Kuinka katsella BBC iPlayeria Irlannissa iPhonella

Kuinka katsella BBC iPlayeria Irlannissa iPhonella

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-11-25 09:28:12, viihteessä


Haluatko katsoa BBC iPlayeria Irlannissa iPhonellasi? Se on aika helppoa. Sinun on vain tiedettävä oikeat 3 vaihetta, ja tässä oppaassa se on juuri mitä me kattamme.

Tämän menetelmän avulla voit myös estää BBC iPlayer -sovelluksen käytön muissa laitteissa, kuten tietokoneellasi.

Vaiheet BBC iPlayerin katselemiseen Irlannissa iPhonellasi

Ensimmäinen askel on huijata BBC iPlayer ajattelemaan, että olet Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Toinen vaihe on luoda BBC iPlayer -tili, jonka avulla sinun on vahvistettava, että maksat TV-lisenssin Isossa-Britanniassa valitsemalla tekemäsi ja antamalla Ison-Britannian postinumeron.

Viimeiseksi, kolmas askel on ladata BBC-soitinsovellus iPhonellesi, jota ei ole automaattisesti saatavilla Apple App Store -sovelluksessa Irlannissa.

sovelluskaupassasi Irlannissa.

Miksi BBC iPlayer ei ole saatavana Irlannissa iPhonissa

BBC väittää, että se johtuu siitä, ettet maksa TV-lisenssiä.

Mutta entä jos olet?

Entä jos asut välillä tai matkustat vain paljon Irlannin ja Ison-Britannian välillä?

Todellinen syy siihen, miksi BBC iPlayer ei ole saatavana Irlannissa ja muissa maissa, kuten Kanadassa ja Yhdysvalloissa?

Tosiasia, että BBC antoi luvan sisällölleen muissa maissa. Ja siksi, se ei yksinkertaisesti pysty näyttämään osaa omasta sisällöstään. Ja sisältöä, josta BBC maksaa? Se maksaa oikeuksistaan ​​siihen vain Isossa-Britanniassa, mikä tarkoittaa, että se ei voi näyttää kyseistä sisältöä Ison-Britannian ulkopuolella.

Kuinka ohitat sen ongelman, että BBC iPlayer ei ole saatavana Irlannissa iPhonilla

Yksinkertainen.

Sinun on käytettävä VPN-verkkoa, joka on virtuaalinen yksityinen verkko.

Jotkut ihmiset käyttävät sitä turvallisuuteen, mutta monet ihmiset käyttävät sitä viihteen estämiseen. Tässä tapauksessa PrivateVPN antaa sinun poistaa BBC: n esto joko iPhonellasi tai muilla laitteilla.

Ja monissa muissa laitteissa.

Sinun tarvitsee vain ladata sovellus, muodostaa yhteys oikeaan palvelimeen, jolla on merkintä BBC, kytkeä se päälle ja nousta, olet käytännössä Isossa-Britanniassa, ja voit katsella BBC iPlayeria missä tahansa oletkin maailmassa, olipa se sitten Irlannissa tai ei Irlannissa.

Toimiiko jokin VPN-palvelu?

Useimmat VPN-palvelut eivät kuitenkaan estä suoratoistoalustojen estämistä, koska BBC: n kaltaisissa alustoissa on käytössä toimenpiteitä estääkseen niitä toimimasta. Siksi tarjoamme 7 päivän ilmaisen kokeilujakson, jossa ei edes vaadita luottokorttia tai pankkikorttia. Joten voit kokeilla sitä itse. Tarjoamme myös 30 päivän rahat takaisin -takuun 3 kuukauden suunnitelmassamme.

PrivateVPN antaa sinun myös poistaa palveluiden eston, kuten Disney +, ESPN +, Hulu ja monet muut.

Kuinka luoda BBC iPlayer -tili iPhonellesi

Jos haluat luoda BBC-tilin, sinun on vahvistettava, että maksat TV-lisenssin napsauttamalla ruutua BBC: n verkkosivustolla kirjautumisen yhteydessä. Sinun on myös annettava Ison-Britannian postinumero.

Jos sinulla ei ole yhtä Google-hakua Ison-Britannian postinumeroiden luomiseen. Löydät sen hyvin nopeasti.

Sen jälkeen sinun on ladattava BBC iPlayer -sovellus iPhonellesi.

BBC iPlayerin asentaminen iPhoneen Irlannissa

Tällä hetkellä BBC iPlayer -sovellusta ei näytetä Apple App Storessa Irlannissa. Jos haluat muuttaa sitä, sinun on tosiasiallisesti kirjauduttava ulos iCloud-tilistäsi ja sitten luotava uusi tili sijaintipaikkakunnallasi Isossa-Britanniassa.

Vain tällä tavalla voit saada BBC iPlayer -sovelluksen Irlannissa.

Varmista, että tekemättäsi et luo uutta tiliä, koska menetät kaiken.

Voit myös ladata Google Chromen iPhonellasi ja avata sen Työpöytäsivusto katsella BBC iPlayer -sovellusta suoraan selaimeltasi.

Mitä tahansa teetkin, se on sinun tehtäväsi. Mutta jos haluat katsoa BBC iPlayeriä iPhonellasi Irlannissa. Se on niin yksinkertaista.

Näin saat BBC iPlayerin iPhonella

  1. Käytä VPN: tä.
  2. Luo BBC iPlayer -tili.
  3. Lataa BBC muuttamalla App Storen sijainti
  4. Katsella.

Löysitkö tämän hyödyllisenä? Blogistamme löydät monia muita vastaavia oppaita, jotka opastavat sinua estämään maantieteellisesti estettyjen palvelujen estäminen.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Vastuuvapauslauseke: Vaikka PrivateVPN toimii BBC iPlayerin kanssa, se ei takaa, että kaikki BBC iPlayer -palvelimet toimivat jatkuvasti viihdealustojen luonteen vuoksi, koska ne pyrkivät aina estämään VPN-palveluita toimimasta.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me