Kuinka katsella Hulua Belgiassa kaikilla laitteilla

Kuinka katsella Hulua Belgiassa kaikilla laitteilla

Kirjoittanut PrivateVPN, 2018-11-27 18:24:16 in Entertainment


Haluatko tietää kuinka seurata Hulua Belgiassa kaikilla laitteilla? Tietysti teet. Se on kuin Eurooppaa syrjitään sisällön suhteen. Ei tarpeeksi Netflix- ja Amazon Prime -sisältöä, eikä millään tavoin pääse Huluun. Joten miten teet sen joka tapauksessa?

Tässä menetelmässä on mukana 3 vaihetta. Kaikki ovat yhtä tärkeitä, minkä vuoksi on tärkeää, että luet kaiken tämän viestin. Sinun on voitava tehdä Hulu-tili. Mutta sen tekemiseksi sinun on ensin pystyttävä huijaamaan Hulu ajattelemaan, että olet Yhdysvaltojen sijasta Belgian sijasta, ja viimeiseksi tai ensinnäkin sinun on asennettava Hulu-sovellus.

Aloitetaan Hulu-sovelluksen asentamisesta katsomaan Hulua Belgiassa kaikilla laitteilla.

Asenna Hulu katsomaan Hulua Belgiaan kaikilla laitteilla

Ensimmäinen este on asennusosa. Jos haluat katsoa Hulu-ohjelmaa Belgiassa, sinun on ohitettava koko ”ei saatavilla” -tilanne riippumatta siitä, oletko Amazon Fire TV Stick, Android- tai Apple-laitteessa..

Voi, ja jos sinulla on Chromecast, unohda tämä. Tämä viesti ei auta sinua. Sijoita sen sijaan palo-TV-tikkuun.

Hulun asennuksen vaiheet vaihtelevat laitteesi mukaan, mutta käsittelemme ne kaikki alla.

Katso Hulu Belgiassa kaikista laitteista, niin kauan kuin Apple on huolissaan

Jos omistat Macin, voit ohittaa tämän, koska voit katsella sitä suoraan web-selaimella aivan kuten Windowsissa. Mutta jos sinulla on mobiililaite, kuten iPad tai iPhone, sinun on suoritettava nämä vaiheet.

Jotta Hulu ilmestyy App Store -sovellukseen, sinun on kirjauduttava iCloudista ulos ja luotava uusi tili, jossa on yksityiskohdat Yhdysvalloissa. Jos muutisit vain sijaintisi, menetät kaiken.

Jotta voit katsella Hulua Belgiassa kaikilla laitteillasi Applen kannalta, sinun on luotava uusi tili. Kirjaudu ulos ensin siirtymällä kohtaan Asetukset ja napsauttamalla nimeäsi. Siellä sinulla on mahdollisuus kirjautua ulos, kun olet antanut salasanasi. Luo sen jälkeen uusi tili. Tiedät kuinka tehdä niin, joten meidän ei tarvitse käydä sitä yli. Varmista vain, että annat amerikkalaisen osoitteen. Löydät sellaisen etsimällä osoitegeneraattoria Googlessa.

Sen jälkeen Hulun pitäisi näkyä kaupassasi. Ja jos haluat vaihtaa takaisin belgialaasi, kirjaudu vain takaisin.

Katso Hulu Belgiassa kaikista laitteista, niin kauan kuin Android on huolissaan

Asentaaksesi Hulu-sovelluksen Androidiin, sinun ei tarvitse luoda uutta tiliä, kuten Apple-laitteissa. Sen sijaan sinun on vain vaihdettava sijainti.

  • Ensinnäkin, mene payments.google.com ja napsauta asetukset jonka jälkeen paina -näppäintä Maa kieleke.
  • Siellä sinun on valittava sijaintisi USA. Käytä vain osoitegeneraattoria siihen.
  • Kun olet tehnyt sen, palaa takaisin asetukset josta löydät Google Play Kauppa. Kun olet siellä, napsauta Pakkopysähdys.
  • Koko prosessin loppuun saattamiseksi mennä varastointi ja paina PUHDAS DATA.

