Kuinka katsella ESPN-verkkoa Yhdysvaltojen ulkopuolella (vaihe vaiheelta)

Kuinka katsella ESPN-verkkoa Yhdysvaltojen ulkopuolella (vaihe vaiheelta)

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-09-01 20:14:38 oppaissa


Haluatko katsoa ESPN: ää verkossa Yhdysvaltojen ulkopuolella? Voimme auttaa sinua tässä. Mutta toisin kuin muut oppaat, varoitamme myös sinua, ettei ole niin helppoa kuin vain huijata ESPN: ää ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa.

Aiomme selittää miksi tämä on alla tarjoamalla hienoja vaihtoehtoja. Ja sitten opastaa vaiheesi vaiheelta kuinka seurata ESPN: ää verkossa Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Miksi useimmille ei ole käytännöllistä katsella ESPN Onlinea Yhdysvaltojen ulkopuolella

Jos et asu Yhdysvalloissa, sinulla ei ole televisioyhtiötä Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa, että et pääse ESPN-kanaviin.

ESPN +? Sen avulla pääset silti pääsemään uskomattomiin otteluihin, urheiludokumentteihin ja paljon yliopistourheiluun, mutta jos jotain ei pelata ESPN +: lla, tarvitset TV-tilauksen käyttääksesi sitä, minkä vuoksi monet ihmiset katsovat ESPN: n katselemisen verkossa ulkopuolella Yhdysvaltojen rajoituksista.

Mistä syystä monille DAZN ja etenkin Kanadan DAZN on monille paras vaihtoehto. Siinä ei ole paljon mitä ESPN +: llä on, mutta paljon on myös sitä, että ESPN + ei keskity ammattiliittoihin korkeakoulujen liigaiden yli. Ja siellä on ilmainen kokeiluversio, jonka avulla voit nähdä, pidätkö siitä.

DAZN tai ESPN +? Se riippuu todella urheilutarpeistasi. Jos rakastat amerikkalaisia ​​liigat, ESPN + on oikea paikka siihen, mutta Kanadan DAZN tarjoaa sinulle joka tapauksessa NFL: n kaltaisia, kuten myös Mestarien liigan jalkapallon Euroopan huippuja..

Joka tapauksessa blogissamme on oppaita siitä, kuinka molemmat ja monet muutkin viihdeympäristöt voidaan avata.

Kuinka katsella ESPN Onlinea Yhdysvaltojen ulkopuolella

Tähän on 2 vaihetta.

  1. Luo tili amerikkalaisella kortilla, jos sinulla ei vielä ole sitä.
  2. Fool ESPN ajatella, että olet Yhdysvalloissa.

Otamme sinut läpi miten se tehdään, vaikka sinulla ei tällä hetkellä ole amerikkalaista korttia.

ESPN + -tilin luominen seuraamaan ESPN Online -palvelua Yhdysvaltojen ulkopuolella

Jos sinulla on jo amerikkalainen kortti, voit luonnollisesti ohittaa tämän osan. Sama tietysti pätee, jos sinulla on jo ESPN + -tili.

Jos et?

Se tulee olemaan sinulle helpoin Euroopassa.

Miksi?

Jotkin syistä brittiläinen Revolut toimii sekä Hulun että ESPN: n kanssa. Kokeilimme sekä premium-, metalli- että virtuaalikortteja, ja ne toimivat jostain syystä.

Onko niin aina? Emme tiedä. Mutta toistaiseksi Revolut toimii.

ESPN-oppaissa ei koskaan mainita amerikkalaisen kortin tarvetta. Tämä johtuu siitä, että useimmat näitä oppaita kirjoittavat ihmiset eivät itse käy läpi palveluun kirjautumisen edellyttämiä vaiheita. Teemme sen PrivateVPN: llä, koska haluamme ratkaista ongelmasi riippumatta siitä, onko kyse turvallisuudesta tai viihteestä.

Ensiluokkainen Revolut-tili antaa sinulle pääsyn virtuaalikortteihin heti. Ja mikä parasta? Koska se on verkkopankki, sen perustaminen on paljon helpompaa kuin tavallisen pankin. Se vie vain muutaman minuutin.

Emme ole sidoksissa Revolutiin millään tavalla, ja jos tapaamme muita pankkeja, joiden avulla on helppo kirjautua ESPN: ään, mainitsemme myös ne.. Meille se tarkoittaa vain ongelman ratkaisemista kokonaan, ja Revolut tekee sen asiakkaille Euroopassa ja joillakin muilla alueilla.

