Kuinka katsella DAZN-tekniikkaa Yhdysvalloissa kaikilla laitteilla (vuonna 2019)

Kuinka katsella DAZN-tekniikkaa Yhdysvalloissa kaikilla laitteilla (vuonna 2019)

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-05-10 17:07:01 in Entertainment


Haluatko katsoa DAZNia Yhdysvalloissa? Ei ole usein, että sinun täytyy etsiä miten katsoa tiettyä alustaa Yhdysvalloissa, vai mitä? Yhdysvallat tarjoaa pääsyn planeetan suosituimpiin suoratoistoalustoihin elokuvien ja videoiden osalta, mutta epäonnistuu urheilun suhteen. Toki, DAZN on teoriassa tuettu Yhdysvalloissa, mutta se ei ole oikea DAZN. American DAZN: n avulla saat vain taistelutapahtumia, mikä on hienoa, jos rakastat taistelujen seuraamista, mutta erittäin rajoittava verrattuna Kanadan tai Italian DAZN: ään.

Entä jos sinulla olisi pääsy amerikkalaiselle, kanadalaiselle ja italialaiselle DAZN: lle, joka estäisi melkein kaikki planeetan tärkeimmät urheilutapahtumat? Haluatko katsoa Liverpoolin palaavan 3-0 voittaen 4-0 seuraavassa ottelussa verrattuna loistavaan Barcelonaan, vai haluatko katsoa MLB: tä. Tässä artikkelissa käsittelemme kuinka katsella DAZN: ää Yhdysvalloissa kaikilla laitteilla vuonna 2019.

Kuinka katsot DAZN: ää Yhdysvalloissa kaikilla laitteilla?

Löydät tämän prosessin paljon helpommaksi kuin useimmat ihmiset, koska DAZN-ohjelmaa tuetaan Yhdysvalloissa.

Jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa, sinun on löydettävä tapa saada joko amerikkalainen, kanadalainen tai italialainen kortti rekisteröitymiseen. Koska olet jo Yhdysvalloissa, sinulla on jo amerikkalainen kortti, jonka avulla voit rekisteröityä helposti.

Jos sinulla ei ole amerikkalaista korttia, muista kuitenkin lukea oppaamme kuinka katsella DAZN-ohjelmaa Euroopassa tai Australiassa, se koskee koko planeettaa.

Rekisteröitymisen jälkeen voit katsella DAZN: ää Yhdysvalloissa kaikilla laitteilla, mutta se on vain taistelutapahtumia. Jos haluat käyttää DAZN: ää koko potentiaaliinsa katsellaksesi joitain maailman parhaimmista liigaista, jatka lukemista.

Kuinka katsella DAZN: ta Yhdysvalloissa (enemmän kuin taistelutapahtumia)

Jos haluat katsella DAZN: ää Yhdysvalloissa siitä syystä, että ihmiset rakastavat sitä kaikkialla planeetalla, DAZN: n hämääminen tulee tänne.

Ja teet sen käyttämällä VPN: tä.

Jos haluat katsella Mestarien liigan ja kaikkea muuta hyvää DAZN: n kanssa Yhdysvalloissa, sinun on muutettava sijaintiasi VPN: n avulla.

Se ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista kuin minkä tahansa palvelun käyttäminen siellä.

Jos yritit joskus estää käyttöjärjestelmän estämisen, olipa kyse Netflixistä tai BBC iPlayerista, tiedät, että se ei ole niin yksinkertaista, että se muodostaa vain yhteyden oikeaan maahan VPN: n kautta, koska DAZN: n kaltaiset palvelut estävät ihmisiä käyttämästä VPN-palveluita.

Ei siksi, että he ovat keskimääräisiä ihmisiä eivätkä halua sinun katselevan DAZN: ää Yhdysvalloissa mahdollisuuksien mukaan, että voit katsoa sitä Kanadassa, vaan koska DAZN: llä ei ole oikeutta näyttää sinulle USA: n Mestarien liigan tykkäyksiä. Ja syy oikeuksien puuttumiseen kuuluu yleensä ESPN: n tykkäämiin ja muihin, joilla on yksinoikeudet tietyille liigaille, mikä tekee DAZN: n tykkääjille mahdotonta ostaa tietyn sisällön oikeuksia.. DAZN estää VPN-palveluita toimimasta, joten se ei ole vaikeuksissa.

Yksi harvoista DAZN: n kanssa toimivista palveluista on kuitenkin PrivateVPN. Mietit kuinka katsella DAZN: ää Yhdysvalloissa kaikilla laitteilla, ja se on melko yksinkertaista. Sinun on muodostettava yhteys oikeaan DAZN-palvelimeen, ja se on se. Kun sinulla on amerikkalainen tili, voit vaihtaa maiden välillä yksinkertaisesti muodostamalla yhteyden toiseen DAZN-palvelimeen. Ja se antaa sinun nauttia DAZN: sta Yhdysvalloissa, koska sen pitäisi nauttia. Taistelulajit ovat hienoja, mutta monet meistä haluavat myös muita urheilulajeja.

Onko DAZN: n todellinen katselu Yhdysvalloissa kaikilla laitteilla mahdollista vuonna 2019?

Jos harkitset pääalustoja, kuten Android, iOS ja tietysti työpöytälaitteita, niin kyllä, voit katsella DAZN: ää Yhdysvalloissa kaikilla laitteilla.

Tilanne kuitenkin muuttuu paljon monimutkaisemmaksi, kun haluat katsoa televisiosta. Ellei sinulla ole Android TV- tai Amazon Fire TV -sarjan laitteita.

Tämä johtuu siitä, että Apple TV tai Chromecast eivät tue VPN-palveluita. Itse PrivateVPN on yksi harvoista Fire TV: n Amazon-myymälöistä, mutta Apple TV: n tai Chromecastin kaltaiset tuet eivät tue VPN-palveluita ollenkaan, mikä tekee DAZN: n katselun mahdottomaksi Yhdysvalloissa, jos omistat jommankumman näistä.

Neuvomme? Hanki vain Fire TV Stick. Se on paljon halvempaa kuin Apple TV, ja sen avulla voit katsella DAZN: ää Yhdysvalloissa suurella näytöllä.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me