Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä lentokoneessa

Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä lentokoneessa

Kirjoittaja Michael Smolski, 2018-05-30 09:23:51, viihdeohjelmassa


On vuosi 2018. Haluat katsoa amerikkalaista Netflixiä lentokoneessa, koska vaikka vuosi 2018, lennot ovat edelleen tuskaa. Ja se on todellisuus. Ne eivät ole paljon nopeampia, ja ruumiisi satuttaa todennäköisesti tänään enemmän lentoa kuin 50-luvun lopulla ja 60-luvun alkupuolella. Tuolloin lentäminen oli ylellisyyttä. Nyt kyse on asettamisesta istuimelle, joka vie vähiten tilaa.

Mutta on paljon tapoja unohtaa epämiellyttävä lento etenkin siksi, että yhä useammat lentoyhtiöt lisäävät Wi-Fi: tä. Ja jos sinulla on Wi-Fi, voit katsella American Netflixiä lentokoneella. Tai rehellisesti sanottuna mikä tahansa Netflix. Paitsi jos se ei toimi. Ja siksi olet todennäköisesti täällä.

Miksi amerikkalainen Netflix lentokoneessa ei ehkä toimi sinulle

Jos lennät Amerikasta Eurooppaan tai muualle, yhdellä hetkellä et sijaitse Amerikassa. Ja täällä amerikkalaisesta Netflixistäsi tulee muu kuin amerikkalainen ja saat "Tätä nimeä ei voi katsella omalla alueellasi" sellainen viesti.

Tämä johtuu siitä, että Netflixillä ei ole oikeutta suoratoistaa sisältöä kaikkialla tällä planeetalla, mikä tarkoittaa, että kun olet Amerikan ulkopuolella, tietyt ohjelmat eivät ehkä ole käytettävissäsi.

Netflixin suhteen Amerikka on suurin prioriteetti, joka jokaisen maan kaipaa. Voit katsoa amerikkalaista Netflixiä vain lentokoneessa, jos Netflix näkee sinut jonkunä, joka on Amerikassa, ja jos se ei ole, jotkut Amerikan näytökset ovat myös muissa maissa.

Suuri ongelma on se, että lentokoneet lentävät niin nopeasti, että saatat lentää useiden maiden läpi esityksen aikana, mikä saattaa häiritä sinua melko vähän.


Paras tapa katsella amerikkalaista Netflixiä lentokoneella on saada Netflix ajattelemaan, että olet siellä, vaikka et olekaan. Tämän menetelmän avulla voit katsella amerikkalaista Netflix-häiriötä edellyttäen, että lentosi lentoyhtiö tarjoaa Wi-Fi-laatua..

Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä lentokoneessa

Et voi muuttaa sitä tosiasiaa, että muutat aina sijaintia, kun olet lentokoneessa, mutta voit varmasti saada Internetin ajattelemaan, että olet jatkuvasti yhdessä paikassa.

Miten?

VPN: n kautta.

VPN on virtuaalinen yksityinen verkko. Jotkut käyttävät sitä välineenä, joka pitää tietonsa suojattuna Internetissä. Jotkut käyttävät sitä sisällön käyttämiseen, jota ei ole saatavilla heidän maassaan.

VPN-palvelu tekee sijainnistasi merkityksettömän. Voit olla Brasiliassa tai Puolassa ja silti olla Amerikassa. Se on VPN-palvelun voima. Se voi tehdä sinut olemaan jossain käytännössä olematta koskaan siellä.

VPN-palvelun tarjoaman seurauksena voit katsella American Netflixiä lentokoneella riippumatta siitä, missä olet.

Edellyttäen, että sinulla on oikea VPN. Ilmainen palvelu ei ole vaihtoehto, koska sen sisällön suoratoisto on liian hidasta, mikä on jo hitaampaa, koska lentokoneessa on paljon huonompi Internet-yhteys kuin kotona..

Yhdistäminen amerikkalaiseen palvelimeen ei myöskään riitä. Tarvitset amerikkalaisen palvelimen, joka toimii Netflixin kanssa.

Kaikki nämä yritykset painostivat Netflixiä, jotka antoivat Netflixille oikeudet suoratoistaa tiettyä sisältöä tietyissä maissa. Nämä yritykset eivät halua sinun käyttävän tiettyä sisältöä, jos et ole Amerikassa, koska he menettävät rahaa, koska sinun ei tarvitse katsoa sitä eri tavoin, jos voit katsoa sitä Netflixissä. Seurauksena Netflix on ryhtynyt massiivisiin toimiin VPN-käyttäjiä vastaan.

PrivateVPN tarjoaa molemmat oikean nopeuden, koska se ei hidasta verkkoasi johtuen ostamisesta suoraan IP-passituspalvelujen tarjoajilta, ei vain isäntäyrityksiltä, ​​ja tarjoaa toimivia amerikkalaisia ​​palvelimia kuin vain amerikkalaisia ​​palvelimia.

Jos yhdistät New York 1 tai puhveli palvelimen avulla voit katsella amerikkalaista Netflixiä lentokoneessa. Ja jos et halua katsoa amerikkalaista Netflixiä, pelasimme sinut myös. Varmista, että tutustu tähän Netflix-tuoteoppaaseemme.

Joten miten voit asettaa PrivateVPN: n katsomaan American Netflixiä lentokoneessa??

  • Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Osta-painiketta ja rekisteröidy lähettämällä valitsemasi suunnitelma, salasana ja sähköposti sekä maksutapa..
  • Lataa asiakasmme siirtymällä sivu-alareunassa olevaan Lataa-välilehteen.
  • Asenna se ja muodosta yhteys johonkin amerikkalaisiin palvelimiin.
  • Ja katsella amerikkalaista Netflixiä lentokoneella riippumatta siitä, missä olet juuri nyt tai olette.

Netflixillä on myös hieno ominaisuus, jonka avulla voit ladata elokuvia ja TV-ohjelmia muutaman päivän. Se saattaa toimia näytöllä, jota haluat katsoa.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me