Kuinka katsella ESPN + -tapahtumaa Australiassa (vaihe vaiheelta)

Kuinka katsella ESPN + -tapahtumaa Australiassa (vaihe vaiheelta)

Kirjoittanut PrivateVPN, 2019-09-26 09:43:17, viihteessä


ESPN + on yksi parhaimmista ja halvimmista vaihtoehdoista live-urheilun seuraamiseksi verkossa. 4,99 dollaria kuukaudessa parhaimmista jalkapallo-, yliopistourheilu-, UFC-, MLB- ja monista muista urheilulajeista ja liigaista. Ongelma? Että et voi katsella ESPN +: ta Australiassa. Ainakin ei tekemättä joitain vaiheita, joita käsittelemme tässä oppaassa.

Mitä vaiheita? ESPN +: n suhteen on vain 2.

  1. Luo ESPN + -tili amerikkalaisen myöntämällä kortilla.
  2. Fool ESPN + ajatella, että olet Yhdysvalloissa.

Samoin kuin Hulu, jonka omistaa Disney, joka myös omistaa ESPN +, on myös tehtävä vaihta sovelluskaupan sijaintia sovelluksen lataamiseksi, mutta ESPN-sovellus on saatavana sovelluskaupoista ympäri maailmaa..

Saatat ajatella, että ESPN +: n katseleminen Australiassa ei ole helppoa ensimmäisen askeleen takia, ja se ei varmasti ole yhtä helppoa kuin American Netflixin katseleminen Australiassa, mutta 4,99 dollaria kuukaudessa, se saattaa olla on joka tapauksessa hankkimisen arvoinen, ja opastamme sinut läpi askel askeleelta.

ESPN + -tilin luominen ESPN + -tarkkailuun Australiassa

ESPN +: n pettää ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa, on ensimmäinen askel ESPN + -tilin luomisessa. Käsittelemme sitä seuraavassa vaiheessa.

Onko se tehty? Loistava.

ESPN + -tilin luomiseksi tarvitset amerikkalaisen myöntämän kortin, kuten jo mainitsimme.

Se ei kuitenkaan välttämättä ole niin monimutkaista kuin miltä se kuulostaa.

Kokeile ensin korttiasi. Jotkut joidenkin pankkien tai palveluiden kortit on annettu Yhdysvalloissa, vaikka et asu siellä.

Jos se ei auta, paras veto on ehkä Revolut.

Revolut toimii jostain syystä sekä ESPN +: n että Hulun kanssa (tällä hetkellä) ja on saatavana beetana Australiassa.

Yritimme sekä premium-Revolut-kortteja että virtuaalikortteja, ja ne kaikki toimivat.

Emme tiedä, toimiiko se aina, eikä PrivateVPN sidottu Revolutiin millään tavalla, mutta tällä hetkellä se toimii luotettavana menetelmänä ja on myös nopein.

Etkö halua käyttää Revolutia? Tässä muutama ehdotus:

  1. Kysy ystävältä Yhdysvalloissa, voiko hän luoda tilin sinulle tai jos he voivat jakaa nykyisen. Tarjoa maksaa tarvittaessa.
  2. Hanki Yhdysvalloissa myönnetty prepaid-kortti.
  3. Hanki Yhdysvalloissa myönnetty virtuaalinen prepaid-kortti.

Vaihtoehdot eivät välttämättä ole yhtä nopeita tai turvallisia kuin Revolut, mutta Google-tutkimuksessa löydät joitain vaihtoehtoja, jotka toimivat ESPN: n kanssa+.

Katso ESPN + Australiassa tekemällä ESPN: n luulemaan, että olet Yhdysvalloissa

Ainoa tapa huijata ESPN + on käytännössä oleminen Yhdysvalloissa.

Teet sen VPN: llä.

VPN: n avulla voit muuttaa sijaintiasi käytännössä ja suojata samalla sinua Internetissä vaihtamalla IP: n ja salaamalla. Tässä tapauksessa on tärkeätä, että niiden avulla voit muuttaa sijaintiasi käytännössä.

Lukuun ottamatta, VPN itsessään ei riitä.

Sinun on varmistettava, että käyttämäsi VPN-palvelu tukee ESPN: ää+. VPN-palveluntarjoajia on satoja, ja he rakastavat mainostaa kuinka monella palvelimella heillä on. Ja se on fiksu. Loppujen lopuksi me rakastamme määrää. Viihteen suhteen ei kuitenkaan ole merkitystä. Se on laatua.

