Kuinka katsella DAZN-tekniikkaa Yhdysvalloissa kaikilla laitteilla (vuonna 2018)

Kuinka katsella DAZN-tekniikkaa Yhdysvalloissa kaikilla laitteilla (vuonna 2018)

Kirjoittanut Michael Smolski, 2018-08-27 15:33:14 in Entertainment


Haluatko katsoa DAZNia Yhdysvalloissa? Hmm. Et odottanut tätä, eikö totta? Se tosiasia, että asut Yhdysvalloissa, mutta et voi katsella DAZN: ää, kun sinulla on pääsy melkein kaikkiin tämän planeetan sisältöihin... No, nyt tiedät miltä tuntuu olla eurooppalainen sisällön suhteen. Eikä vain Europen, vaan melkein kuka tahansa Yhdysvaltojen ulkopuolelta.

Mutta olemme täällä auttamassa sinua katsomaan DAZN: ää Yhdysvalloissa kaikilla laitteilla. Sitä me teemme. Autamme ihmisiä, joiden on käsiteltävä sisältörajoituksia. Tässä tapauksessa sinä, henkilö, jolla on pääsy Huluun ja Netflixiin ja kaikkeen muuhun, mutta jolla ei ole pääsyä DAZN: ään, joka on saatavana naapurikanavassa Kanadassa.

Voi, ja jos olet täällä vahingossa, DAZN on live-urheilun Netflix. Melko paljon urheilutapahtumia, joita haluat ehkä katsoa, ​​on siellä.

Joten kuinka katsot DAZN: ää Yhdysvalloissa kaikilla laitteilla?

Ensin selvittää, missä sitä on saatavana, koska se ei selvästikään ole Yhdysvalloissa. Mainitsimme jo Kanadan, mutta myös Itävaltaa, Saksaa, Japania ja Italiaa tuetaan.

Vaihtoehto A? Ostat lipun ja lentää maahan. Mutta jos aiot lentää katsomaan ottelua, saatat yhtä hyvin lentää varsinaiseen otteluun ja katsella tosielämässä.

Tietenkin, et aio lentää maahan käyttämään DAZN: ää. Tämä viesti on siitä, kuinka katsella DAZN: ää Yhdysvalloissa kaikilla laitteilla, ei siitä, kuinka DAZN: ää katsella. Mutta sinun on oltava DAZN-tuetussa maassa. Paitsi, sinun ei tarvitse olla fyysisesti DAZN-tuetussa maassa. Tarkoituksena on saada DAZN ajattelemaan, että olette tuetussa maassa.

Ja tässä VPN tulee peliin.

VPN on virtuaalinen yksityinen verkko, jonka avulla voit muuttaa sijainteja Internetissä. VPN: n avulla voit olla Kanadassa ilman esimerkiksi siellä olemista.

PrivateVPN? Olemme VPN-yritys. Miksi käyttää meitä? No, koska kyse ei ole vain yhteyksistä VPN-palvelimeen Kanadan kaltaisissa tapauksissa ja DAZN: n käytöstä. Se ei toimi. Itse asiassa DAZN ei aina toiminut palvelimillamme. Mutta se on nyt. Jos haluat katsella DAZN: ää Yhdysvalloissa kaikilla laitteilla, Jos käytät PrivateVPN: tä ja muodostat yhteyden Toronto 2 -palvelimeemme, se toimii sen sijaan, että näytetään viesti VPN-palvelun sammuttamiseksi..


Mutta emme tue vain DAZN: ää. Emme myöskään hidasta sinua investoimalla parempaan Internet-kapasiteettiin, jonka saamme ostamalla suurimman osan siitä IP-siirtojen tarjoajilta suoraan sen sijaan, että isännöisimme sivustoja, jotka rajoittavat. Se ei ole asia, josta puhutaan usein VPN-palveluiden suhteen, mutta suoratoistossa se on erittäin tärkeä!

Mutta jos Internet imee, urheilun suoratoistaminen HD: llä ei ole hieno idea kummallakaan tavalla. Autamme sinua vain, jos Internet-yhteytesi on jo riittävän hyvä.

