Kuinka katsella ESPN + -tapahtumaa Kanadassa

Kuinka katsella ESPN + -tapahtumaa Kanadassa

Kirjoittaja Michael Smolski, 2019-09-26 10:02:12 in Entertainment


Haluatko katsoa ESPN + -tapahtumaa Kanadassa, jotta sinun ei enää tarvitse käydä epäluotettavien sivustojen läpi katsellaksesi suosikkiurheilulajejasi tai jotta näet ystäväsi pelaamassa yliopisto-otteluita? Et ole ainoa. ESPN + on tällä hetkellä saatavana vain Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa, että ihmiset ympäri maailmaa etsivät ratkaisua.

Tässä oppaassa olemme käymässä läpi koko prosessin saada ESPN + Kanadaan, mukaan lukien rekisteröinti, joka ei ole yhtä helppoa kuin tavallinen rekisteröinti, koska tarvitaan amerikkalaista korttia.

ESPN + -tilin luominen ESPN + -tarkkailuun Kanadassa

Ennen kuin edes luot ESPN + -tilin, sinun täytyy huijata ESPN + ajattelemalla, että olet Yhdysvalloissa, josta puhutaan seuraavassa vaiheessa, jos haluat päästä siihen, mutta halusimme mainita tämän näkökohdan ensin, koska se on Tärkein askel ja jonkin verran este ESPN +: n katselemisen välillä Kanadassa vai ei.

ESPN + -tilin luomiseen aivan kuten Kanadan Hulun kanssa, jonka kerroimme ennen perustamista, tarvitset amerikkalaisen myöntämän kortin.

Sekä ESPN + että Hulu käyttävät samoja vahvistustekniikoita varmistaaksesi, että katsot tuetuissa maissa.

Kuinka saat amerikkalaisen kortin katsomaan ESPN + Kanadassa? Tässä on joitain ehdotuksia:

  1. Matkaa Yhdysvaltoihin ja hanki sieltä amerikkalaisen myöntämä kortti.
  2. Kysy tuntemastaan ​​Yhdysvalloissa asuvalta ihmiseltä, jos pystyt käyttämään hänen korttiaan tai jos he voivat jakaa tilinsä kanssasi.
  3. Tilaa Yhdysvalloissa myönnetty ennakkomaksukortti.
  4. Hanki Yhdysvalloissa myönnetty virtuaalinen prepaid-kortti.

Äskettäisessä postissamme, joka koski ESPN +: ta Iso-Britanniassa, mainitsimme, että vaikka Revolut ei olekaan amerikkalainen, se toimii ESPN +: n ja Hulun kanssa. Ongelmana on, että Revolut ei ole vielä saatavana Kanadassa. Koska sijaintisi Yhdysvaltoihin tulee, sen pitäisi olla suhteellisen helppoa löytää joko ennakkomaksu tai virtuaalinen kortti, jonka avulla voit katsella ESPN + -sovellusta Candassa, nopeaa Google-hakua käyttämällä..

Sen lisäksi, että sinun on myös huijattava ESPN + ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa, rekisteröinti ESPN +: lle on aivan kuin rekisteröinti mihin tahansa muuhun alustaan.

ESPN +: n pettäminen ajatellessasi, että olet meissä katsomassa ESPN +: ta Kanadassa

Kuinka huijaat ESPN: ää+?

Käyttämällä VPN: tä.

Mikä on VPN-palvelu? Se on tapa, jolla voit muuttaa Internet-sijaintisi muualle maailmaan muuttamatta. Tämä tarkoittaa, että voit estää viihteen, joka ei ole sinulle pääsyä, ja että lähettämäsi tai vastaanottamasi tiedot pysyvät salattuina.

Kun "mutta .."

Kolme tärkeätä asiaa, jotka VPN-palvelun on kyettävä tekemään, jotta voit katsella ESPN + -sovellusta Kanadassa.