Tämä johtuu siitä, että ESPN +: n kaltaiset käyttöympäristöt estävät VPN-palveluita toimimasta. Heidän täytyy. Linjalla on paljon rahaa, ja jos he antavat jonkun Yhdysvaltojen ulkopuolelta katsoa ESPN +: ta, kun he eivät maksaneet oikeuksia kyseisen sisällön näyttämiseen muualla, he rikkovat sopimuksia. Seurauksena ovat ESPN +: n kaltaiset alustat ryhtyvät toimiin VPN-palveluita vastaan.

PrivateVPN tukee sekä ESPN +: tä että Hulua monien muiden estettyjen palveluiden joukossa Australiassa.

Ja mikä parasta? Voit kokeilla sitä itse, riskitöntä. Laita vain sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, ja sinulla on hyvä mennä 7 päiväksi ilmaisen kokeiluversiomme avulla. Voi, ja koska se on 7 päivän kokeiluversio, voit luottaa siihen, että saat ESPN +: n toimimaan, ja pahimmassa tapauksessa et menetä mitään.

Voitko ilmaisen VPN: n avulla katsoa ESPN +: ta Australiassa?

Voit ajatella etsimässä tätä varten täysin ilmaista VPN: ää.

Niitä ei ole.

Ilmaiset VPN-palvelut eivät estä viihde. Ne tarjoavat vain VPN-perusominaisuuksia.

Ja vaikka he tukivat viihdepalveluita, kuten ESPN +, yhteys ei olisi riittävän vahva suoratoistoa varten, älä unohda suoraa suoratoistoa.

PrivateVPN: ssä ymmärrämme, että kaikki eivät voi käyttää kaksinumeroisia numeroita kuukaudessa VPN-palveluun. Ymmärrämme myös, että laatu on tärkeätä. Olemme yhdistäneet sekä ihmisten välittämän laadun että tuen todella tärkeillä palveluilla uskomattoman arvokkaasti.

ESPN +: n katselusta Australiassa

ESPN-kanavia ei tueta ESPN: ssä+.

ESPN + tarjoaa sinulle laajan valikoiman suoratoistoja, mutta se ei tarjoa niitä kaikkia, koska pieni osa niistä on yksinomaan ESPN-kanaville, jotka eivät kuulu ESPN: ään+. Jos haluat käyttää heitä verkossa, tarvitset ESPN: n mukana tulevan TV-tilauksen, joka ei vain ole sen arvoinen useimmille, koska se maksaa liian paljon ja on liian monimutkainen.

Mainitun ESPN + -sovelluksen pitäisi olla riittävä useimmille, koska se tarjoaa kaiken kaikkiaan huomattavasti enemmän sisältöä kuin mitä ESPN-kanavilla on saatavana, ja osa sisällöstä puuttuu. Ja jos ESPN + ei riitä sinulle, DAZN on urheilun Netflix, ja pohdimme kuinka saada se toimimaan Australiassa ennen.

Ennen lähtöä, jos haluat katsoa ESPN +: ta Australiassa, sinun on tiedettävä vielä yksi asia...

ESPN + ei toimi Apple TV: ssä, Chromecastissa, Rokuissa, pelikonsoleissa tai älytelevisioissa. Nämä alustat eivät vain tue VPN-palveluita, joten tämä menetelmä ei toimi. Mikäli sinun on todella katsottava ESPN +: tä Australiassa jollakin näistä laitteista, voit tehdä sen ... jos asennat VPN: n reitittimellesi.

Se ei ole lainkaan ihanteellinen menetelmä eikä jotain, jota suosittelemme, mutta se on vaihtoehto, jonka peitämme sivustollemme. Muutoin hanki vain Fire TV-tikku ja kytke se televisioon. Se on edullinen ja tukee VPN-palveluita, kuten PrivateVPN.

Näin voit katsella ESPN + -tapahtumaa Australiassa

ESPN +: n katseleminen Australiassa on hiukan yksinkertaisempaa kuin Hulun tai DAZNin kaltainen, mutta ei aivan yhtä yksinkertaista kuin katsella amerikkalaista Netflixiä Australiassa.

PrivateVPN? Sen avulla voit katsella niitä kaikkia ja monia muita, joita kerromme blogissamme. Kokeile itse 7-päivän riskitöntä kokeiluversiota.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me