Miksi et vain saa ilmaista VPN-palvelua? Ensinnäkin, koska saat todennäköisesti vain palvelimen Yhdysvalloissa, jossa DAZN: ää ei tueta, mutta myös koska ilmaiset palvelut investoivat isäntäsivustojen Internet-kapasiteettiin ja ovat täynnä liikennettä johtuen siitä, että ne ovat ilmaisia, streamisi puskuroi tai ei näy haluamallasi laadulla. Älä edes ajattele, että vaikka ilmaiset VPN-palvelimet eivät ensinnäkään toimi DAZN: n kanssa.

Meitä valittiin parhaan vastineen VPN-palveluksi, mikä tarkoittaa, että et maksa yli, kun pystyt katsomaan DAZN: ää, toisin kuin ystäväsi. Ellet välitä heistä tarpeeksi jakaaksesi ratkaisun heidän kanssaan, jotta he voivat lopettaa ylimääräisen maksamisen kaapelitelevisiosta, joka ei tarjoa tarpeeksi.

Sinun on kuitenkin tehtävä muutama asia katsomaan DAZN: ää Yhdysvalloissa kaikilla laitteilla

Kun käytät tietokoneen verkkoselainta, sinulla on hienosti, mutta kun saavut Amazon Fire TV Stick -tyyppisten tapaan tai haluat ladata iOS (iPhone) -sovelluksen tai Android-sovelluksen, siellä syntyy todellisia ongelmia..

PrivateVPN: n asettaminen on helppoa. Rekisteröinti on 30 sekunnin prosessi, ja sovelluksen lataaminen ei ole vaivaa millään laitteella. Et kuitenkaan voi ladata DAZN-ohjelmaa tuetuissa maissa, ellet tee joitain lisävaiheita sen mukaan, missä haluat katsoa sen.

Siellä on saalis, jos haluat katsella DAZN: ää Yhdysvalloissa kaikilla laitteilla

Ilmoittautumisprosessi on ongelma, koska korttisi on annettava maassa, jossa DAZN-palvelua tuetaan. Tätä varten Kanadassa myönnetty virtuaalikortti on todennäköisesti paras valinta. Internetissä on paljon saatavilla. Voit myös saada prepaid-kortin tai kysyä vain ystävältäsi.

Mitä tahansa teetkin, sinun täytyy selvittää se.

Kuinka katsella DAZN: ää Yhdysvalloissa Fire Tv Stick -kuutiolla

Fire TV -keppi on paras laukaus, jos haluat katsoa DAZN-televisiota Yhdysvalloissa. Katseleminen puhelimella tai kannettavalla tietokoneella on hienoa, mutta kun ystäväsi tulevat yli, haluat lopullisen kokemuksen. DAZN toimittaa sen.

DAZN-sovelluksen saaminen on kuitenkin ongelma. Voit tietysti ladata DAZN.apk Fire TV Stick -laitteellesi selaimesi kautta, mutta se asentaa sovelluksen puhelinversion, joka ei näy oikein.

Fire TV-Stick on itse asiassa vaikein sovelluksen saamiseen.

 • Prosessi alkaa siitä, kun siirryt Amazonin verkkosivustoon tietokoneellasi ja painat sitä Tili & Listat välilehti, jonka saat amerikkalaiselle tilillesi.
 • Siellä näet osion Sisältö & Laitteet. Sinun on päivitettävä osoitteesi yhdeksi Saksa. Varmista, että käytät oikeaa osoitetta, tai Amazon saattaa kertoa, että osoitteessasi on ongelma yrittäessäsi ladata DAZN. Etsi vain osoitegeneraattori.

Miksi osoite Saksassa? Kuten Kanadalla ei ole Amazon Appstoren yksinoikeuskauppaa, kuten Yhdysvalloissa tai Saksassa. Ja koska Saksa tukee DAZN: ää, DAZN on saatavana siellä olevassa Amazon Appstoressa.

 • Sinun on poistettava Fire TV-tikun tai kuution rekisteröinti menemällä sisään asetukset jonka jälkeen Tilini, ja sitten viimeinen valinta rekisteröinnin poistamista koskeva. Kestää hetken, mutta sen jälkeen DAZN on ladattavissa.

