Kuinka katsella Hotstaria Intian ulkopuolella

Kuinka katsella Hotstaria Intian ulkopuolella

Kirjoittaja Michael Smolski, 2019-07-04 19:01:00 oppaissa


Haluat katsella Hotstaria Intian ulkopuolella, olipa se sitten Ranskassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Isossa-Britanniassa? Emme syytä sinua. Hotstar on toisin kuin mikään muu siellä toimiva palvelu, joka tarjoaa sekä laajan valikoiman ohjelmia ja elokuvia, mutta kattaa myös joitain urheilulajeja, ja samalla tarjoaa joukon ilmaista sisältöä ilman rekisteröintiä. Jos olet oikeassa paikassa.

Aiemmin käsitelimme kuinka katsella DAZN: n, Hulun ja Amazon Primen kaltaisia ​​tapahtumia, mutta toistaiseksi emme ole koskaan keränneet kuinka katsella Hotstaria Intian ulkopuolella. Ja rehellisesti sanottuna, se on melko helppoa, jos tiedät oikeat tiedot.

Kuinka katsella Hotstaria Intian ulkopuolella, jos olet Yhdysvalloissa tai Kanadassa

Kaksi alueita, joilla Hostar laajeni Intian ulkopuolelle, ovat Kanada ja Yhdysvallat.

Jos asut näissä maissa, teoriassa sinun ei tarvitse jatkaa lukemista. Mutta jos haluat säästää rahaa saadaksesi lisää sisältöä, suosittelemme, että pidät kiinni.

Intian valuutta on arvoltaan paljon vähemmän kuin Yhdysvaltojen valuutta. Itse asiassa tavallisella henkilöllä on varaa hotellille, jota pidetään 5 tähden hotellina, jos hänen käydä Intiassa ilman aiheita useita päiviä.

Jos veloittaisi Yhdysvaltojen hintoja Intiassa, useimmilla ihmisillä ei olisi varaa Hotstariin. Toisaalta, jos veloittaisi Intian hintoja Yhdysvalloissa, palvelu ei todennäköisesti selviäisi, koska palvelun ylläpitämiseen Yhdysvalloissa liittyy paljon enemmän kustannuksia kuin Intiaan..

Hotstar-maksun ongelma Yhdysvalloissa ei ole se, että palvelu on ylihintainen, vaan se, että sillä ei ole kaikkea sisältöä, mitä paljon halvempi intialainen Hotstar tekee. Ja se on tärkein syy siihen, miksi useimpien ihmisten tulisi käyttää Indian Hotstaria, jos he haluavat katsoa Hotstaria Intian ulkopuolella.

Kuinka katsella Hotstaria Intian ulkopuolella

Olitpa Yhdysvalloissa, Kanadassa tai näiden kahden maan ulkopuolella ja haluat katsella Hotstaria Intian ulkopuolella, aivan kuten Netflixissäkin, tärkeintä on huijata palvelu ajattelemalla, että olet oikeassa maassa.

Ja sitä varten tarvitset VPN: n.

Jos et ole tietoinen VPN: stä, VPN-palveluiden avulla voit muuttaa sijaintiasi käytännössä, pitäen samalla VPN-palveluita turvallisena Internetissä, jota kerroimme muissa blogin kirjoituksissa..

VPN: n avulla voit katsella Hotstaria Intian ulkopuolella muuttamalla sijaintisi Intiassa samalla tavalla kuin voit katsella American Netflixiä Yhdysvaltojen ulkopuolella ja aivan kuten voit katsella Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella ja paikoissa kuten Kanada.

Tärkeintä on saada VPN, joka tukee Hotstaria, koska se ei ole niin helppoa kuin minkä tahansa VPN: n käyttö, koska palvelut pystyvät tunnistamaan, kun käytät VPN: ää. PrivateVPN? Se ei ole ainoa tarjoaja, joka tukee Hotstaria, mutta se on yksi harvoista. Mainitun mukaan PrivateVPN tukee markkinoiden kaikkein Netflix-alueita ja tukee myös palveluita, kuten Amazon Prime, DAZN, Hulu ja monia muita, joista voit lukea blogissamme.

