Kuinka katsella DAZN-ohjelmaa Iso-Britanniassa (kaikilla laitteilla)

Kuinka katsella DAZN-ohjelmaa Iso-Britanniassa (kaikilla laitteilla)

Kirjoittanut Michael Smolski, 2018-08-24 23:05:29 in Entertainment


Haluatko tietää kuinka katsella DAZN: ää Iso-Britanniassa? Tietysti teet, DAZN on kuin live-urheilun Netflix, jossa voit katsella mitä tahansa MLS: stä Mestarien liigaan.

Tosiasia, DAZN plus Netflix / Hulu eliminoivat TV-tilauksen tarpeen ikään kuin sinulla olisi urheilua ja televisio-ohjelmasi & elokuvia, voit katsella mitä haluat missä ja milloin haluat. Upea elämä, huh?

On vain yksi ongelma. DAZN toimii vain Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Italiassa, Kanadassa ja Japanissa. Vaikka se on perustettu Isossa-Britanniassa, se ei toimi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, minkä vuoksi etsit täällä miten katsella DAZN-ohjelmaa kaikissa laitteissa.

Ja onneksi on olemassa tapa, ja jaamme sen tänään.

Mikä on DAZN: stä niin hienoa, että sinut halutaan tietää kuinka katsella DAZN: ää Iso-Britanniassa?

TV-palveluntarjoajasi saattaa tarjota sinulle useita urheilukanavia, mutta mikään näistä kanavista ei tarjoa sinulle jokaista urheilutapahtumaa, jota haluat katsoa.

Haluatko nähdä Torresin, Iniestan ja Podolskin pelaavan Japanissa? Ei useimmissa kanavissa. DAZN? Sen avulla voit katsella paitsi ylimmän liigan, myös toisen ja kolmannen liigan.

DAZN on alusta, jonka avulla voit katsella mitä tahansa urheilua juuri nyt sen sijaan, että joudut olemaan valikoiva, koska TV-palveluntarjoajan, joka laskuttaa sinua ylimääräisestä paketista, jolla on enemmän urheilukanavia, rajoitettu valinta.

Ronaldo, joka allekirjoitti DAZN: n kanssa heidän maailmanlähettiläänään muutama päivä sitten, totesi seuraavaa: "Maailma muuttuu ja innovatiivisen lähestymistavan ansiosta DAZN purkaa esteitä urheilufaneille."

Ja totta, että DAZN poistaa ongelmat.

Kuinka katsella DAZN-ohjelmaa Isossa-Britanniassa vuonna 2018?

Kaikki menee sijaintisi päivän lopussa oikeuksien vuoksi. DAZN: llä ei ole oikeutta pelata urheilulajeja, joita heillä on kaikkialla, ja ennen kuin he tekevät, he eivät voi laajentua Yhdistyneen kuningaskunnan kaltaisiin tykkäämiin, joissa he ovat jo ... ja työskennellä auttamaan muita maita katsomaan DAZN: ää..

Jotta voit katsella DAZN: ää Iso-Britanniassa, sinun on oltava Ison-Britannian ulkopuolella ja yhdessä maissa, joita DAZN tukee. Sinun on etsittävä joko Kanadaa, Italiaa, Itävaltaa tai Saksaa.

Tarkoitetaanko sinun lentää sinne? Ei. Älä ole siitä huolissasi.

Mutta sinun täytyy DAZN ajatella, ettet ole Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jos haluat katsoa sitä.

Kuinka vakuutat DAZN: n, että et ole Yhdistyneessä kuningaskunnassa vaan yhdessä työmaista? Käyttämällä VPN: tä.

VPN on virtuaalinen yksityinen verkko.

Sen avulla voit olla käytännössä eri maassa.

Mutta...

Jotta voit katsoa DAZN-ohjelmaa Iso-Britanniassa, tarvitset oikean VPN: n, muuten se ei toimi. Yhdistäminen palvelimeen Kanadassa ei riitä. Saat vain tämän viestin...

Sinun on muodostettava yhteys palvelimeen maassa, joka tukee DAZN: ää, mutta sinun on myös oltava yhteys palvelimeen, joka toimii DAZN: n kanssa. Ja näitä ei ole paljon. DAZN tekee hienoa työtä VPN: n käytön estämisessä, ja loppujen lopuksi heidän, kuten Hulunkin, on melko paljon, koska heidän oikeutensa lähettää sisältöä on rajoitettu useisiin maihin.

PrivateVPN tukee DAZN: ää. Kirjaudu sisään 30 sekunnin prosessilla, joka on aika helppo tehdä. Ja sitten, kun olet ladannut asiakkaamme, jonka voit ladata esimerkiksi Amazon Fire TV Stick, Android, iOS, Windows ja Mac, yhdistä palvelimeemme ja katsele DAZN: ää Iso-Britanniassa.

Mutta tietysti mikään palvelimistamme ei toimi DAZN: n kanssa. Useimmat palvelut eivät edes tue DAZN: ää. Me teemme. Eikä kaikilla palvelimilla.

Sinun on oltava yhteydessä Kanada - Toronto 2 -palvelimeemme.

Kun olet tehnyt niin, meillä on pahoillani kaikista muista, jotka asuvat kanssasi, koska et ole aina käytettävissä.

Sovelluksen hankkiminen laitteellesi on ylimääräinen vaihe, vaikka se ei ole ongelma tietokoneen verkkosivustolla, se saattaa olla mobiililaitteellasi.