Mutta korttikysymys voi olla jälleen ongelma, kun yrität ladata DAZN. Ensinnäkin, muista vaihtaa korttisi osoite saksalaiseksi, kuten nykyisen osoitteesi kanssa. Se saattaa tai ei toimi. Yritä määrittää saksalainen pankkitili muuten ja poistaa korttisi laskutusvaihtoehdoista. N26 on esimerkiksi Saksassa toimiva verkkopankki. Muussa tapauksessa kysy ennakkomaksulta ystäväsi tai etsi testisaksalainen kortti / pankki. Kummankin näistä vaihtoehdoista pitäisi toimia.

Kuinka katsella DAZN: ää Yhdysvalloissa Androidilla

Voit joko ladata ”DAZN.apk” Internetistä ja asentaa sen, kun kehittäjävaihtoehdot on otettu käyttöön, mikä on nopeampi vaihtoehto, mutta saattaa johtaa siihen, että sovelluksesi ei ole täysin suojattu.

Turvallisempi vaihtoehto on muuttaa Play Kaupan maata. Kuinka teet tuon?

 • Sinun täytyy mennä payments.google.com ja napsauta asetukset.
 • Paina Maa kieleke.
 • Valitse Saksa ja anna saksalainen osoite, joka on otettu saksalaisesta osoitegeneraattorista.
 • Lähetä tämä ja viimeiseksi mennä asetukset laitteellasi, jota seuraa sovellukset missä sinun täytyy löytää Google Play Kauppa ja paina Pakkopysähdys.
 • Viimeiseksi, mene varastointi ja napsauta korkossa olevaa painiketta, joka ilmoittaa PUHDAS DATA.

Toistaa Pakkopysähdys ja PUHDAS DATA jos ongelma ei lopu.

Android toimii myös Kanadassa.

Sen jälkeen sinun pitäisi voida ladata DAZN Yhdysvalloissa katsoaksesi sitten DAZN Yhdysvalloissa Androidilla.

Kuinka katsella DAZN: ää Yhdysvalloissa iOS: lla

 • Sinun on ensin tehtävä iPhonessa, iPodissa tai iPadissa kirjaudu ulos iCloud-tilistäsi.
 • vuonna iCloud välilehti sisään asetukset, näet painikkeen, joka liittyy uuden tilin luomiseen.
 • Tee yksi.
 • Se voi sijaita missä tahansa tuetuissa maissa.
 • Missä tahansa maassa itsekin asut, varmista, että se on oikea osoite. Löydät sellaisen etsimällä osoitegeneraattoria.
 • Sen jälkeen etsi DAZN-sovellus ja lataa se.

Voit vain vaihtaa App Store -maan maan, mutta se johtaisi siihen, että menetät kaiken, mitä sinulla on. Tilien vaihtaminen tallentaa tilisi. Ja tietysti, voit kirjautua takaisin alkuperäiselle tilillesi ladattuaksesi DAZN-sovelluksen.

Entä jos haluat katsella DAZN: ää Yhdysvalloissa muilla laitteilla?

Eikö laitteesi ole tässä luettelossa? Sitä ei joko tueta tai emme päässeet mainitsemaan vaiheita, kuinka saada DAZN siihen. Jos PrivateVPN on saatavana käyttöympäristössä, se on melkein samat vaiheet. Lataa DAZN ja muodostetaan yhteys PrivateVPN-verkkoon.

Mutta jos ihmettelet, miksi Chromecastia ei mainita, se johtuu siitä, että VPN ei toimi Chromecastissa.

Katso DAZN Yhdysvalloissa kaikilla laitteilla

DAZN antaa sinun nauttia urheilusta samalla tavalla kuin nautit televisio-ohjelmistasi Netflixin kaltaisilla tavoilla. Tämän viestin ohjeiden avulla voit katsella DAZN: ää Yhdysvalloissa kaikilla laitteilla.

Ja jos aiot koskaan lähteä Yhdysvalloista, blogiimme on täynnä viestejä siitä, miten päästä muihin palveluihin, koska sinulla on ongelma useimpien ihmisten kanssa, joka päivä.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me