Kuinka katsella BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella vuonna 2019

Kuinka katsella BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella vuonna 2019

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-01-29 12:48:29 in Entertainment


Ehkä olet käynyt BBC iPlayer -sivustolla matkalla Ison-Britannian ulkopuolella. Ehkä et koskaan asunut Isossa-Britanniassa ja halusit tietää kuinka katsella BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella vuonna 2019. Ei ole väliä, asutko yleensä Isossa-Britanniassa vai etkö koskaan tehnyt, jos olet Ison-Britannian ulkopuolella, vaikka asut Irlannissa, joka on muutaman minuutin päässä Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Jos et ole Isossa-Britanniassa, et pääse BBC iPlayer -sovellukseen, koska olet Ison-Britannian ulkopuolella.

No, ellet tiedä miten huijata BBC ajattelemaan, että olet Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Ja tämän me osoitamme sinulle, miten sinun tulee tehdä tässä viestissä, joten tiedät kuinka katsella BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella vuonna 2019.

Miksi et voi katsella BBC iPlayeria Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella vuonna 2019??

Ilmeisesti, koska et maksa TV-lisenssimaksua. Mutta entä jos olet? Entä jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta lähdet vain lomalle ja valitset, että maksat, kun rekisteröidyt BBC-sivustolla? Ei, se ei silti toimi.

Todellinen syy? Ehkä BBC iPlayerilla ei ole oikeutta näyttää kaikkia sisältöjään Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella. Ongelma voidaan ratkaista melko helposti, jos BBC halusi ratkaista. Muiden maiden eri alustoilla ratkaistiin ongelma.

Joko niin, et voi katsella BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella vuonna 2019 riippumatta syystä, ellet huijaa BBC: tä ajattelemaan, että olet Ison-Britannian ulkopuolella.

Kuinka katsella BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella vuonna 2019

Vaihda sijaintisi olla Isossa-Britanniassa. Se on kaikki mitä sinun täytyy tehdä.

BBC iPlayerin täytyy nähdä sinut joku, joka on Isossa-Britanniassa eikä Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella.

Jos haluat katsoa BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella vuonna 2019, sen on tapahduttava.

Kuinka teet tuon? Olemalla käytännössä Isossa-Britanniassa. Sitä VPN voi auttaa. Kun käytät VPN: tä, voit muuttaa sijaintisi käytännössä muualle. Voit esimerkiksi olla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kun haluat katsoa BBC iPlayer -sovellusta, ja Yhdysvalloissa, kun haluat katsoa amerikkalaista Netflixiä palvelun suhteen..

Ajattele VPN: tä palveluna, joka vapauttaa viihteen planeetalla. Kuten se todella tekee. Sisältöä ei ole jaoteltu yhtäläisesti maailmanlaajuisesti, vaikka maksatkin niin paljon. Ja oikea VPN voi auttaa sinua avaamaan sen.

Mikä on oikea VPN sinulle? Se riippuu siitä, mitä sisältöä tarvitset. Jos haluat käyttää BBC iPlayer-, DAZN-, Hulu-, Amazon Prime- ja Netflix-sovelluksia, PrivateVPN tukee niitä kaikkia, ja useimmat Netflix-alueet tuki 21 paikkakunnalle, mikä tarkoittaa, että voit melko paljon avata planeetan mahdollisimman viihteen.


Tämän avulla voit katsoa BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella vuonna 2019, mutta vain selaimella. Entä sovellusten hankkiminen iOS-, Android- ja Fire TV Stick / Cube -laitteisiin?

Kuinka katsella BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella vuonna 2019 Androidilla

  • Mene payments.google.com ja napsauta asetukset. Paina vieressä olevaa kynämerkkiä Maa, siellä luodaan uusi maa-alue, josta valitset UK kuin maasi. Lehdistö Jatkaa sen jälkeen. Kun teet niin, sulje Pelikauppa jos se on auki ja mene asetukset jonka jälkeen sovellukset. Etsi Google Play Kauppa. Lehdistö Pakkopysähdys.
  • Mene sitten takaisin siitä ja mene varastointi, ja viimeiseksi, paina painiketta korkkien kanssa PUHDAS DATA.
  • Sen pitäisi tehdä BBC iPlayer näkyvät Pelikauppa. Jos ei, toista tietojen pysäyttäminen ja tyhjentäminen.

Käännä tietysti PrivateVPN päälle, kun kytket BBC iPlayerin päälle.

Kuinka katsella BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella vuonna 2019 iOS: lla

Apple-laitteissa kyse on sijainnin vaihtamisesta nykyisellä tililläsi. Ei iOS-alustalla.

Jotta voit katsoa BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella vuonna 2019 iOS: llä, sinun on tehtävä uusi iCloud-tili. Muussa tapauksessa menetät kaikki tietosi. Ikuisesti.

Kirjaudu ulos nykyisestä tilistäsi ja tee uusi tili Iso-Britanniassa.

Se on melko paljon. Kun olet ladannut BBC iPlayer -sovelluksen, voit kirjautua takaisin vanhaan tai jatkaa tätä. Joko niin, sinulla on kaikki nykyiset sovellukset.

Kuinka katsella BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella vuonna 2019 Amazon Fire TV Stick / Cube -levyllä

Tämä eroaa hieman Amazon-tilisi alueesta riippuen, mutta siirry Amazonin verkkosivustoon ja seuraa sitten tilisi välilehteä. Sen sanat voivat poiketa toisistaan, mutta mitä tahansa sisältöön ja laitteisiin liittyvää on mitä sinun pitäisi napsauttaa. Tavoitteena on muuttaa aluetta, mutta enemmän varmistaaksesi, että osoitteesi on Isossa-Britanniassa. Muuten BBC iPlayer ei tule näkyviin. Sinun on myös poistettava Amazon Fire TV -laitteesi rekisteröinti, jonka voit tehdä siirtymällä suoraan laitteesi kohtaan Asetukset ja sen jälkeen Oma tili..

Viimeiseksi, saatat joutua toimittamaan Yhdistyneeseen kuningaskuntaan liittyvän maksutavan nykyisestä kortististasi riippuen. On melko helppo välttää tämä ongelma käyttämällä virtuaalista korttia.

Näin voit katsella BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella vuonna 2019

Voit katsoa BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella vuonna 2019. Se ei ole niin vaikeaa. Se vaatii varmasti työtä, mutta on toteutettavissa ja vaivan arvoista, jos haluat todella käyttää BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella vuonna 2019.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me