Mutta tässä on asia. Emme aio kertoa sinulle, että annamme sinulle “puskuriton” kokemuksen PrivateVPN: n kanssa. Jos internetisi ei ensinnäkään ole riittävän hyvä, mikään VPN ei voi taata puskurivapaa käyttökokemusta. Kerromme sinulle, että asiakkaamme rakastavat palveluitamme niin paljon, että tarjoamme ilmaisen 7 päivän kokeilujakson ilman mitään rajoituksia. Suoraan sanottuna, se on todennäköisesti helpoin kokeilu ilmoittautua siellä.

Asennat Hotstarin voidaksesi katsella Hotstaria Intian ulkopuolella

Jos mietit mahdollisuuksistasi, jos haluat katsoa Hotstaria Intian ulkopuolella, Hotstarin hieno asia on, että voit yleisesti katsella Hotstaria Intian ulkopuolella joko puhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi, selaimellasi.

Jos kuitenkin haluat sovelluksen, käsittelemme sen myös sinulle.

Kuinka katsella Hotstaria Intian ulkopuolella iPhoneissa ja iPadissa

Jos haluat katsella Hotstaria Intian ulkopuolella iPhonella tai iPadilla, jos alueella, jossa Hotstar ei näy Apple App Store -kaupassa, sinun on ensin kirjauduttava ulos iCloud-tilistä.

Kun olet tehnyt tämän, luo uusi tili, jonka sijaintisi on jollain tuetuista alueista, kuten Yhdysvalloista, ja lataa Hotstar ja lataa sitten PrivateVPN.

Muista kuitenkin luoda tili! Jos yrität muuttaa nykyisen tilisi asetuksia, menetät kaiken.

Kuinka katsella Hotstaria Intian ulkopuolella Android-laitteilla

Jos haluat katsella Hotstaria Android-laitteissa, sinun on vaihdettava nykyinen alueesi jälleen kerran ollaksesi tuetuilla alueilla.

Googlella on opas sen ympärille. Muutoin avaa vain Hotstar selaimessa.

Voitko katsella Hotstaria Intian ulkopuolella Chromecastilla?

Oppaiden leviämä yleinen väärinkäsitys on, että voit katsella Hotstaria Intian ulkopuolella Amazon Fire TV -kentällä. Totuus on, että et voi, koska vaikka puhelimesi tai kannettava tietokonesi voi huijata Hotstaria, Chromecastisi toimii silti oikeassa maassa, koska VPNN-palveluita ei tueta Chromecastissa. Ja siten Hostar ei toimi sinulle Intian ulkopuolella.

Jos haluat katsoa Hotstaria Intian ulkopuolella, suosittelemme joko hankkimaan Amazon Fire TV Stick- tai Android TV: n.

Kuinka katsella Hotstaria Intian ulkopuolella Fire TV -kentällä?

  • Siirry nykyiseen Amazon-tiliisi selaimessa.
  • valita tilit & Listat jonka jälkeen Hallinnoi tiliäsi ja sisältöäsi.
  • Vaihda alueesi Yhdysvaltoihin.
  • Mene Amazon Fire TV -laitteeseesi. valita asetukset ja Tilini.
  • Poista rekisteröinti ja kirjaudu takaisin tiliisi.

Tämän avulla voit ladata Hotstarin katsomaan sitten Hotstaria Intian ulkopuolella.

Näin voit katsella Hotstaria Intian ulkopuolella

Jos haluat katsoa Hotstaria Intian ulkopuolella, se ei ole vaikeaa. On monia muita palveluita, joita on vaikeampi avata, joiden peitimme aiemmin blogissamme.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me