Kuinka katsella Game of Thrones -kautta 8 Isossa-Britanniassa

Kuinka katsella Game of Thrones -kautta 8 Isossa-Britanniassa

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-02-25 09:19:18 in Entertainment


Game of Thrones on todennäköisesti hyped-show Internetissä. Rakastatko sitä tai vihaat sitä, näet siitä, kun se ilmestyy. Juuri niin tapahtuu, kun uusia jaksoja Game of Thrones ilmestyy. Ongelmana on, että kun huhtikuu tulee ja haluat katsoa Game of Thronesin kauden 8 kauden Yhdistyneessä kuningaskunnassa, olet hyvin rajoitettu. Varsinkin kun katsot sitä verkossa. Mutta sitten taas Yhdistyneellä kuningaskunnalla on asia, että se ei näytä Yhdistyneestä kuningaskunnasta tulevia asioita, kuten DAZN: n, joka on Lontoossa asuvan live-urheilun Netflix, mutta joka ei työskentele Yhdistyneessä kuningaskunnassa ollenkaan. Valtaistuinpeli? George R. R. Martin on amerikkalainen, mutta suurin osa näyttelystä ammutaan Isossa-Britanniassa, ja suurin osa näyttelijöistä on myös Isosta-Britanniasta.

Mitkä ovat vaihtoehtosi, jos haluat katsella valtaistuimien kauden 8. kaudella Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

Selvin on katsella televisiosta, jos lisäät HBO-lisäyksen TV-tilaukseen, joka on nykyään kallista. Jos sinulla on jopa TV-tilauksesi. Jos voit tehdä niin, niin se on sinulle. Näin voit katsoa Game of Thronesin kauden 8 kauden Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Mutta kaikkien ei tarvitse olla kotona joka ilta. Kaikilla ei ole myöskään TV-tilausta.

Ja siellä tapahtuu Game of Thronesin kauden 8 katseleminen Iso-Britanniassa Internetissä.

Helpoin tapa katsella Game of Thronesia on tehdä se Internetissä.

Siellä on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Menet hyvin halpalle tielle ja yrität löytää Troonien pelivirran, jonka laatu on erittäin epäjohdonmukainen Se ei edusta Game of Thronesia, mutta samalla todennäköisesti saastuttaa tietokoneesi samaan aikaan.
  2. Investoit HBO NYT -tilaukseen, joka on kuin Netflix, mutta HBO-sisältöön. Sen avulla voit katsoa mitä tahansa HBO-sisältöä haluat mistä tahansa haluat, millä tahansa laitteella haluat. Ja mikä tärkeintä, sen avulla voit katsoa Game of Thronesin kauden 8 kauden Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Jos tiedät miten saada se toimimaan, kun taas HBO NYT on hienoa, sitä ei ole saatavana Isossa-Britanniassa. Onneksi tiedämme, kuinka saada se toimimaan Isossa-Britanniassa.

Kuinka saada HBO NYT työskentelemään Iso-Britanniassa katsomaan Thrones Game Game of Thrones -kautta 8 Isossa-Britanniassa?

Huijaat HBO NYT ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa.

Halusit tietää kuinka seurata Game of Thrones -kautta 8 Isossa-Britanniassa, ja no, juuri se on tehtävä, jotta voit.

Se tarkoittaa, että VPN on virtuaalinen yksityinen verkko. VPN antaa sinun muuttaa sijaintia käytännössä siirtämättä. Tässä tapauksessa sinun on saatava HBO ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa.

Ja sinne VPN tulee.

Jos muodostat yhteyden yhdysvaltalaiseen palvelimeen PrivateVPN: n avulla, voit katsoa Game of Thronesin kauden 8 kauden Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jos teet myös HBO NYT-tilin.

Se on niin yksinkertaista.

Tarvitseeko sinun käyttää PrivateVPN: tä? Ei, et. Mutta mitä voimme kertoa sinulle nyt, on se, että teemme yhteistyötä HBO: n kanssa ja että tuemme myös kaikkia muita palveluita, joita haluat ehkä katsoa, ​​kuten Netflix tai Hulu.

Mitä sinun on etsittävä etsiessäsi VPN: ää, joka sallii sinun katsella valtaistuimien kauden 8 kautta Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

Mikä tärkeintä, sinun on lakattava etsimästä, kuinka paljon palvelimia palvelulla on.

Meillä kaikilla on taipumus joutua ansaan "enemmän on parempi". Se ei ole. Siellä on paljon VPN-palveluita, jotka mainostavat todella suurta määrää palvelimia, ja se on hienoa yksinkertaisten asioiden suhteen. Mutta mitä sinun on tarkasteltava, mitä nämä palvelimet toimivat.

HBO: n, Amazonin, Netflixin, Hulun ja DAZN: n kaltaiset yritykset tekevät valtavia ponnisteluja estääkseen VPN-palveluita toimimasta niin kuin heidän on pakkopaineiden vuoksi, jos he eivät tee sitä. Ja se tarkoittaa, että suurin osa VPN-palvelimista ei toimi.

Minkä palveluiden avulla voit katsoa Game of Thronesin kauden 8 kaudella Iso-Britanniassa? Emme tiedä, mutta tiedämme, että sinun on etsittävä laatua eikä määrää. Tiedämme myös, että PrivateVPN toimii HBO NYT: n kanssa, ja se on myös paras Netflixin VPN tuella useimmille Netflix-alueille.

Näin voit seurata valtaistuimien kauden 8. kaudella Isossa-Britanniassa

Tee HBO NYT-tili. Luo PrivateVPN-tili. Yhdistä yhdysvaltalaiseen palvelimeen PrivateVPN: llä, ja se on se. Voit katsoa Game of Thronesin kauden 8 kaudella Iso-Britanniassa. Edellyttäen, että se on tietenkin. Huomattakoon, että kaikki palvelimet eivät toimi HBO: n kanssa, joten muodosta yhteys vain kokeilu- ja virhevirheisiin.

Meillä on myös viesti, joka kattaa kuinka asentaa se puhelimeesi tai Fire TV Stick -sovellukseen, jos haluat katsoa pienellä tai suurella näytöllä. Se ei ole niin yksinkertaista kuin miltä se näyttää.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me