Kuinka katsella Hotstaria Isossa-Britanniassa

Kuinka katsella Hotstaria Isossa-Britanniassa

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-07-04 19:20:41 in Entertainment


Ei niin kauan aikaa, että sinun ei edes tarvinnut etsiä miten katsella Hotstaria Yhdistyneessä kuningaskunnassa, koska se toimi kaikkialla, kun se oli virallisesti saatavana Intiassa. Tämä muuttui kuitenkin äskettäin, ja paitsi, että Hotstarin katselu Intian ulkopuolella on myös kalliimpaa, sinun on myös etsittävä, kuinka katsella Hostaria Isossa-Britanniassa, koska se on saatavana vain Intiassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Siksi teimme tämän askel askeleelta -oppaan siitä, kuinka katsella Hotstaria Yhdistyneessä kuningaskunnassa, koska vaikka virallisesti et voi, blogissamme, käsittelemme kuinka estää palveluja, jotka eivät virallisesti toimi maassasi.

Miksi sinun on tällä hetkellä etsittävä miten katsella Hotstar-ohjelmaa Iso-Britanniassa

Kuten jo mainitsimme, Hotstaria oli alun perin helppo katsella Isossa-Britanniassa, koska vaikka Hotstaria ei ollut saatavilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai melkein kaikkialla maailmassa, mitään ennaltaehkäisytoimenpiteitä ei otettu käyttöön..

Jotakin, jota ei ennenkään näytä muilla alustoilla, koska Hulu- tai DAZN-kaltaiset käyttöympäristöt toimivat vain käytettävissä olevilla alueilla. Syynä miksi? Kuten heidän on.

Kuvittele, että joku Yhdistyneessä kuningaskunnassa saa DAZN: n katsomaan Valioliigan ja Mestarien liigan noin 10 eurolla kuukaudessa sen sijaan, että saisit täyden TV + urheilutilauksen, joka voi maksaa noin 70 euroa kuukaudessa. Kuvittele, että joku tekee niin maailmassa, jossa BT Sports maksoi yli miljardin oikeuden oikeuksista Ison-Britannian Mestarien liigaan.

Syyt siihen, miksi muihin palveluihin liittyminen ei ole helppoa, on, että palvelut voivat joutua vaikeuksiin, jos ne helpottavat ihmisten pääsyä sisältöön alueilla, joilla palvelulla ei ole oikeutta näyttää kyseistä sisältöä.

Ja se on tärkein syy siihen, miksi sinun on etsittävä kuinka katsella Hotstaria Isossa-Britanniassa. Hotstar pyrki estämään ihmisiä katsomasta maissa, joissa sitä ei tueta, jotta se ei pääse vaikeuksiin. Toinen syy oli se, että Hotstar on uskomattoman halpa Intian ulkopuolisille ihmisille ja maksaa vain noin 15 dollaria vuodessa. Palvelun amerikkalaisen / kanadalaisen version luominen, jonka hinnat ovat 99 dollaria vuodessa, antaa Hotstarille ansaita paljon enemmän rahaa kuin jos saatavana vain Intian hinnoilla.

Kuinka katsella Hotstaria Isossa-Britanniassa

Suoraan sanottuna, jos haluat katsoa Hotstaria Yhdistyneessä kuningaskunnassa, vaiheet ovat melko suoraan eteenpäin.

Sinun on vain saatava Hotstar ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Intiassa.

Jos teet niin, voit katsella Hotstaria Isossa-Britanniassa.

Ja sitä varten tarvitset VPN: n.

VPN-palvelut, lukuun ottamatta Internetin suojaamista, ovat erinomaisia ​​ohittamalla palveluja, kuten Hotstar, Hulu tai DAZN, koska ne voivat huijata nämä palvelut ajattelemalla, että olet oikeassa maassa.