Tämän pitäisi tehdä temppu ja saada Hulu näkymään Play Kaupassa. Ja jos ei, tee kaksi viimeistä vaihetta uudelleen.

Katso Hulua Belgiassa kaikista laitteista, ainakin Amazon-laitteista

Jos haluat katsoa Hulua Belgiassa Fire TV -soittimella tai -kuutiolla, se on tosiasiallisesti hieman vaikeampaa kuin mobiililaitteillasi, mutta tämä vaihe koskee kuitenkin kaikkia laitteitasi, kun rekisteröidyt Huluun.

Siirry ensin Amazon-sivustolle. paina Tilisi nimesi yli. Kaupan nykyinen sijainti riippuu siitä, mitä sen tila voi vaihdella, mutta nimesi on läsnä alla riippumatta. Paina sitä.

Sieltä mene Sisältösi ja laitteesi, ja vaihda sijaintisi Yhdysvaltoihin. Käytä osoitettasi satunnaisen osoitteen generaattoria.

Sinun on poistettava myös Europen-maksutavat ja lisättävä amerikkalainen maksutapa, koska muuten et voi ladata Hulua, vaikka se näkyisikin. Ja puhuttaessa amerikkalaisesta kortista, jota tarvitaan Hulu-tilin luomiseen.

Kun olet tehnyt tämän, sinun on poistettava tilisi rekisteröinti. Mene asetukset jonka jälkeen Tilini, ja napsauta Amazon-tili. Viimeiseksi, paina rekisteröinnin poistamista koskeva.

Hulu saa sinut uskomaan, että olet Yhdysvalloissa katsomaan Hulua Belgiassa kaikilla laitteilla

Syynä siihen, että mainitsemme tämän nyt verrattuna sen jälkeen kun kerrot sinulle tilin luomisen, on se, että jos et saa Hulua ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa, et voi tehdä Hulu-tiliä.

Sinun on käytettävä VPN: ää saadaksesi Hulu ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa. VPN on virtuaalinen yksityinen verkko, jonka avulla voit muuttaa sijaintiasi Internetin suhteen.

Ongelma on oikean VPN-palvelun löytämisessä, joka toimii Hulun kanssa ja joka ei myöskään hidasta sinua.

PrivateVPN toimii Hulun kanssa, mutta myös DAZN: n kaltaisten palveluiden kanssa hidastamatta sinua. Älä tee meitä väärin. Emme tee streaming-kokemuksestasi hienoa, jos Internetisi imeytyy juuri nyt, emme vain tee siitä huonompaa kuin se on.

Jos sinulla on PrivateVPN ja muodostat yhteyden amerikkalaiseen Hulu-tuettuun palvelimeemme, Hulu luulee olevansa Yhdysvalloissa.

Mutta tarvitset silti tiliä. Ja se on iso ongelma, jos haluat katsoa Hulua Belgiassa kaikilla laitteilla.

Kuinka tehdä Hulu-tili katsellaksesi Hulua Belgiassa kaikilla laitteilla

Emme aio syventää tätä vaihetta. Hulu-tilin luominen on aivan kuin tilin luominen millä tahansa muulla alustalla, paitsi että sinun on annettava amerikkalaiset tiedot ja amerikkalainen kortti. Ja kyllä, sen on oltava amerikkalaista. Osta etukäteen maksettu kortti Internetistä. Tai ehkä virtuaalikortti, vaikkakin nämä eivät ole niin luotettavia kuin tähän mennessä.

Paras ratkaisu? Kysy apua amerikkalaiselta ystävältäsi.

Katso Hulu Belgiassa kaikista laitteista

Jos haluat katsoa Hulua Belgiassa kaikilla laitteilla, voit. Mikään ei estä sinua. Tämä viesti kattoi kaiken, mitä sinun on tiedettävä Hulun seuraamisesta Belgiassa kaikilla laitteilla.

Mutta muista, että tämä ei toimi Chromecastin tai Apple TV: n kaltaisissa tapauksissa.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me