Kuinka katsella Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella Fire TV -kuutiolla

Kuinka katsella Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella Fire TV -kuutiolla

Kirjoittanut Michael Smolski, 2018-10-18 08:27:43 in Entertainment


Saitko hiljattain Fire TV-kuution? Asutko Yhdysvaltojen ulkopuolella? Haluatko katsoa Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella Fire TV -kuutiolla? Helppo. No, ei niin helppoa, mutta osaamme tehdä sen, joten autamme sinua selvittämään sen.

Tärkein syy siihen, miksi et voi katsella Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella Fire TV -kuutiolla

Oikeuksia. Elokuvien ja esitysten oikeudet maksavat. Ja Hulu? Hulu tekee uskomattoman työn, jonka Netflix ja Amazon Prime tykkäävät epäonnistuessaan parhaillaan käynnissä olevien esitysten esittämisessä. Hulun avulla voit katsella tietyn ohjelman uusinta jaksoa, päivä sen julkaisun jälkeen, ja se on aika uskomatonta. Mutta se maksaa myös, ja edellyttäen, että maailmanlaajuisesti olisi erittäin kallista. Ja että ihmiset käyttävät tätä maailmanlaajuisesti, ei olisi hienoa yrityksille, joilla on nämä oikeudet. Siten Hulu on painostettu valtavasti. Lopputulos? Et voi katsella Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella Fire TV Cube -levyllä tai millään muulla laitteella.

Ja tämän ongelman ratkaisemiseksi on kolme vaihetta. Ne eivät myöskään ole helppoja, mutta jos haluat katsoa Hulua, sinun on rekisteröidyttävä ja sinun on voitava huijata Hulu ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa. Voi, ja tietysti sinun on myös ladattava Hulu-sovellus Fire TV Cube -sovellukseen.

Rekisteröityminen Huluun katsomaan Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella Fire TV -kuutiolla

Tämä ei ole tärkein osa, ja ehkä sinulla on jo tili, ja jos niin, voit ohittaa tämän osan, mutta jos haluat katsoa Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella Fire TV -kuutiolla, tämä on vaikein asia tehdä.

Voit rekisteröidä Hulu-tilin siirtymällä puhelimesi tai tietokoneesi Hulu-verkkosivustoon. Sinulla on myös oltava amerikkalainen kortti. Ja se on ongelma useimmille ihmisille.

Myöhemmin voit maksaa tositteilla, mutta aluksi sinun on maksettava kortilla. Vinkkini? Pyydä ystävää Yhdysvalloissa auttamaan sinua. Vakavasti. Joko pyydä heitä maksamaan siitä tai pyydä heitä ostamaan sinulle prepaid-kortti kaupasta.

Voit myös kokeilla virtuaalisia online-kortteja, vaikka onnistumisprosentti korttien käyttämisessä ei ehkä ole niin suuri. Kyse on kokeilusta, kunnes saat sen toimimaan. Tee tutkimusta, koska toimivat menetelmät muuttuvat koko ajan.

Mutta sinun on myös huijattava Hulu, jotta voit rekisteröityä ja katsella Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella Fire TV -kuutiolla.

Hulun tekeminen katsomaan Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella Fire TV -kuutiolla

Haluatko katsoa Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella Fire TV -kuutiolla? Sinun täytyy huijata Hulu ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa. Se on ainoa käytettävissä oleva vaihtoehto, jos et halua lentää Yhdysvaltoihin joka kerta kun haluat katsella Hulua.

Ja sitä varten tarvitset VPN: n. VPN on virtuaalinen yksityinen verkko, ja kun se on kytketty siihen ja kytketty toisen maan palvelimeen, olet käytännössä siellä, mikä tarkoittaa, että Internetin suhteen voit katsella Hulua, jos se on yhteydessä verkkoon. Amerikkalainen palvelin.

MUTTA PARHAAT VPN-PALVELUT EI TEE HULUN KANSSA!

Jos Hulun on varmistettava, että muiden maiden ihmiset eivät voi katsella Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella Fire TV -kuutiolla, he tietysti tietävät, että VPN-palvelut ovat olemassa. Ja siksi useimmat VPN-palvelut eivät toimi Hulun kanssa.

PrivateVPN? Sillä on toimivia amerikkalaisia ​​VPN-palvelimia, jotka tukevat Hulua.

Luo tili PrivateVPN: llä. Lataa Fire TV Cube -sovelluksessa oleva asiakas ja muodosta yhteys Hulu-tuettuun palvelimeen. Helppo? juu.

Mutta odota, entä Hulu-sovellus?

Kuinka asentaa Hulu-sovellus katsomaan Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella Fire TV -kuutiolla

Fire TV -kuutiolla on useita sovelluskaupan sijainteja. Amazon Appstore? Jos haluat, että Hulu nähdään siinä, sen on oltava amerikkalainen.

Sitä varten sinun on siirryttävä Amazon-verkkosivustoon. Tee se kannettavalla tietokoneella tai tietokoneella, jos voit. Mennä tilit & Listat jonka jälkeen Sisältö & Laitteet. Siellä sinun on päivitettävä sijaintisi ollaksesi Yhdysvalloissa. Ja varmista, että käytät oikeaa osoitetta. Tätä hakua varten osoitegeneraattori Googlessa.

Sen jälkeen sinun on poistettava Fire TV Cube -rekisterisi rekisteröinti menemällä sisään asetukset jonka jälkeen Tilini, ja lopuksi painamalla rekisteröinnin poistamista koskeva. Sitten sinun on odotettava muutama hetki ja toimitettava tietosi uudelleen. Paitsi,

tällä kertaa näet amerikkalaista sisältöä.

Sinulla saattaa kuitenkin olla ongelmia. Esimerkiksi lataamalla Hulu, vaikka näet sen. Nykyinen maksutapasi saattaa olla kyse ongelmasta. Saatat joutua poistamaan sen tai muuten jopa lisäämään Yhdysvalloissa olevan kortin, mikä ei saisi olla ongelma, jos sinulla on prepaid-kortti Hulu-rekisteröintiin. Ja virtuaalikortit toimivat erittäin helposti tässä vaiheessa. Etsi vain yksi Internetistä.

Sen jälkeen olet valmis menemään.

Katso Hulu Yhdysvaltojen ulkopuolella Fire TV Cube -levyllä

Haluatpa katsoa Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella Fire TV Cube -levyllä tai Fire TV Stickillä, vaiheet ovat samat.

Ne eroavat tosin tietyistä alustoista, ja sitä varten meillä on muita Huluun liittyviä viestejä, kuten yksi Hulun katsomisesta Kanadan ulkopuolella tai yleinen Hulu-opas.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me