Kuinka katsella DAZN: ää Saksan ulkopuolella vuonna 2019

Kuinka katsella DAZN: ää Saksan ulkopuolella vuonna 2019

Kirjoittanut PrivateVPN, 2019-01-17 14:13:04 sivustossa


DAZN eliminoi ylihinnoiteltujen TV-liittymien tarpeen ja antaa sinun katsella urheilutapahtumaa, jota todella haluat katsoa. Lukuun ottamatta, se ei toimi useimmissa planeetan paikoissa, siksi etsit miten katsella DAZN: ää Saksan ulkopuolella vuonna 2019. Ehkä asut Saksassa tai muussa tuetussa maassa ja haluat matkustaa, mutta tiedät, että voitit Et voi katsella DAZN: ää, kun tilauksesi on turhaa. Tiedämme, kuinka auttaa sinua tai ketään, jolla ei vielä ole tilausta, vaikka ihmisten, joilla ei vielä ole tilausta, tekeminen on vaikeampaa..

Mitä sinun on tehtävä, kun haluat katsella DAZN: ää Saksan ulkopuolella vuonna 2019

DAZN: n kauneus on se, että se on foorumi, jonka avulla voit katsella haluamaasi tapaa kuin Netflixissä paitsi silloin, kun kyse on liigaista, joihin heillä on oikeus. Olet ehkä maksanut 50 euroa TV-tilauksestasi kuukaudessa, vain saadaksesi katsella otteluita, joita TV-palveluntarjoaja valitsi pelaamaan, koska ne olivat suosituimmat ottelut.


Entä jos et välitä suosituimmasta ottelusta ja haluat katsoa joukkueesi ottelua, joka ei ole suosituin ottelu? Se on DAZN: n todellinen kauneus. Sen avulla voit tehdä sen! DAZN tuo mahdollisuuksia, mutta ne toimivat vain, jos osaat katsella DAZN: ää Saksan ulkopuolella vuonna 2019 tai muissa tuetuissa paikoissa. Ja tehdä se, on olemassa 3 tärkeätä vaihetta.

  1. Sinun on tehtävä DAZN-tili jos sinulla ei vielä ole.
  2. DAZN: n täytyy luulla, että olet Saksassa tai mikä tahansa muu tuettu DAZN-alue.
  3. Sinun täytyy huijata sovellusliikkeesi asentaaksesi DAZN: n.

Tämä ei ehkä tunnu kovalta, mutta kaikki nämä vaiheet ovat monimutkaisempia kuin useimmissa käyttöympäristöissä.

DAZN-tilin luominen DAZN: n katsomiseksi Saksan ulkopuolella vuonna 2019

DAZN-tilin luominen. Vaikuttaa yksinkertaiselta. Paitsi, että se ei ole niin yksinkertaista, kuin tarvitset kortin, joka on annettu maassa, jossa teet DAZN-tilisi. Jos sinulla on jo DAZN-tili, hienoa, jos sinulla ei ole, sinun täytyy hankkia kortti. Mutta nyt sen on oltava kanadalainen kortti, joka saattaa olla jonkin verran kamppailu sinulle.

Syy siihen? Koska tämä menetelmä toimii tällä hetkellä vain Kanadan DAZN: n kanssa.

Kuinka saat kanadalaisen kortin kirjautuaksesi DAZN: iin? Tässä on ehdotuksemme:

  • Hanki virtuaalikortti, joka on nopein mahdollinen tapa. Se ei ehkä kuitenkaan ole tehokkain menetelmä. Tutki Googlea parhaan prepaid-kanadalaisen kortin löytämiseksi. Ne onnistuvat paljon enemmän, kun sinulla on rahaa heistä alusta alkaen.
  • Kysy kanadalaiselta ystävältä. Jos tunnet jonkun Kanadasta, kysy heiltä ja tarjoa jopa jakaa tili. Tai ehkä, heillä on jo DAZN-tili. Ehkä voit jakaa ne.
  • Hanki prepaid-kortti. Nämä saattavat viedä hetken tullaksesi luoksesi, mutta ovat todistettu tapa, joka toimii.

Kun sinulla on toimiva kortti, tee tili. Se osa on helppoa. Varmista vain, että annat kanadalaisen osoitteen.

Mutta et voi edes tehdä DAZN-tiliä, ennen kuin huijaat DAZNia ajattelemaan, että olet Kanadassa, jos haluat katsella DAZN: ää Saksan ulkopuolella vuonna 2019.

Kuinka hullu DAZN katsella DAZNia Saksan ulkopuolella vuonna 2019

Jos haluat katsella DAZN: ää Saksan ulkopuolella vuonna 2019, DAZN: n on ajateltava, että olet tuetussa maassa.