Se ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista kuin vain VPN: n hankkiminen ja yhdistäminen yhdysvaltalaiseen, kanadalaiseen tai intialaiseen palvelimeen, koska käytössä on myös toimenpiteitä estämään ihmisiä katsomasta Hotstaria VPN: n avulla. Ja tässä kohtaa PrivateVPN tulee palveluna, joka ei tarjoa eniten palvelimia, vaan palvelua, joka keskittyy tarjoamaan palvelimia, jotka toimivat palvelujen kanssa, joita haluat käyttää.

Haluatko katsoa Hotstaria Iso-Britanniassa tai hienoa amerikkalaista Netflixiä Isossa-Britanniassa. Koska meillä on vähemmän palvelimia, voimme investoida laatuun, ja juuri siksi tuemme palveluita, kuten DAZN, Hulu, Amazon Prime ja markkinoiden kaikkein Netflix-alueita, kun taas meillä on vähemmän palvelimia kuin kilpailijalla.

Tietenkin, tämä on blogiamme, ja siksi saatat ajatella, että olemme puolueellisia. Emme syytä sinua. Ja siksi tarjoamme 7 päivän ilmaisen kokeilun ilman piilotettuja saaliita. Vain rekisteröidy ja käytä ilman rajoituksia itse nähdäksesi.

Sovelluksemme (iPhone-päivitys tulee pian) näyttää palvelimet, jotka tukevat Hotstaria. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään Hotstariin tai katsella muutoin sen ilmaista sisältöä.

Riippumatta siitä, mitä laitetta haluat katsella, saatat kuitenkin haluta hankkia Hotstar-sovelluksen, joka ei ole liian kova, mutta ei myöskään liian helppo selvittää itse..

Kuinka katsella Hotstaria Yhdistyneessä kuningaskunnassa Apple-laitteilla

Jos haluat katsoa Hotstar-ohjelmaa Isossa-Britanniassa Apple-laitteilla, kuten iPad tai iPhone, kirjaudu ensin iCloud-tilistäsi.

Kun olet tehnyt tämän, luo uusi, joka perustuu johonkin alueisiin, joissa Hotstaria tuetaan, kuten Yhdysvaltoihin.

Seurauksena on, että Hotstar näkyy App Storessa.

Kun teet tämän, muista vaihtaa aluetta nykyisellä tililläsi. Se johtaa siihen, että menetät kaiken.

Kuinka katsella Hotstar-ohjelmaa Isossa-Britanniassa Android-laitteilla

Suoraan sanottuna, katseleminen Android-selaimella toimii hienosti, mutta muuten Googlella on opas myymälän alueen muuttamisesta.

Jos muutat sen olevan Yhdysvalloissa, Hotstar näyttää.

Kuinka katsella Hotstar-ohjelmaa Isossa-Britanniassa Fire TV Stick -soittimella

  • Siirry nykyiseen Amazon-tiliisi selaimessa.
  • paina tilit & Listat jonka jälkeen Hallinnoi tiliäsi ja sisältöäsi.
  • Vaihda alueesi Yhdysvaltoihin.
  • Mene Amazon Fire TV -laitteeseesi. valita asetukset ja Tilini.
  • Poista rekisteröinti ja kirjaudu takaisin tiliisi.

Tämän avulla voit ladata Hotstar Fire TV Stick -sovelluksesi.

Valitettavasti et voi katsella Hotstaria Yhdistyneessä kuningaskunnassa Apple TV: llä, Rokulla tai Chromecastilla, koska ne eivät tue VPN-palveluita, jolloin sinulla on Fire TV Stick ja Android TV -laitteet.

Näin voit katsella Hotstaria Isossa-Britanniassa

Oletko valmis aloittamaan Hotstar-katselun Isossa-Britanniassa? PrivateVPN: n käytön aloittaminen vie vähemmän kuin minuutin, ja 7 päivän ilmainen kokeiluversio on loistava vaihtoehto, jos et ole varma VPN-palveluista.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me