Jos Revolut lakkaa jostain syystä toimimasta tästä syystä, ota meihin yhteyttä, jotta tiedämme ja voimme auttaa muita, jotka yrittävät katsella ESPN: ää Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Etkö asu Euroopassa tai haluatko vaihtoehtoa? Varma.

  1. Kysy joltakin amerikkalaisen myöntämää korttia, voiko hän luoda tilin sinulle. Tarjoa jakaa se tarvittaessa.
  2. Pyydä joku Yhdysvalloissa jakamaan tili kanssasi. Tarjoa maksaa siitä tarvittaessa.
  3. Hanki Yhdysvalloissa myönnetty prepaid-kortti.
  4. Hanki Yhdysvalloissa myönnetty virtuaalinen prepaid-kortti.

Vaiheet 3 ja 4?

Alueellesi sopivan yrityksen löytäminen vie jonkin verran Google-tutkimusta. Se ei ole mahdotonta, mutta monimutkaisempaa kuin vain Revolutin käyttö.

Tietenkin, ennen kuin edes rekisteröidyt, katsoaksesi ESPN: ää verkossa Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinun täytyy huijata ESPN ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa. Kävelemme sen läpi alla.

Kuinka huijata ESPN: ää katsomaan ESPN: ää verkossa Yhdysvaltojen ulkopuolella

ESPN +: n on ajateltava, että olet Yhdysvalloissa.

Ja sitä varten tarvitset VPN: n.

VPN-palveluiden avulla voit muuttaa sijaintiasi käytännössä. Tässä tapauksessa voit katsella ESPN: ää verkossa Yhdysvaltojen ulkopuolella. ESPN ajattelee, että olet Yhdysvalloissa, jos muodostat yhteyden oikeaan amerikkalaiseen palvelimeen.

ESPN ei toimi kaikkien amerikkalaisten palvelimien kanssa. Sama pätee Huluun ja American Netflixiin. Viihdeympäristöjen on pyrittävä estämään VPN-palveluita toimimasta muuten, ne rikkovat sopimuksia yritysten kanssa, koska ne antavat sinun katsella jotain Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Siksi oikean VPN: n käyttö viihdettä varten on niin tärkeää. PrivateVPN? Sillä ei ole tuhansia palvelimia ympäri maailmaa. Sillä on palvelimia ympäri maailmaa, mutta keskitymme sen sijaan laatuun ja varmistamme, että kaikki meillä olevat palvelimet ovat arvokkaita sinulle. Siksi tuemme markkinoiden kaikkein Netflix-alueita. tällä välin joillakin VPN-yrityksillä on tuhansia palvelimia enemmän.

Onko PrivateVPN ainoa palvelu, jonka avulla voit katsella ESPN: ää verkossa Yhdysvaltojen ulkopuolella? Se ei ole. Muutamia muitakin. Tarjoamme kuitenkin 7 päivän riskitöntä kokeiluversiota, jotta voit kokeilla sitä itse ja sen jälkeen? Asiakkaamme rakastavat meitä tarjoamamme arvon perusteella. Voi, ja teemme myös yhteistyötä esimerkiksi Hulun, Amazon Primen, Hotstarin, HBO: n ja monien muiden kanssa, joista voit lukea blogissamme.

Näin voit seurata ESPN-verkkoa Yhdysvaltojen ulkopuolella

Jos haluat katsella ESPN: ää verkossa Yhdysvaltojen ulkopuolella, tässä oppaassa mainitut ovat välttämättömiä, mutta riippuen siitä, millä laitteella haluat katsoa ESPN: ää verkossa, sinulla voi olla ongelmia, kun taas ESPN-sovellus on saatavana sovelluskaupoista maailmanlaajuisesti VPN-palveluita ei tueta kaikilla siellä olevilla alustoilla.

Laitteet, kuten Apple TV, Chromecast ja Roku, eivät tue VPN-palveluita ollenkaan. Mitä voit tehdä, jos laitteesi ei tue VPN-palveluita? Voit asentaa VPN-reitittimen. Se ei tule olemaan lainkaan mukavaa, ja sinun on vain parempi saada Amazon Fire TV Stick -tyyppisiä suosikkeja, mutta se on vaihtoehto, jonka peitämme sivustollemme.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me