Ja tämä edellyttää VPN: n käyttöä, joka tukee DAZN: ää. Sellaisena kuin se on, VPN antaa sinun muuttaa sijaintisi muualle. Ongelmana on se, että useimmat VPN-palvelut välittävät Yhdysvalloista eikä mistään muusta, ja se tarkoittaa, että DAZN: n on vaikea saada toimimaan, koska DAZN on pääosin Yhdysvaltain tyyppisen palvelun ulkopuolella..

PrivateVPN on yksi harvoista palveluista, jotka toimivat DAZN: n kanssa. Se on myös paras VPN-palvelu Netflixille, joka perustuu VPN-palveluiden testeihin, jonka Comparitech teki.

Sinulla on oltava PrivateVPN-asiakasohjelma, joka toimii Android-, Amazon Fire TV -laitteissa, Apple-laitteissa ja pöytätietokoneissa. Kun sinulla on se, sinun on muodostettava yhteys DAZN-palvelimeen, joka sijaitsee Kanadassa. Kaikki Kanadan palvelimet eivät toimi DAZN: n kanssa, mutta se selvitetään nopeasti sen perusteella, pääsetkö DAZN-sivustoon vai et. Sen jälkeen on hyvä mennä niin paljon kuin katsot DAZN: ää Saksan ulkopuolella vuonna 2019, kun rekisteröit ja voit katsella. Ja jos sinulla on ongelmia, ota yhteyttä asiakastukeen.

Ellet halua katsoa mobiililaitteellasi tai Fire TV Stick / Cube -levyllä. Se vaatii DAZN-sovelluksen asentamisen, mikä ei ole yhtä kätevää.

Kuinka asentaa DAZN katsomaan DAZNia Saksan ulkopuolella vuonna 2019 Apple-laitteilla

Apple-puhelimissa tai -tableteissa sinun on ensin kirjauduttava iCloudista ulos ja luotava uusi tili jommallakummalle DAZN-tuetuista alueista. Se voi olla Yhdysvalloissa, Saksassa tai Kanadassa. Jos olet Yhdysvalloissa, sinulla on jo DAZN-käyttöoikeus sellaisenaan, paitsi että sisältö on valtavasti rajoitettu, joten jos haluat käyttää enemmän sisältöä, sinun on joka tapauksessa suoritettava kaikki nämä täällä mainitut vaiheet.

Kun olet luonut uuden iCloud-tilin, joka perustuu johonkin tuetuista alueista, voit ladata DAZN: n, mikä tarkoittaa, että voit katsella DAZN: ää Saksan ulkopuolella.

Kuinka asentaa DAZN katsomaan DAZNia Saksan ulkopuolella vuonna 2019 Androidilla

Android-sovelluksessa sinun ei pitäisi luoda uutta tiliä. Kyse on nykyisen tilisi tietojen muuttamisesta. Siirry osoitteeseen Payment.google.com ja paina asetukset jonka jälkeen Maa. Valitse sitten Yhdysvallat, Saksa tai Kanada ja paina Pakkopysähdys. Viimeinen vaihe? Mene asetukset jonka jälkeen varastointi ja paina sovellukset missä sinun täytyy löytää Google Play Kauppa. Napsauta ollessasi siellä PUHDAS DATA.

Ja sen pitäisi antaa sinun nähdä DAZN. Saatat joutua tyhjentämään tiedot ja pakottamaan lopettamaan uudelleen, jos se ei toimi. Tai muuten, käynnistä puhelin uudelleen.

Kuinka asentaa DAZN katsomaan DAZNia Saksan ulkopuolella vuonna 2019 Amazon-laitteisiin

Amazon-laitteissa, jotta voit katsella DAZN: ää Saksan ulkopuolella, tarvitset myös voimassa olevan kortin DAZN: n lataamiseen.

Riippuen siitä, mitä myymälää käytät Amazonille, valikko eroaa hieman, mutta paina Tilisi tai mitä tahansa, missä nimesi on vieressä, ja mene sisään Sisältö ja laitteet. Siellä sinun on päivitettävä osoitteesi. Ihannetapauksessa Yhdysvaltoihin tai Saksaan, koska Kanada ei ole tarkalleen myymälä Amazonissa. Kun olet tehnyt tämän, siirry laitteellasi kohtaan Asetukset, jota seuraa Oma tili ja rekisteröinnin poistaminen. Sinun on kirjauduttava sisään uudelleen.

Näin voit katsella DAZNia Saksan ulkopuolella vuonna 2019

DAZN: n katselu Saksan ulkopuolella ei ole niin vaikeaa vuonna 2019, mutta se ei ole jotain, jonka useimmat ihmiset tajuisivat ilman ohjeita. Kun olet lukenut miten se tehdään, huomaat, että se ei oikeastaan ​​ole niin monimutkaista. Ja sama on Hulun kanssa, jota meillä on myös opas!

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me