Kuinka katsella HBO: ta NYT Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2019

Kuinka katsella HBO: ta NYT Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2019

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-01-18 20:33:46, viihteessä


Kirjoitimme paljon siitä, kuinka päästä Hulu- tai Amazon Prime -tyyppisiin tuotteisiin Yhdysvaltojen ulkopuolella, mutta HBO NYT on myös erittäin tärkeä osa viihdepalveluita, mutta kuten Hulukin, se on saatavana vain Yhdysvalloissa, minkä seurauksena etsit miten katsella HBO NYT Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2019.

Hyvä uutinen on, että se on paljon helpompaa kuin Hulun kanssa. Huonot uutiset? Tämä menetelmä ei toimi Chromecastin tai Apple TV: n kaltaisissa tapauksissa, koska työkalua, jota tarvitaan HBO: n katsomiseen NYT Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2019, ei ole käytettävissä näillä laitteilla niitä omistavien yritysten asettamien rajoitusten vuoksi.

Kuitenkin riippumatta siitä, missä olet Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Puolassa, Australiassa tai jopa Kiinassa, voit katsella HBO NYT Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2019, jos noudatat näitä vaiheita. Tarkoittaa, että pääset käsiksi legendaarisiin televisio-ohjelmiin, kuten Game of Thrones.

Kuinka katsella HBO: ta NYT Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2019

Jos haluat katsella HBO NYT Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2019, tilin omistamisen lisäksi sinun tarvitsee vain saada HBO NYT ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa. Se on niin yksinkertaista.

Ellei sinulla ole jo amerikkalaista TV-tilausta HBO: lla, voit käyttää HBO GO: ta.

Lukuun ottamatta, tilin hankkiminen ei ole niin helppoa, jos sinulla ei vielä ole sitä, koska se vaatii amerikkalaisen kortin.

Onneksi toisin kuin Hulun perustamisessa Yhdysvaltojen ulkopuolelle, voit luoda HBO NYT-tilin pelkästään HBO NYT lahjakortilla että voit ostaa verkossa ja siirtyä sivulle, jolla voit lunastaa lahjakorttisi. Tämän ansiosta HBO-ilmoittautuminen on nyt huomattavasti helpompaa kilpailuun verrattuna. Ja se on järkevää, koska HBO: n sisältö on kokonaan HBO: n omistuksessa ja vaikka HBO NYT saattaa olla saatavana vain Yhdysvalloissa, HBO: lla ei ole niin monia syitä estää muita rekisteröitymästä, mikä ei ole muiden palvelujen kohdalla.

Jos et halua saada lahjakorttia katsomaan HBO NYT Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2019, niin:

 • Kysy amerikkalaiselta ystävältäsi, voitko maksaa heille, joten he tekevät sinulle tilin.
 • Osta etukäteen maksettu amerikkalainen kortti.
 • Try käyttämällä virtuaalista korttia.
 • Kysy joltakin, voitko jakaa tilejä.

Mutta ennen kuin voit jopa luoda HBO NYT-tiliä, sinun täytyy huijata HBO NYT ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa.

Kuinka huijata HBO katsomaan HBO: ta NYT Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2019

Jos haluat tietää kuinka katsella HBO-NYT NYT Yhdysvaltojen ulkopuolella, kyse on vain käytännössä olemisesta Yhdysvalloissa. Jotain, josta VPN auttaa sinua.

VPN on virtuaalinen yksityinen verkko, jonka avulla voit olla jossain ilman siellä olemista, ja tässä tapauksessa se auttaa sinua olemaan Yhdysvalloissa riippumatta siitä, missä olet vuonna 2019.

PrivateVPN: llä on amerikkalaisia ​​palvelimia, jotka toimivat HBO: n kanssa, mutta se tukee myös laajaa valikoimaa muita palveluita, kuten markkinoiden kaikkein Netflix-alueita tai Hulun, Amazon Primen tai DAZNin kaltaisia ​​palveluita..

Mutta HBO: n katselemiseen NYT Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2019 Tarvitset myös sovelluksia

Tämä ei koske työpöytälaitteita, mutta se pätee varmasti mobiililaitteisiin ja Amazon Fire TV Stick- tai Cube-tyyppisiin tuotteisiin..

Jos haluat katsoa HBO NYT Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2019 muulla kuin tietokoneella, sinun on vaihdettava sovelluskaupan sijainti.

Kuinka asentaa HBO NYT Apple-laitteisiin Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2019

 • Kirjaudu ulos iCloud-tilistäsi.
 • Nyt luo uusi iCloud-tili sijaintisi kanssa Yhdysvalloissa.
 • Etsi HBO NYT sovelluskaupastasi.
 • Lataa se.

Kun olet tehnyt tämän, kirjaudu ulos iCloud-tilistäsi ja kirjaudu takaisin vanhaan tiliisi.

Uuden tilin tekemisen syynä on, että jos vaihdat vain alueesi, menetät kaiken sisällön.

Kuinka asentaa HBO NYT Android-laitteisiin Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2019

Android-laitteissa sinun on tehtävä päinvastoin kuin Apple-laitteissa. Sinun on vaihdettava sijaintisi nykyisellä tililläsi.

 • Siitä mennä payments.google.com ja napsauta asetukset.
 • Paina sitten Maa kieleke.
 • Siellä sinun on valittava MEILLE sijaintisi. Löydät oikean osoitteen osoitegeneraattorilla.
 • Kun olet tehnyt sen, palaa takaisin asetukset josta löydät Google Play Kauppa. Kun olet siellä, napsauta Pakkopysähdys.
  Viimeiseksi, mene varastointi ja paina PUHDAS DATA noin Google Play Kauppa.

Kuinka asentaa HBO NYT Amazon Fire TV -laitteisiin Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2019

Amazon Fire TV -keppi on luultavasti paras valinta, jos haluat katsoa HBO NYT Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2019 suurella näytöllä. Se on myös monimutkaisin alusta, mikäli sisältöä asennetaan.

 • Siirry ensin Amazon-verkkosivustoon. Tämä saattaa vaihdella hiukan alueesi mukaan, mutta sinun on kummallakin tavalla painettava tiliäsi.
 • Siellä sinun pitäisi pystyä löytämään Oma sisältö & Laitteet -välilehti, jossa sinun on vaihdettava alueesi ollaksesi Yhdysvalloissa.
 • Kun olet tehnyt sen, sinun täytyy poista Amazon-tilisi rekisteröinti jonka voit tehdä kytkemällä virta Amazon Fire TV Stick -sovellukseen ja siirtymällä sisään asetukset jonka jälkeen Tilini, ja rekisteröinnin poistamista koskeva.


Sinun on sitten annettava tietosi uudelleen.

Tämän pitäisi antaa sinun ladata HBO NYT.

Näin voit katsella HBO: ta nyt Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2019

Jos haluat katsella HBO NYT Yhdysvaltojen ulkopuolella, voit. Se ei ole myöskään vaikeaa. Kyse on vain muutamien temppujen tuntemisesta. Ja sama pätee muihin palveluihin, kuten Hulu, Amazon Prime ja Netflix, joita kaikki kataamme blogissamme tai muuten vain tavoitamme asiakastukea.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me