Kuinka katsella DAZN-ohjelmaa Euroopassa kaikilla laitteilla

Kuinka katsella DAZN-ohjelmaa Euroopassa kaikilla laitteilla

Kirjoittaja: Michael Smolski, 2018-10-16 09:53:15, Entertainment


Urheilu on kaunista, samoin kuin DAZN. Kyky seurata todella haluamiasi urheilulajeja sen sijaan, että maksat yli tilauksista, jotka eivät näy suosikkijoukkueessasi, koska se ei ole tarpeeksi hyvä, hyvin, se on hienoa. Jos asut paikoissa kuten Kanada. Mutta suurin osa Euroopan ihmisistä ei voi katsella DAZN: ää. Siksi kysymys siitä, kuinka DAZN-ohjelmaa voidaan katsella Euroopassa kaikilla laitteilla.

Laitteistasi riippuen vaiheet eroavat toisistaan, mutta kummassakin tapauksessa voit DAZN-ohjelmaa melko paljon katsella Euroopassa kaikilla laitteilla, paitsi jos käytät Chromecastia, joka ei tue tätä menetelmää.

DAZN-katselu Euroopassa sinun on ensin tehtävä DAZN-tili

SEN EI ole helppoa!

Katso, DAZN, kuten Hulu, vaikeuttaa tilin luomista ihmisille. Ja jos et voi luoda tiliä, et voi käyttää DAZN: ää. Muut vaiheet ovat melko helppoja tähän verrattuna.

DAZN: n katselemiseen Euroopassa tarvitset kanadalaisen kortin. Myöhemmin se voi olla myös saksalainen tai italialainen kortti, josta puhutaan myöhemmin, mutta tällä hetkellä tarvitset Kanadan kortin, jotta se toimii..

Sen ei tarvitse olla pankista. Osta etukäteen maksettu kortti, ja sen pitäisi toimia. Kanadalaiset ovat kuitenkin hienoja ihmisiä. Pyydä vain joku auttamaan. Voit vaihtoehtoisesti yrittää virtuaalikortilla. Joko niin, tarvitset kanadalaisen kortin.

Ja kun sinulla on sellainen, tee tili. Meidän ei tarvitse selittää, kuinka se tehdään?

Paitsi, et voi luoda tiliä ennen kuin haet seuraavassa vaiheessa mainitun, koska DAZN kertoo, että sitä ei ole saatavana maassasi.

Jos haluat katsella DAZN-ohjelmaa Euroopassa, sinun on saatava ajattelemaan, että olet tuetussa maassa

Urheilun suoratoisto on valtava markkina, ja hyvin, maailmassa, jossa BT maksoi yli miljardin Mestarien liigan oikeuksista Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jos BT tietäisi, että ihmiset voivat katsella Mestarien liigan kanssa DAZN: ää Yhdistyneessä kuningaskunnassa, no, se ei päätyisi hyvin. Siksi DAZN estää heidän palvelujaan ihmisille, joita ei tueta alueilla.

Mutta jos pystyt olemaan estämättömällä alueella, DAZN toimii. Ja VPN on tapa, jolla sijoitat itsesi estämättömään alueeseen. Sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys palvelimeen Kanadassa, ja puomi, DAZN toimii.

Lukuun ottamatta DAZN on yksi VPN: n eniten tukemista alustoista. Toimivan VPN: n löytäminen DAZN: n kanssa on erittäin vaikeaa. Kanadan palvelimet eivät ole niin suosittuja kuin ovat.

PrivateVPN? Se on yksi harvoista VPN-palvelimista, jotka tukevat DAZN: ää.

Joitakin muita PrivateVPN: n etuja? Toimivat Amazon Prime -palvelimet ja VPN: n kaikkein Netflix-alueet. VPN: n suhteen PrivateVPN on täydellinen viihdepaketti.

Mainitsimme, että joudut hakemaan jotain rekisteröityäksesi viimeisessä vaiheessa, ja kyse on VPN: stä.

Entä DAZN-sovellusten asentaminen katsomaan DAZN-ohjelmaa Euroopassa kaikilla laitteilla?

Kuinka katsella DAZN-ohjelmaa Euroopassa Amazon Fire TV Stick / Cube -levyllä

Kun olet asentanut DAZN-tilin ja PrivateVPN Fire TV Stick / Cube -sovellukseen, jonka voit tehdä etsimällä sitä samoin kuin mitä tahansa muuta sovellusta, sinun on asennettava DAZN-sovellus.

