa katsella live-urheilua Isossa-Britanniassa ilman TV-tilausta vuonna 2019. Sinun piti vain tietää oikeat työkalut. DAZN on oikea työkalu. Ei vain niin, että monet ihmiset puhuvat siitä. He eivät vain tiedä DAZN: stä, koska sitä ei ole saatavana Isossa-Britanniassa.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me