Kuinka katsella kaikkea Netflixissä Ei ole väliä missä asut

Kuinka katsella kaikkea Netflixissä Ei ole väliä missä asut

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-01-14 13:01:38, viihteessä


Et voi elää maissa, joissa sensuuri on, mutta asumisesta riippumatta asut sisällöllisessä epätasa-arvossa. Vaikka asutkin Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa, et silti voi katsella kaikkea Netflixissä riippumatta siitä, missä asut. No, kunnes tiedät kuinka huijata Netflix näyttää sinulle kaiken saatavilla olevan Netflix-sisällön..

Ja juuri sitä me näytämme sinulle tänään.

Jos asut Yhdysvalloissa, sinulla on eniten sisältöä, mutta sinulla ei ole kaikkea. Ja jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinulla voi olla eksklusiivista sisältöä, jota Yhdysvalloilla ei ole, mutta menetät suurimman osan Netflix-kirjastosta. Maksat todennäköisesti tilauksestasi yhtä paljon kuin ihmiset MEILLE.

On melko helppoa katsella kaikkea Netflixissä, joka ei ole väliä missä asut

Ei ole helppoa katsella kaikkea Netflixissä pisteeseen, jossa sinun ei tarvitse etsiä miten tehdä, mutta se on paljon helpompaa kuin muut artikkelit näyttävät siltä. DAZN ja Hulu ovat vaikeat alustat perustaa.

Tämän täytyy tapahtua:

  1. Sinun on tiedettävä, mitä ohjelmaa tai elokuvaa haluat katsoa. (Voit löytää, missä Netflixissä kyseinen esitys tai elokuva on käynnissä tekemällä yksinkertainen Google-haku "missä Netflix on x".)
  2. Sinun täytyy huijata Netflix ajattelemaan, että olet alueella, jolla kyseistä ohjelmaa tai elokuvaa on saatavilla.

Jos haluat katsella kaikkea Netflixissä riippumatta asumistasi, olipa kyse Saudi-Arabiasta, Kiinasta, Yhdysvalloista, Iso-Britanniasta, Espanjasta tai muualta, niin tee se. Tosin sensuurimaissa on lisätoiminto, jota useimmat oppaat eivät mainitse.

Mitä sinun on tehtävä Netflixin pettämiseksi, jotta voit katsella kaikkea Netflixissä, ei väliä missä asut?

Sinun on käytännössä oltava alueella, jolla katsomasi sisältö on.

VPN on miten teet sen.

Mutta älä napsauta vielä, muuten et voi katsella kaikkea Netflixissä riippumatta siitä, missä asut.

VPN on virtuaalinen yksityinen verkko. Sen avulla voit muodostaa yhteyden mihin tahansa planeetan sijaintiin, jos käyttämässäsi VPN-palvelussa on palvelin. Mutta älä pudota siitä, kun haluat katsoa kaikkea Netflixissä riippumatta siitä, missä asut vuonna 2019.

VPN-palvelu, jossa on monia palvelimia, ei ole valinta. Yli 200 palvelinpaikkaa ei ole väliä Netflixin katselussa, koska Netflix pyrkii varmistamaan VPN-palvelimien estämisen.

Tarvitset palvelun toimivien Netflix-palvelimien kanssa, ja kun kyse on siitä, PrivateVPN on paras. Comparitech testasi 59 suurta VPN-palvelua 5000 manuaalisella testillä ja PrivateVPN toimi 21 tai 30 testatun sijainnin kanssa. Suurin joukko. Se toimi myös useimmilla alustoilla samaan aikaan sekä Android-, Applen- että työpöytäympäristöissä.

Ja emme sano tätä, joten liittyisit meihin. Niin se on. Liity tai ei, jos haluat käyttää kaikkea Netflix-sisältöä riippumatta siitä, muodostaako yhteys palvelimeen Thaimaassa, Yhdysvalloissa, Espanjassa, Ruotsissa, Puolassa tai jossain muussa paikassa, PrivateVPN on paras vaihtoehto. Ja se on ainoa vaihtoehto, joka ohittaa yli 15 työpaikan merkinnän.

Loput joko tarjoavat pääosin vain amerikkalaista Netflixiä tai ohjaavat edelleen amerikkalaiseen Netflixiin.

Katso kaikkea Netflixistä, jopa sensuurimaissa

Kiinan ja useiden Lähi-idän kaltaisissa paikoissa on amerikkalaisilla alustoilla esteitä, olivatpa ne sitten Netflix, Instagram tai Facebook. Jotta VPN-työ toimii näissä paikoissa ohittaaksesi kaikki maan lohkot, tarvitset tätä nimeä Stealth VPN-palvelussa.

Stealth VPN antaa VPN: n sulautua niin, että sitä ei voida tunnistaa VPN: ksi. Sen avulla VPN-liikenne voi näyttää normaalilta liikenteeltä. Ja se on avain Kiinan kaltaisissa maissa, jotka havaitsevat VPN: n käytön ja estävät kaikkien sivustojen toimimasta. Ellet ole yhteydessä Stealth VPN: ään.

PrivateVPN: llä on tämä toiminto. Ja jos todella haluat katsella kaikkea Netflixissä riippumatta siitä missä asut vuonna 2019, Stealthin käyttö on välttämätöntä useimmille!

Katso kaikkea Netflixissä, missä asut

Selvitä, missä show tai elokuva haluat katsoa, ​​ja muodosta yhteys PrivateVPN-verkkoon. Se on niin helppoa. Onko se puhelimesi, tablet-laitteesi, tietokoneesi tai jopa Amazon Fire TV Stick. (Valitettavasti mikään VPN-palvelu ei tue Chromecastia tällä hetkellä.)

PrivateVPN tukee myös DAZN: ää, joka on Kanadassa toimiva urheilun suoratoistoalusta, ja Hulun kaltaisille. Sinun on kuitenkin tarkistettava nämä oppaamme, koska ne ovat paljon monimutkaisempia kuin Netflix, missä kaikki tarvitsemasi on oikea VPN.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me