Tämä on ongelmallista, vaikka Amazonilla on tietty määrä Amazon Appstore -sovelluksia ja Kanadassa ei ole sellaista, mikä tarkoittaa, että DAZN: n lataaminen on vaikeaa..

Jos haluat ladata DAZN-katselun DAZN-ohjelmasta Euroopassa Amazon Fire TV Stick / Cube -sovelluksessa, sinun on vaihdettava sijaintisi ollaksesi Saksassa, missä DAZN on tuettu, mutta joissa PrivateVPN: llä ei ole vielä toimivaa DAZN-palvelinta. Tämä ei vaikuta mihinkään, kun tarvitset vain sovellusta.

  • Jos haluat muuttaa sijaintiasi Saksaan, sinun on ensin siirryttävä Amazon-verkkosivustoon. Olettaen, että sinulla on UK-myymälä, sinun pitäisi nähdä a Tilisi välilehti. Jos olet yhteydessä toiseen kauppaan, se saattaa näyttää hieman erilaiselta.
  • Napsauta jommallakummalla tavalla nimesi ympärillä olevaa kohtaa ja paina sitten -painiketta Sisältö & Laitteet missä sinun on päivitettävä osoitteesi ollaksesi Saksassa.
  • Sinun on myös poistettava muiden alueiden maksukortit, kunnes lataat DAZN: n. Muuten voi olla ongelma DAZN-sovelluksen lataamisessa. Ja valitettavasti et voi katsella DAZN-ohjelmaa Euroopassa tai missään muualla, Fire TV Stick -muistikortilla, suoraan selaimesta.
  • Kun olet tehnyt sen, sinun on mentävä asetukset Fire TV -tarrasi / -kuutisi ja sen jälkeen Tilini ja kirjoittanut rekisteröinnin poistamista koskeva. Sinun on annettava Amazon-tiedot uudelleen odottaessasi hetken, mutta voit nähdä DAZN-sovelluksen.

Kuinka katsella DAZN-ohjelmaa Euroopassa iOS-laitteilla

Saitko uuden iPhone XS: n? Sillä ei ole merkitystä. Voit katsella DAZN: ää kaikissa iOS-laitteissa.

Sinulla on tietysti oltava DAZN- ja PrivateVPN-tili asennettuna, mutta sinun on myös vaihdettava Apple App Storen myymälä..

Tässä tapauksessa sinun on vaihdettava se Kanadaan.

Mutta tee uusi tili. Jos muutat myymälän sijaintia nykyisellä tililläsi, menetät kaiken. Älä huoli, voit vaihtaa takaisin toiselle tilillesi jälkeen,.

Jos haluat luoda uuden tilin, kirjaudu tietysti ensin ulos nykyisestä iCloud-tilistäsi ja siirry Asetukset-sovelluksen iCloud-välilehteen, jossa näet painikkeen uuden tilin luomisesta. Teit sen ennen. Tiedät miten se tehdään. Varmista vain, että osoitteesi on Kanadassa. Voit käyttää siihen Google-osoitteiden generaattoria.

Kun sinulla on tili, lataa DAZN ja olet valmis katsomaan DAZN-ohjelmaa Euroopassa!

Kuinka katsella DAZN-ohjelmaa Euroopassa Androidilla

Jos haluat katsella DAZN-palvelua Euroopassa Androidilla, kun sinulla on DAZN-tili ja olet käyttänyt PrivateVPN: ää, sinun on vaihdettava vain myymälän sijainti.

Mene payments.google.com ja napsauta asetukset jota seuraa Maa välilehti. Valitse Kanada ja anna kanadalainen osoite. Lähetä ja mene mukaan asetukset laitteellasi, jota seuraa sovellukset missä sinun täytyy löytää Google Play Kauppa ja paina Pakkopysähdys.

Vaikka vielä asetukset mene varastointi ja napsauta korkossa olevaa painiketta, joka ilmoittaa PUHDAS DATA.

Tämän pitäisi antaa DAZN: n saataville, ja jos ei, pelata tietoja tyhjentämällä ja painamalla Force Stop -painiketta.

Katso DAZN Euroopassa kaikilla laitteilla

DAZN: n katseleminen Euroopassa kaikilla laitteilla ei ole vaikeaa, aivan kuten se ei ole kovaa Yhdysvalloissa. Edellyttäen, että sinulla on oikeat työkalut ja tiedot edessäsi. Tässä viestissä on kaikki tarvitsemasi tiedot.

Ja jos tarvitset edelleen apua, ota yhteyttä palkittuun asiakastukeen ja autamme sinua.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me