Et voi katsella DAZNia Ison-Britannian ulkopuolella vuonna 2018 Chromecastilla

DAZN ei työskentele Ison-Britannian ulkopuolella vuonna 2018 Chromcast as -palvelussa vaikka Google on luonut Chromecastin, se ei tue Android-sovellusten asentamista, mikä tarkoittaa, että et voi asentaa VPN: ää ja että Chromecast ei näe sinua jonkuna Kanadassa ja estää sinua käyttämästä palvelua.

Siksi sinun pitäisi vaihtaa Amazon Fire TV Stick -sovellukseen.

Kuinka katsella DAZN-ohjelmaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa Amazon Fire TV Stick -sovelluksella

Ainoa asia, joka estää sinua katselemasta DAZN-ohjelmaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa Amazon Fire -televisiossa, on DAZN-sovelluksen puuttuminen Fire TV -kehyksestä..

Ja rehellisesti sanottuna tässä on paras vaihtoehto muodostaa yhteys saksalaiseen Amazoniin, koska sovellus on käytettävissä sinulle, jotta voit katsella DAZN: ää Yhdistyneessä kuningaskunnassa Amazon Fire TV -kentällä, sinun Amazon Appstoren on oltava yhdessä maassa, jossa Amazonilla on erityinen Appstore.

 • Asennaksesi se, sinun on siirryttävä selaimesi Amazon-asetuksiin painamalla -painiketta Tilisi ja siirry Sisällön ja laitteiden hallintaan.
 • Sinun on sitten painettava Asetukset missä näet nykyisen alueesi yhdessä a Muuttaa nappia sen vieressä.
 • Paina tätä ja siirry Saksaan.
 • Sinun on annettava saksalainen osoite. Sen sijaan, että selvittäisit sen, etsi Googlelta ”saksalainen osoitegeneraattori”. Se säästää paljon aikaa, kun sinun on annettava kelvollinen osoite.
 • Kun olet suorittanut tämän vaiheen, joudut rekisteröimään laitteen uudelleen, kun käynnistät sen, mutta näet DAZN-sovelluksen.
 • Ja sen jälkeen lataa PrivateVPN-sovellus Amazon Appstoresta ja muodosta yhteys Toronto 2 -palvelimeemme.

Näin voit katsella DAZN: ää Yhdistyneessä kuningaskunnassa Amazon Fire TV Stick -sovelluksella.

Kuinka katsella DAZN-ohjelmaa Isossa-Britanniassa Androidilla

Androidissa voit joko etsiä "DAZN.apk" Googlessa, jos olet liian laiska käydä läpi tämän prosessin ja asentaa sovelluksen, jossa on käytettävissä kehittäjävaihtoehtoja. Mutta se ei ole turvallinen menetelmä, koska sovellus voi olla vaarantunut.

 • Jos haluat muuttaa Play Kaupan maata, sinun on mentävä payments.google.com ja napsauta asetukset.
 • Paina siellä Maa välilehti ja paina jatkaa.
 • valita Saksa maana ja etsiä "saksalainen osoitegeneraattori" Googlesta ja antaa kyseinen osoite.
 • Se säästää aikaa, koska se on voimassa. Lähetä tämä ja viimeiseksi mennä asetukset laitteellasi, jota seuraa sovellukset missä sinun täytyy löytää Google Play Kauppa ja paina Pakkopysähdys mitä seuraa painamalla varastointi ja napsauttamalla korkossa olevaa painiketta, joka ilmoittaa PUHDAS DATA.

Toista viimeinen vaihe useita kertoja, jos DAZN ei näy, lataa sen jälkeen PrivateVPN ja muodosta yhteys Toronto 2 -palvelimeen. Näin voit katsella DAZN-ohjelmaa Isossa-Britanniassa Androidilla.

Kuinka katsella DAZN-ohjelmaa Isossa-Britanniassa iOS-laitteilla

Tämä on Applen laitteissa paljon helpompaa kuin Android-laitteissa, paitsi että sinun on oltava varovainen, koska yrität kopioida vain muuttuvia sijainteja, kuten Android, pääset eroon kaikista koskaan käyttämistäsi sovelluksista.

 • Ensimmäinen askel DAZN: n katselussa Isossa-Britanniassa iOS-laitteilla on kirjautuminen ulos nykyisestä iCloud-tilistäsi.
 • Toiseksi, mene asetukset jonka jälkeen iCloud jossa on painike, joka liittyy uuden Apple ID: n luomiseen.
 • Tee se, mutta saksalaisella osoitteella.
 • Jälleen kerran sinun täytyy etsiä ”saksalainen osoitegeneraattori” Googlesta ja antaa saksalainen osoite.
 • Sen jälkeen voit löytää DAZN: n Apple App Storesta, vaikka olet Isossa-Britanniassa.

Sen jälkeen on jäljellä vain asentaa PrivateVPN ja muodostaa yhteys Toronto 2 -palvelimiin.

Tietysti, jos haluat siirtyä takaisin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan lataamalla Yhdistyneen kuningaskunnan yksinoikeussovelluksia myöhemmin, kirjaudu vain takaisin toiselle tilillesi.

Lopeta laittomuus katsellessasi huonoa laatua - Katso DAZN Iso-Britanniassa

Ei ole niin, että kaikki ovat ahneita eivätkä halua maksaa. Se on, että suurin osa asioista, joita ihmiset haluavat katsella, eivät ole saatavissa ja että ainoa paikka, josta he voivat löytää, että sisältö on Internetissä ja huonolaatuista.

Jos pääset DAZN: ään Yhdistyneessä kuningaskunnassa PrivateVPN: n avulla, voit katsella kaikkia haluamiasi urheilutapahtumia laadukkaasti ja laillisesti..

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me