  1. Sen on kyettävä toimimaan koko ajan, kun katsot ESPN: ää+ ikään kuin se lakkaa toimimasta vain hetkeksi, ESPN + huomaa, että et ole Yhdysvalloissa.
  2. ESPN + on tuettava. Yhdistäminen amerikkalaiseen palvelimeen ei valitettavasti tarkoita automaattisesti, että pääset käyttämään ESPN + -palvelua. Ja sama pätee Huluun ja amerikkalaiseen Netflixiin. Selitämme miksi alla.

Katso, tavalliset VPN-palvelimet voidaan havaita esimerkiksi ESPN: n avulla+. Ja koska ne voidaan havaita, haluaako ESPN vai ei, sen on ryhdyttävä toimiin estääksesi VPN: ää käyttäviä käyttäjiä pääsemästä ESPN +: een. Muutoin ESPN saattaa rikkoa sopimuksia, jotka on allekirjoitettu oikeuksilla näyttää ESPN + -sisältöä vain Yhdysvalloissa.

Upea esimerkki siitä, miksi sillä on järkeä, on BT Sports Iso-Britanniassa. He maksoivat 1,2 miljardia puntaa yksinoikeuksista Ison-Britannian Mestarien liigaan. Miksi jonkun pitäisi maksaa paljon rahaa BT Sports -tilauksesta, jos hän vain pääsee Premier League -pelissä ESPN +: lla 4,99 dollaria kuukaudessa? Siksi VPN-palvelut eivät usein toimi viihdealustojen kanssa.

Se on jotain, johon PrivateVPN on puuttunut. Jos vertaat meitä useimpiin muihin VPN-palveluntarjoajiin, huomaat, että heillä on tuhansia palvelimia. Meillä ei ole, ja joillekin ihmisille, tämä saattaa olla ongelma, mutta viihteen kannalta tärkeä on palvelimien laatu, minkä vuoksi tuemme kaikkia aiemmin mainittuja suosituimpia alustoja ja paljon muuta, joista voit tietää blogistamme.

PrivateVPN? Se ei ole ilmainen, mutta ei mikään muu palvelu, jonka avulla voit katsella ESPN +: ta. Siinä on kuitenkin 7 päivän riskitön kokeilu. Kokeilu on yksinkertaisin kokeilu, johon koskaan kirjaudut. Anna vain sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Ja kun kokeilusi on valmis, se on parhaiten arvostettu palvelu, jota voit saada viihdettä varten, ja asiakkaamme ovat yhtä mieltä siitä, mutta jos sinulla on eri mieltä, sinulla on se 7 päivän riskitön kokeilu.

ESPN + -palvelun tietämys Kanadassa

PrivateVPN, kuten kaikki muut VPN-palvelut, ei toimi alustoilla, jotka eivät tue VPN-palveluita, kuten Apple TV, Chromecast, Roku tai älytelevisiot. Mitä voit tehdä tässä tilanteessa? Voit joko saada Fire TV-muistitikun, joka tukee palveluita, kuten PrivateVPN, tai voit asentaa muuten VPN-verkon reitittimeen, joka ei ole ihanteellinen monista syistä, mutta on vaihtoehto, jos sinun on todella katsottava ESPN + -sovellusta Kanadassa samanlaisille kuin sinun Apple TV. Ja meillä on oppaita VPN: n asentamisesta reitittimelle sivustollemme.

Toinen asia, jota emme maininneet ESPN +: sta Kanadassa? Että et pääse suoraan ESPN-kanaviin. ESPN + tarjoaa edelleen uskomattoman paljon arvoa tilaamalla palvelullaan ja tarjoaa melkein kaiken sen sisällön siellä, mutta sinun on oltava tietoinen siitä, että se ei tarjoa sinulle tarkkaa ESPN-kanavaa, jos se on mitä olet. Se johtuu siitä, että sinulla on oltava TV-tilaus Yhdysvalloissa.

Valmiina katsomaan ESPN + -tapaa Kanadassa 7-päivän riskitöntä kokeiluversiomme kautta?

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me